Liity verkostomme!

Ihmisoikeudet

"Sneaking Cults" - Palkittu dokumenttiesitys onnistuneesti Brysselissä

SHARE:

Julkaistu

on

15. kesäkuuta palkitun dokumenttielokuvan "The Bitter Winter of Belief: Sneaking Cults" esitys järjestettiin onnistuneesti Brysselin Press Clubissa. Tämän tapahtuman käynnisti ja isännöi FAE-FAE, Euroopan Aasian yhteisöjen liitto. Näytökseen osallistui yli 20 henkilöä, mukaan lukien uskonnollisia henkilöitä Euroopasta, Yhdysvalloista ja Aasiasta, kulttien vastaisten järjestöjen edustajia, ihmisoikeusjärjestöjen edustajia ja mediatoimittajia.


"The Bitter Winter of Belief: Sneaking Cults" on dokumentti kulteista, jotka ovat hyödyntäneet median vapautta levittää opetuksiaan ja salaliittoteorioitaan räjähdysmäisesti verkkomedialähteiden, mukaan lukien sosiaalisen median, myötä.


Bitter Winter on monikielinen aikakauslehti ja verkkomedia, joka tukee kultteja ja äärioikeistolaista agendaa sen ytimessä. Vaikka Bitter Winter väittää olevansa omistautunut edistämään uskonnonvapautta, nousevia uskontoja ja uskonnollista moniarvoisuutta, koulutetut lukijat ymmärtävät nopeasti, että lehdessä ja siihen liittyvällä verkkosivustolla ei ole paljon syvällistä keskustelua uskonnon myönteisistä puolista ja että se sisältää paljon negatiivinen tieto, joka puolustaa järjestöjä, jotka on listattu kultteiksi monissa maissa.

Kaikkivaltiaan Jumalan kirkko on "kultti", joka useimmille ilmestyi ensimmäisen kerran tiedotusvälineissä Japanin hallitukseen kohdistuvan vaikutuksensa ja suoran yhteyden vuoksi edesmenneen Japanin pääministerin Shizo Aben salamurhaan.


Dokumentin ohjaaja Natalia Bashirian asui jonkin aikaa Etelä-Koreassa ja näki omakohtaisesti yhden ystävänsä vainon ja pahoinpitelyn Kaikkivaltiaan Jumalan kirkon toimesta. Hän katsoi, että oli välttämätöntä paljastaa Kaikkivaltiaan Jumalan kirkon todelliset kasvot tuomitsemaan heidät ja pelastamaan mahdolliset uhrit joutumasta haitallisten kultien ansaan.

Herra Aerts, FAE-FAE:n puheenjohtaja, yhdistettynä FAE-FAE:n epidemian aikana saamaan eri epäoikeudenmukaiseen kohteluun, antoi jälleen kerran ankaran varoituksen yhteiskunnallemme tässä elokuvassa paljastetun sisätarinan kautta. Bitter Winter raportoi edelleen vääriä ja vääriä tietoja, pyrkii luomaan ristiriitoja ja vääriä keskusteluja, kääntämään huomion ja luomaan hämmennystä.

Esityksen jälkeen vieraat kutsuttiin osallistumaan keskusteluun.

Riippumaton belgialainen toimittaja Delcour sanoi: "Tässä dokumentissa on vahva näkemys ja nopea tahti ainutlaatuisella naisnäkökulmalla. Toivon, että useammat ihmiset tulevat tietoisiksi toimintatavoista, joita kultit hyödyntävät kulissien takana. On tärkeää, että kiinnitämme huomiota siihen, että kultit voivat väijyä ympärillämme olevissa piilossa olevissa kulmissa, joita ei ole helppo havaita."

Ranskalaisen Reconqueten Benelux-puolueen johtaja Girard sanoi kokouksessa: "Tällainen uskonvapauden teeskentely niin sanotun median takana on itse asiassa taka-ajatuksena! Meidän pitäisi tarttua arsenaalissamme olevaan suureen laillisten aseiden keppiin ja taistella lujasti tällaisten valeuutisten tekijöitä vastaan ​​ja palauttaa sosiaalinen rauha."

Riippumaton kirjailija Lacroix sanoi: "Kaikkivaltiaan Jumalan kaltaista kulttijärjestöä ei pitäisi suojella Euroopassa. Meidän tulee käyttää kansalaisvaltaa ja kehottaa kaikkien jäsenmaiden hallituksia pitämään silmänsä auki paljastaaksemme selkeästi sen kulttiluonteen ja poistaakseen Bitter Winterin kaltaiset järjestöt kulissien takaa! Emme voi antaa pahoille kulteille mahdollisuutta ja rankaisematta vahingoittaa ihmisiä ja häiritä yhteiskuntaa."

Riippumaton toimittaja Duran sanoi: "Olen erittäin kiitollinen järjestäjälle siitä, että hän kutsui minut ja kollegani mediapiireissä kiinnittämään huomiota tällaisten valeuutisten lähteeseen. Maailmassa on edelleen niin monia tuntemattomia kultteja ja tekopyhiä järjestöjä. Meidän täytyy yhdistyä ja käsitellä niitä yhdessä!”


Yhteenvedossa herra Aerts esitteli tohtori Hassanin, jota kuvataan "yhdeksi maailman johtavista mielenhallinnan, kultien ja vastaavien tuhoavien järjestöjen asiantuntijoista". Professori Hassan on sitoutunut ymmärtämään kulttien käyttämien ajatteluprosessien ja systeemisten sosiaalisten vaikuttamistekniikoiden toimintaperiaatteita ja kirjoittanut useita kirjoja haitallisista kulteista.

Käyttäen BITE-mallia ja Belgian hallituksen ohjeita haitallisten kulttien tunnistamiseen, herra Aerts osoitti herra Delcourtin kanssa, että suurin osa Bitter Winterin puolustamista "uskonnollisista järjestöistä" ei ole muita kuin tuhoisia ja haitallisia kultteja.

Loppusanoissaan Aerts vetosi myös: ”Älä tee sitä virhettä, että luulet, että se tapahtuu vain muille ihmisille. On elintärkeää suojella itseäsi, rakkaitasi ja ihmisiä ympäri maailmaa kohtuuttoman vaikutuksen haitallisilta vaikutuksilta. Meidän on aika yhdistyä tukemaan ihmisiä kaikkialla maailmassa, joita kultit vainoavat ja joita disinformaatio pettää."

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa