Liity verkostomme!

koulutus

Designing Europe: ESCP-opiskelijat oppivat taloudellisista ja sosiaalisista uudistuksista Euroopan sydämessä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Designing Europe on interaktiivinen ja mukaansatempaava oppimiskokemus ESCP Business Schoolin johtamisen maisterin opiskelijoille. Sen tavoitteena on osoittaa, kuinka EU:n toimielintoiminta voi palvella suurta muutosta, jonka tarvitsemme.

Tänä vuonna kesäkuussa pidettävien Euroopan parlamentin vaalien taustalla yli 1,200 5 ESCP:n johtamisen maisteriopiskelijaa sen viideltä eurooppalaiselta kampukselta (Pariisi-Lontoo-Berliini-Torino-Madrid) esitellään EU:n toimielimille ja työskentelee ajankohtaisen aiheen parissa. teema parlamentissa: vihreä sopimus.

ESCP kouluttaa tulevia johtajiaan EU:n toiminnasta

Noin 1,240 6 ESCP:n Master in Management -ohjelman opiskelijalla on kuudennentoista vuoden ajan mahdollisuus osallistua simuloituun Euroopan parlamentin istuntoon 7. ja 2024. maaliskuuta XNUMX. Designing Europe antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää roolipeliharjoituksia. EU:n toiminnasta. Euroopan parlamentin jäsenenä jokainen opiskelija osallistuu neuvotteluihin - englanniksi -, joka huipentuu äänestykseen ja päätöslauselmaluonnoksen hyväksymiseen Euroopan parlamentissa. Valtuuskuntien edustajat puhuvat puolustaakseen ehdotuksiaan, joista keskustellaan keskusteluissa. Sitten opiskelijat esittelevät projektinsa baarille ja puolustavat niitä kuin todellisia Euroopan parlamentin jäseniä

Hankkeen tavoitteena on lisätä tietoisuutta EU:n toimielimistä ja prosesseista koulun tulevien johtajien keskuudessa.

Euroopan suunnitteluvaiheet:

Verkkokurssi, jossa ymmärretään Euroopan toimielinten toiminnan perusteet;

Kampuksella esitelmä lakiäänestyssimulaatiopelistä ja roolileikistä

Lakiäänestyksen simulaatiopeli, jossa 4 tuntia työpajoja valtuuskuntaa kohden ensimmäisenä päivänä: opiskelijat osallistuvat ja laativat kannanoton lopulliseen päätöslauselmaan (esiteltiin ja äänestettiin seuraavana päivänä täysistunnossa).

Mainos

Designing Europe pyrkii auttamaan opiskelijoita ymmärtämään:

Eurooppalaisten institutionaalisten toimijoiden logiikka ja asemat;

Miten EU:n päätökset neuvotellaan ja hyväksytään

EU:n kohtaamat suuret haasteet erityisesti talouden, yhteiskunnan ja ympäristön aloilla (esimerkiksi Euroopan vihreän kehityksen ohjelman täytäntöönpanon myötä).

ESCP:n eurooppalaista mallia vahvistava opetusharjoitus

Yksi Designing Europen tärkeimmistä lisäarvoista on edistää Eurooppa-opintoja erikoistuneiden korkeakoulukurssien (valtiotieteiden tai eurooppaoikeuden) lisäksi kohdistamalla kansainvälisen kauppakorkeakoulun opiskelijat. Ohjelma auttaa myös kehittämään opiskelijoiden ja koko yliopistoyhteisön tunnetta eurooppalaisesta yhteenkuuluvuudesta.

"Siirrettyjen tietojen lisäksi opiskelijat vahvistavat myös pehmeitä taitojaan. Se on todellinen tekemällä oppiminen. Designing Europen on oltava heidän koulutusohjelmansa keskeinen eurooppalainen osa koulutusohjelmassamme, joka perustuu kurssien ja kurssien kehittyneeseen yhdistelmään. käytännön kokemus, monikulttuurisessa kontekstissa", korostaa Yves Bertoncini, Eurooppa-asioiden konsultti, Designing Europen apulaisprofessori ja pedagoginen koordinaattori.

"Oppilaat arvostavat tätä aloitetta, ja se vahvistaa eurooppalaista identiteettiämme ja koulumme DNA:ta, jonka tavoitteena on kouluttaa tulevia kansainvälisiä johtajia. Aikana, jolloin juhlimme eurooppalaisen mallimme 50-vuotisjuhlaa, Designing Europe sopii mainiosti. kulttuurien ja tiedon sekoittumiseen. Siksi olemme ylpeitä voidessamme yhdistää kampuksiamme tämän hankkeen ansiosta eurooppalaisen huippuosaamisen, maailmalle avoimuuden ja edistyksen puolesta. Aikana, jolloin suuret ympäristölliset, sosiaaliset ja teknologiset muutokset muistuttavat meitä EU:n instituutioiden tärkeyden vuoksi olemme vakuuttuneita siitä, että on tärkeää työskennellä opiskelijoiden sitoutumisen eteen, koska he ovat huomenna valmiita vaikuttamaan todelliseen yhteiskuntaamme", toteaa Léon Laulusa, ESCP:n toimitusjohtaja.

Tietoja ESCP Business Schoolista

ESCP Business School on perustettu vuonna 1819. Korkeakoulu on päättänyt opettaa vastuullista, maailmalle avointa ja eurooppalaiseen monikulttuurisuuteen perustuvaa johtamista. Kuusi kampusta Berliinissä, Lontoossa, Madridissa, Pariisissa, Torinossa ja Varsovassa ovat ponnahduslauta, joiden avulla opiskelijat voivat kokea tämän eurooppalaisen johtamismallin.

Useita sukupolvia yrittäjiä ja johtajia on koulutettu siinä vakaassa uskossa, että yritysmaailma voi ruokkia yhteiskuntaa positiivisella tavalla.

Tämä vakaumus ja ESCP:n arvot - erinomaisuus, singulaarisuus, luovuus ja moniarvoisuus - ohjaavat päivittäin tehtäväämme ja rakentavat sen pedagogista näkemystä.

Joka vuosi ESCP toivottaa tervetulleeksi yli 10,000 5,000 opiskelijaa ja 130 XNUMX johtajaa XNUMX eri kansallisuudesta. Sen vahvuus on monissa yrityskoulutusohjelmissa, sekä yleisissä että erikoistuvissa (kandidaatti, maisteri, MBA, Executive MBA, tohtori ja Executive Education), joihin kaikkiin sisältyy usean kampuksen kokemus.

Kaikki alkaa tästä. Verkkosivusto: www.escp.eu

Seuraa meitä Twitterissä: @ESCP_BS

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa