Liity verkostomme!

Turkki

Yli 100 kirkon jäsentä hakattiin ja pidätettiin Turkin rajalla

SHARE:

Julkaistu

on

KAPIKULE, TURKKI, 24. toukokuuta, 9 GMT]- Yli 00 Ahmadi Religion of Peace and Light -järjestön, vainotun uskonnollisen vähemmistön jäsentä, jotka ovat saapuneet Turkin ja Bulgarian rajalle hakeen turvapaikkaa tänä aamuna, on juuri evätty pääsyn pahoinpideltiin, työnnettiin takaisin ja vietiin Edirnen yleisen turvallisuuden toimistoon. Heihin ammuttiin laukauksia, heitä uhkailtiin ja heidän omaisuutensa heitettiin pois.

Ryhmään kuuluu naisia, lapsia ja vanhuksia. Nämä 103 henkilöä ovat joutuneet uskonsa vuoksi äärimmäisen ja järjestelmällisen uskonnollisen vainon kohteeksi kaikissa muslimivaltaisissa maissa. Heitä oli hakattu, vangittu, kidnapattu, nöyryytetty ja terrorisoitu Iranissa, Irakissa, Algeriassa, Egyptissä, Marokossa, Azerbaidžanissa ja Thaimaassa.

He olivat kokoontuneet Turkkiin ja olivat matkalla Turkin ja Bulgarian rajalle ottamaan ihmisoikeutensa hakea turvapaikkaa suoraan Bulgarian rajapoliisilta turvapaikka- ja pakolaislain (LAR) 58 artiklan 4 kohdan mukaisesti, jonka mukaan turvapaikkaa voidaan hakea suullisella lausunnolla. rajapoliisi.

Tämä johtuu siitä, että kaikki yritykset saada viisumi humanitaarisista syistä olivat epäonnistuneet. EU:n perusoikeuskirjan 18 artiklassa, vuoden 1951 Geneven yleissopimuksessa pakolaisten asemasta ja ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen 14 artiklassa todetaan, että pakolaisilla on oikeus turvapaikkaan ja täydelliseen ja oikeudenmukaiseen yksilölliseen arviointiin sekä oikeus vetoomus. Tämän uskonnollisen vähemmistön jäsenet ovat noudattaneet laillisia menettelyjä hakeakseen turvapaikkaa kansainvälisesti sovittujen ihmisoikeuslakien mukaisesti.

Lisäksi European Border Violence Monitoring Network (BVMN) lähetti tiistaina 23. toukokuuta 2023 avoimen kirjeen, jossa ihmisoikeusjärjestöt allekirjoittivat
hyväksyntä, jossa kehotetaan suojelemaan ryhmää ja heidän oikeuttaan hakea turvapaikkaa
rajaa noudatetaan kansainvälisen oikeuden mukaisesti.

Turkki vastaa tähän humanitaariseen pakolaiskriisiin tällä tavalla
kansainvälisesti sovittuja ihmisoikeuslakeja.
Tämä Turkin hallituksen ihmisoikeuslakien rikkominen on raivostuttavaa ja ehdotonta
oikeuden huijaus.
Ahmadi Religion of Peace and Light on 501c3 Yhdysvalloissa sijaitseva voittoa tavoittelematon järjestö, jolla on
Kirkon asema.
Vaadimme, että tämän rekisteröidyn uskonnon viattomille jäsenillemme myönnetään ihmisoikeus turvapaikkaan ja pyhäkköön, että heitä kohdellaan laillisina kansalaisina ja että heidät vapautetaan välittömästi vangituksestaan.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Nousussa