Liity verkostomme!

Kazakstan

Kazakstan lähettää rauhanturvajoukkoja Golanin kukkuloille ensimmäisessä itsenäisessä tehtävässä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Merkittävänä toimenpiteenä Kazakstan valmistautuu lähettämään ensimmäistä itsenäistä rauhanturvajoukkoaan Golanin kukkuloille Yhdistyneiden Kansakuntien (YK) alaisuudessa. Osaston lähtö tapahtuu kolmessa vaiheessa, ja finaalin on määrä olla 14. maaliskuuta, sanoi eversti Bauyrzhan Nigmetullin, Kazakstanin rauhanoperaatiokeskuksen (KAZCENT) johtaja Kazakstanin puolustusministeriöstä.

22. helmikuuta joukon ensimmäinen ryhmä lähti Golanin kukkuloille Damaskoksen kautta. 

”Se tulee olemaan meidän rajaryhmämme, joka tukee logistisia kuljetuksiamme. Samana päivänä ammuksemme ja varusteemme lähetetään rautatiejunalla Aktaulle. Aktausta tulee kaupallinen lentokone [Damaskokseen]", sanoi Nigmetullin, itse entinen rauhanturvaaja. 

14. maaliskuuta Kazakstanin joukko lentää Almatysta Damaskokseen tankkauspysähdyksellä Aktaussa. Damaskoksesta saattue saapuu YK:n erikoisyksikön ja Syyrian poliisin mukana paikalleen, joka tunnetaan nimellä Camp Faouar. 

Ministeriö toimitti operaatiolle nykyaikaiset YK-standardien mukaiset sotilasvarusteet. Osastossa on panssaroituja pyöräajoneuvoja, jotka on varustettu taistelumoduuleilla ja tarvittavilla pelastusvälineillä. 

Heillä on myös KAMAZ-kuorma-autoja, vilkkaasti liikennöiviä ajoneuvoja ja teknisiä laitteita. Yksi haavoittuneiden evakuointia varten muunnetuista ajoneuvoista on varustettu happilaitteella, defibrillaattorilla, lääkkeillä ja muilla lääkinnällisillä laitteilla.
Ensimmäistä kertaa YK on antanut Kazakstanille mandaatin itsenäiseen rauhanturvaoperaatioon ja sen toteuttamiseen. Kazakstanin parlamentti päätti lähettää jopa 430 rauhanturvaajaa osallistumaan YK:n operaatioihin, mukaan lukien Golanin kukkulat. 

Kazakstanin joukkoon kuuluu 139 sotilasta, joista seitsemän on naista, jotka suorittavat YK-operaation mandaatin alaisia ​​tehtäviä sotivien osapuolten välisen tulitauon ylläpitämiseksi.

Mainos

Tehtävän toteuttamista varten Kazakstanin sotilashenkilöstö on valittu huolellisesti ja koulutettu YK:n vaatimusten ja standardien mukaisesti. 

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa