SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Britannian mestarikouluttaja Paul Nicholls osallistuu tämän vuoden Cheltenham Festivaliin ja pyrkii voittamaan viikon suurimman kilpailun - Cheltenham Gold Cupin - ennätysottelun viidennen kerran.

Nichollsia pidetään yhtenä historian menestyneimmistä National Hunt -hevoskilpailujen kouluttajista. Hän voitti Blue Riband -kilpailun vuosina 1999, 2007, 2008 ja 2009. Jos Bravemansgame voittaa tänä vuonna, hän vastaa Pat Taaffen asettaman ennätyksen.

Viime vuoden kakkonen kohtaa jälleen Galopin Des Champsin

Bravemansgame on 16/1 vedonlyönti Cheltenham Festivalista Gold Cupiin. Yhdeksänvuotias hevonen sijoittui aivan Galopin Des Champsin taakse vuoden 2023 kilpailun uudistuksessa - erinomainen juoksu entiseltä King George VI Chase -voittajalta.

Puolustava mestari on yksi johtavista Cheltenhamin vinkkejä tänä vuonna, joten Bravemansgame tarvitsee suuren suorituskyvyn kääntääkseen muodon Irlannin hevosen kanssa neljännen päivän kilpailussa. Willie Mullinsin juoksija lähtee kisaan Irish Gold Cupin voiton takana vain viikkoja aikaisemmin.

Nicholls tietää kaiken hevosen valmistamisesta Gold Cupiin. Hän on pelannut Bravemansgamea kolme kertaa tällä kaudella, ja hänen viimeinen esiintymisensä on ollut Kuningas George VI Chase jossa hän oli toinen Hewickin jälkeen. Ditcheat-kouluttaja on antanut hänelle jonkin verran vapaata sen jälkeen varmistaakseen, että hän on mahdollisimman tuore Cheltenham Festival -tehtäväänsä varten.

Henderson Trailing Nicholls Trainers' Championship sijoitukset

Kilpailu kaudelle 2023/24 Valmentajien mestaruus on osoittautumassa läheiseksi tällä kaudella Nichollsin, Dan Skeltonin ja Nicky Hendersonin kanssa, joilla on erinomaiset mahdollisuudet sijoittua sarjan kärkeen kampanjan lopussa.

Henderson on Cheltenham-festivaaleilla kolmannella sijalla, ja voitto ominaisuuskilpailussa auttaa häntä kaventamaan eroa kilpailijoihinsa. Entinen Champion Trainer satuloa Shishkinin ensimmäisellä yrityksellään neljännen päivän kilpailussa.

Shishkin voitti Grade Two Denman Chase -kilpailun viimeisellä juoksullaan ennen Cheltenham Gold Cup -esiintymistään. Entinen Arkle Challenge Trophy -voittaja sijoittui toiseksi Ryanair Chasen kokouksessa 12 kuukautta sitten.

Vahva haaste Irlannista

Mikä kilpailu! 👏 Grade 1 John Durkan Memorial Punchestown Chasen jännittävä uudistus, kun Fastorslow vahvistaa muotonsa Galopin Des Champsin kanssa. Seitsemänvuotias teki tiukan maalin Appreciate Itista JJ Slevinin ohjauksessa valmentaja Martin Brassilille 🏆 pic.twitter.com/ zOrSilqtDS — Punchestown (@punchestownrace) 1728785772310933580. marraskuuta 5

Mullins ei ole ainoa irlantilainen valmentaja, jolla on juoksija tämän vuoden Cheltenham Gold Cupissa. Fastorslow edustaa Martin Brassilia. Irlantilainen hevonen on pelannut erinomaiset 12 kuukautta, sillä hän voitti Punchestown Gold Cupin ja John Durkan Chase vuonna 2023.

Fastorslow oli toinen vuoden 2024 Irish Gold Cupissa Dublin Racing Festivalilla viime kuussa. Hän tuli kotiin hieman yli neljä matkaa Galopin Des Champsin takana arvostetussa Irlannin kilpailussa.

Gerri Colombe on toinen johtava kilpailija Irlannista, joka saa ensimakunsa Cheltenham Gold Cupista tänä vuonna. Hän pelasi viime kaudella erinomaisen noviisikampanjan, mutta hänen täytyi tyytyä Brown Advisory Novices' Chase -sarjan kakkospaikkaan. Hänen yhteyshenkilönsä toivovat pääsevänsä tällä kertaa voittajien koteloon kokouksessa.

Vuoden 2024 Cheltenham Gold Cup pelataan perjantaina 15. maaliskuuta klo 15 (GMT).