Liity verkostomme!

koulutus

Educatius ilmoittaa valitut kansainväliset osallistujat uraauurtavaan taideharjoitteluun Gambiassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Taide ylittää rajat, ja Educatius paljastaa ylpeänä neljän kansainvälisen osallistujan valikoiman alkuperäiseen Aiducatius Creativity Internship -harjoitteluun, joka on suunniteltu pidettäväksi kesäkuussa 2024 Gambiassa.

Kesäkuussa valitut harjoittelijat yhdistävät voimansa Kartongin St. Martinin peruspyöräilykoulun opettajien kanssa helpottaakseen innovatiivisia taiteellisia projekteja opiskelijoille samalla, kun he uppoutuvat paikallisten luovien perinteiden rikkaaseen kuvakudosseen. Finalistit, jotka valittiin yli 100 hakijan joukosta 15 maasta, arvioitiin heidän taiteellisten kykyjensä ja heidän koululle ehdottamiensa taiteellisten toimintojensa kekseliäisyyden perusteella kansainvälisen tuomariston toimesta. Lopullisen nyökkäyksen antoi opetushenkilöstö ja rehtori Nicholas Jatta, St. Martin's School.

Kohorttiin kuuluu kaksi Educatiuksen lukion vaihto-ohjelman alumnia, Norun Igeltjørn-Brænd Norjasta ja Serena Pelizzari Italiasta; Adam Goode, taitava taidekasvattaja Arlington High Schoolista, Massachusettsista; ja Tara Creed, paikallinen Educatius-koordinaattori Laytonista Utahista. Heidän valintansa korostaa Educatiuksen sitoutumista helpottaa koulutukseen pääsyä ja kulttuurivaihtoa maailmanlaajuisesti.

Carla Kearns, Educatiuksen viestintäjohtaja, jakoi innostuksensa: "Taide on universaali kieli. Tämä harjoittelu ei vain juhlista taiteellista vaihtoa Gambian opiskelijoiden ja kansainvälisten harjoittelijoidemme välillä, vaan myös esittelee tehtäväämme luoda positiivinen globaali vaikutus koulutuksen avulla. ."

Aiducatius-luovuusharjoittelu on kohokohta Educatiuksen ja St. Martin's Schoolin väliselle kestävälle kumppanuudelle, yhteistyö, joka juontaa juurensa vuonna 2009. Sisarjärjestönsä Aiducatiuksen kautta jokainen Educatius-opiskelija, isäntäperhe, agentti ja kumppani on tukenut koulua ja myötävaikuttanut siihen. opiskelijoidensa koulutustukeen.

Tämä aloite on linjassa Yhdistyneiden Kansakuntien laadukkaan koulutuksen kestävän kehityksen tavoitteen kanssa edistää koulutuksen saatavuutta ja rakentaa opiskelijoille valoisampaa tulevaisuutta kaikkialla maailmassa. Taiteellisten ja luovien taitojen jakamisen lisäksi harjoittelu on vilkas kulttuurivaihto, joka lupaa kestäviä yhteyksiä ja molemminpuolista rikastumista sekä opiskelijoille että osallistujille.

Liittyvät linkit

Mainos

Educatiuksella on 20 vuoden kokemus ja läsnäolo 22 maassa, ja se on maailman johtava akateemisten vaihto-ohjelmien tarjoaja. Vuosittain tarjoamme rikastuttavia koulutuskokemuksia yli 8,000 60 lukiolaiselle XNUMX maasta Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Irlannista, Euroopasta, Australiasta, Kanadasta ja verkossa. Varmistamme myös isäntäperheillemme ja yhteistyökumppaneillemme palkitsevia kokemuksia. Ydinohjelmiemme lisäksi Educatius on sitoutunut vaikuttamaan myönteisesti maailmanlaajuisesti. Parannamme koulutukseen pääsyä Aiducatiuksen avulla, edistämme ympäristön kestävyyttä istuttamalla puita Tansaniassa, edistämme nuorten kestävyyttä Global Youth Resilience Initiative -aloitteen avulla ja kompensoimme opiskelijoiden kansainvälisten lentojen hiilijalanjälkeä. Me Educatiuksella uskomme koulutuksen voimaan ja sen mahdollisuuksiin luoda parempi maailma.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa