Liity verkostomme!

Kiina

Vuosikymmen BRI:tä: visiosta todellisuuteen

SHARE:

Julkaistu

on

Kymmenen vuotta sitten, syksyllä 2013, Kiinan presidentti Xi Jinping ehdotti Silk Roadin talousvyöhykkeen ja 21st Century Maritime Silk Roadin – lyhyesti Belt and Road Initiative (BRI) – rakentamista.

Vuosikymmen BRI:tä: visiosta todellisuuteen

Kuluneen vuosikymmenen aikana BRI-yhteistyö on tuonut konkreettisia etuja osallistujamaille ja tuonut merkittäviä ja syvällisiä muutoksia maailmaan. Se on kehittynyt visiosta todellisuudeksi, yleisestä viitekehyksestä konkreettisiksi projekteiksi. Juuri ennen kansainvälisen yhteistyön kolmannen Belt and Road -foorumin alkamista tämä video muistuttaa meitä monumentaalisista tapahtumista ja infrastruktuuriprojekteista, joita BRI on tuonut maailmalle viimeisen vuosikymmenen aikana.

(Tuottaneet Wang Tian, ​​Ni Tao, Liang Peiyu, Zhang Jian, Hu Xiao ja Shi Dijia. Harjoittelijat Song Yanyan, Wang Yiting, Liang Jiayuan ja Lu Baixuan osallistuivat tähän videoon.)

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa