Liity verkostomme!

Maatalous

Maatalouden kriisi: € 500m tukipakettia ei riitä, sano Mepit

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

lehmän lehmät lypsämisen aikana navetoissa tilallaViime viikolla paljastettu komission 500 miljoonan euron tukipaketti on askel oikeaan suuntaan, mutta se ei välttämättä riitä saamaan viljelijöitä, jotka kamppailevat hintojen laskun kanssa, jälleen jalkoihin, monet parlamentin jäsenet kertoivat komission jäsen Phil Hoganille keskiviikkona (16. syyskuuta) käydyssä keskustelussa. . Kriisinhallintavälineitä olisi parannettava ja maanviljelijöiden asemaa elintarvikeketjussa vahvistettava, parlamentin jäsenet totesivat. Jotkut myös pyytävät komissiota nostamaan välittömästi interventiohintoja nykyisen kriisin torjumiseksi.

Kommentoidessaan komission jäsenen Hoganin esittämää tukipaketin sisältöä ja maanantaina pidetyn epävirallisen maatalousneuvoston tuloksia, monet parlamentin jäsenet kehottivat toteuttamaan uusia markkinatoimenpiteitä hintojen epävakauden torjumiseksi ja lisäämään tukea viljelijöille uusien ulkomaisten markkinoiden löytämisessä.

Useat parlamentin jäsenet syyttivät markkinasuuntautuneita politiikkoja nykyisestä kriisistä ja kehottivat toimituksia toimitusten hallitsemiseksi etenkin maitoalalla, kun taas toiset vaativat rakenneuudistuksia, jotka yksinkertaistavat yhteistä maatalouspolitiikkaa ja lisäävät EU: n viljelijöiden kilpailukykyä markkinoilla. maailmanmarkkinat. Jotkut vaativat myös 900 miljoonan euron keräämistä huhtikuussa 2015 poistetun kiintiöjärjestelmän mukaisia ​​kiintiöitä ylittäneiden viljelijöiden maksamista entisistä "supermaksu" sakoista.

#Kriisi #maitokriisi #päiväpäiväkriisi #päiväpäivä #maito #liha #hedelmät #hegetable #maatalous

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa