Liity verkostomme!

Euroopan investointipankki

InvestEU: Euroopan investointipankin 10 miljoonan euron tuki syövän havaitsemisteknologian laajentamiseksi Puolassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan investointipankki (EIP) on allekirjoittanut sopimuksen jopa 10 miljoonan euron lainasta lublinilaisen puolalaisen SDS Optic Inc:n kanssa tukeakseen sen diagnostisen ja valvonnan fotonisen biosensointialustan kehittämistä ja kaupallistamista. Se on suunniteltu erityisesti nopeuttamaan syövän diagnostiikkaa ja lisäämään edistyneiden syöpähoitojen tarkkuutta ja vaikutuksia. EIP:n investointia tukee InvestEU-ohjelma.

SDS Optic Inc. kehittää, valmistaa ja kaupallistaa diagnostiikka- ja valvontalaitteita keskittyen auttamaan terveydenhuollon tarjoajia nopeammassa, kivuttomassa diagnostiikassa ja kohdennetuissa hoitotoimenpiteissä. Yritys yhdistää molekyylibiologian, edistykselliset fotonitekniikat, immunokemian ja biolääketieteen tekniikan kehittämällä kaikkien aikojen ensimmäisen yksisoluisen resoluution immuunitestin rintasyövän reaaliaikaiseen diagnostiikkaan.

Talouskomissaari Paolo Gentiloni sanoi: "Tällä InvestEU-ohjelman tukemalla sijoituksella tuplaamme sitoumuksemme parantaa syöpään sairastuneiden ihmisten elämänlaatua. Tämä sopimus ei ainoastaan ​​korosta sitoutumistamme terveydenhuollon innovaatioiden edistämiseen, vaan myös vahvistaa Euroopan asemaa edistyneen terveysteknologian ja huippuluokan lääketieteellisten laitteiden eturintamassa.

InvestEU-ohjelma tarjoaa EU:lle pitkän aikavälin rahoitusta hyödyntämällä yksityisiä ja julkisia varoja EU:n politiikan painopisteiden tukemiseksi. Osana ohjelmaa InvestEU-rahastoa toteutetaan rahoituskumppaneiden kautta, jotka investoivat hankkeisiin EU:n budjettitakauksella ja saavat siten lisäinvestointeja vähintään 372 miljardia euroa. 

Lehdistötiedote on saatavilla  verkossa.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa