Liity verkostomme!

Euroopan investointipankki

Kazakstan kehottaa perustamaan pikaisesti Euroopan investointipankin toimiston Astanaan

SHARE:

Julkaistu

on

Kazakstanin varapääministeri ja ulkoministeri Murat Nurtleu ilmaisi maan kiinnostuksensa houkutella investointeja Euroopan investointipankilta (EIP) ja toimiston pikaista avaamista Astanaan 23. lokakuuta pidetyssä tapaamisessa EIP:n varapääjohtajan Teresa Czerwińskan kanssa Luxemburgissa. lehdistöpalvelu, kirjoittaa Saniya Sakenova in Bisnes, kansainvälisesti.

Toimisto voi laajentaa merkittävästi EIP:n sijoitussalkkua ja sen läsnäoloa alueella, Nurtleu sanoi ja kehotti pankkia pohtimaan mahdollisuuksia tiiviimpään vihreän rahoituksen yhteistyöhön ja innovaatioiden vaihtoon Astanan kansainvälisen finanssikeskuksen kanssa.

EIP pitää Kazakstania keskeisenä kumppanina Keski-Aasiassa, Czerwińska mainitsi neljä 269.5 miljoonan euron (284.2 miljoonan dollarin) lainaa, jotka on tähän mennessä myönnetty tukemaan paikallisen yksityisen sektorin kehitystä tarjoamalla rahoitusmahdollisuuksia pienille ja keskisuurille yrityksille. samalla kannustaa heitä toteuttamaan kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä hankkeita.

Czerwińska paljasti EIP:n suunnitelmat tukea investointeja Kazakstanissa tehostetun kumppanuus- ja yhteistyösopimuksen ja Global Gateway -ohjelman periaatteiden ja prioriteettien mukaisesti.

Osapuolet sopivat työryhmän perustamisesta hahmottelemaan investointiyhteistyön yksityiskohtaista tiekartta.

24. lokakuuta Nurtleu tapasi useiden saksalaisten yritysten edustajia vierailullaan Frankfurtissa selvittääkseen mahdollisuuksia yhteisiin investointiprojekteihin Kazakstanissa.

EMAG, saksalainen yritys, joka valmistaa työstökoneita ja tuotantojärjestelmiä osien koneistukseen auto-, lento-, energia- ja kaivosteollisuudessa, ilmaisi kiinnostuksensa lokalisoida tuotantonsa Kazakstanissa.

Mainos

WIS Kunststoffe -yhtiö kertoi suunnitelmistaan ​​rakentaa polymeerimuovia ja -komponentteja valmistava tehdas Kazakstanissa.

PSE Engineering, prosessimallinnukseen, mekaniikkaan ja putkiteknologiaan erikoistunut suunnitteluyritys, käynnistää kokoonpanotuotannon Kazakstanissa.

Keski-Aasian merkitystä öljy- ja kaasuteollisuuden nykyaikaisten teknisten ratkaisujen suuren kysynnän vuoksi korostaen yhtiö on toimittanut useita suunnittelu- ja laitetoimitusprojekteja kotimaiselle öljy- ja kaasuyhtiölle.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa