#Volunteering: Johtava nuorten kehityksen ohjelma, ICS, lähettää sen 20,000th vapaaehtoisten köyhyyden torjumiseksi Kambodžassa

| Helmikuu 25, 2016 | 0 Kommentit

vapaaehtoinen tyttöTiistaina 23 helmikuuta 22 vuotta vanha Tania Tuzizila päässä Croydonin tuli 20,000th nuoren vapaaehtoisesti kansainvälisten Citizen Service (ICS) - nuorten kehityksen ohjelma 18 on 25 vuotiaiden johdolla johtava kansainvälinen kehitys hyväntekeväisyyteen, VSO ja rahoittama Britannian hallitus.

Lähes kolme kuukautta, Tania on sijoitettu "Banteay Char Livelihoods Project" Luoteis-Kambodžassa, jossa annetaan nuoret elävät köyhyydessä ja opettaa heille uusia taitoja parantaa heidän työllistymismahdollisuuksiaan. Tämä hanke on yksi lähes sadan projekteja kaksikymmentäviisi eri maassa Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa on suunniteltu tekemään pitkällä aikavälillä kestävä ero joissakin maailman köyhimmistä yhteisöjä.

Tania ei ole vieras haastava käynnistyy itseään. Syntynyt sodan runtelemassa DRC, hän pakeni kotoaan iässä kolme äitinsä ja viisi muuta sisarusta perässään. Hän kasvoi neuvoston talo Croydon, kärsi rasismi ja lähes kuoli tuberkuloosiin ja keuhkokuume hänen kahdeksastoista syntymäpäivä. Hän sai sisään väärällä yleisö, joutui tappeluihin, joutui vaikeuksiin poliisin kanssa ja alkoi taas epäonnistua hänen GCSE-todistukset kunnes hän käänsi sen ympäri, massiivisesti paransi laadut ja varmistettu paikka yliopistossa.

Nyt vuosi pois hänen terveys- ja yhteiskuntatieteet astetta, Tania, pyrkivä kätilö, on innolla hänen ICS sijoitus: "On aivan uskomatonta, että olen 20,000th vapaaehtoinen. Olen todella innolla ihmiset muuttavat silmissäni. Haluan myös muuttaa näkökulmasta. Unet pienenee vanhetessa, tietäen että jätän jäljen nuorten elämään merkitsee paljon minulle. Olen aina halunnut tehdä vapaaehtoistyötä ja nauttia auttaa muita, jotka ovat vähäosaisia ​​tai on ollut haastava kasvatuksesta. Joku auttoi perhettäni ja haluaisin antaa takaisin niille, jotka tarvitsevat apuani. "

Nyt toisessa vaiheessa, ICS2, joka käynnistettiin viime vuoden kesäkuussa, rakentuu menestyksen ICS1 maaliskuussa alkaneen 2011. Nykyinen sopimus, joka kulkee joulukuuhun 2018, lähettää pois 10,400 British vapaaehtoisia, ylös 7,001 British vapaaehtoisia, jotka lähetettiin vaiheen aikana yksi. British vapaaehtoiset toimivat yhdessä samassa suhteessa paikallisten vapaaehtoisten useilla joilla pyritään parantamaan koulutusta, terveyttä, työllisyyttä ja ympäristöä. Nämä hankkeet antavat myös paikallisten ihmisten ääni.

Katy Langham, johtaja ICS Programme Delivery at VSO, pohtii kasvavaa suosiota ICS:

"ICS edelleen mahdollistaa tuhansien nuorten Britanniassa ja maista teemme, köyhyyden torjumiseksi yhdessä. UK vapaaehtoinen työskentelee yhdessä nuoren samasta maasta he vapaaehtoistyötä, on avain ICS. On tärkeää vapaaehtoisia integroidaan yhteisöihin ne tukevat. Pohjalta menestyksen ICS1, ICS2 on syvempi vaikutus. Tulemme sijoittamaan enemmän alumnien täällä ja ulkomailla. Tiedämme, että tuhannet alumnien innoittajana voimalla aktiivista kansalaisuutta ja ovat auttaneet muovaamaan Britannian sitoutumista toteuttamiseen Global Tavoitteet. ICS alumni edelleen tuntea vastuussa siitä maailmasta paremman paikan. Se on todella jännittävä mahdollisuus! Olemme myös lisätä useita hankkeita, jotka tukevat ihmisiä saavat kunnollisen toimeentulon. Varmat tulot on ensimmäinen askel päättyy köyhyyskierre. Projektimme auttaa rakentamaan paikallista taloutta, lisätä kansalaisten taitoja ja kasvattaa paikallisten yritysten, joka tuottaa kohtuullisen tulotason ja lopulta käyttävät muita. "

27 vuotta vanha, Esi Addae, Felthamin oli yksi ensimmäinen ICS Vapaaehtoiset 2011.   

Kolme kuukautta Esi perustui maaseutukaupungissa Kwale, Etelä Keniassa. Hän tuki työmahdollisuuksia paikallisille nuorille ja myös sai mukana wc kunnostushankkeeseen.

Hän hellästi näyttää takaisin hänen sijoitus:

"Valmistuin antropologian Durham University taantuman aikana, joten näin ICS suurena mahdollisuutena. Toiminnalliset wc pitää ylellisyytenä joissakin osissa maailmaa. Yksi koulu Olen työskennellyt oli kaksi wc kuusisataa lasta. Se oli niin huono, tytöt aikana aikana ei tulla kouluun. Niinpä pojat saivat parempia arvosanoja. Otamme niin itsestään selvänä, ja se turhauttaa minulle, että jotain niin yksinkertaista voi tuhota koulutus. Kun saimme wc toimimaan jälleen, teimme konkreettisia ero ne tytöt. Tunsin niin ylpeä. ICS on kyse aloite ja innostusta. Opin paljon itsestäni, yhteisön sitoutumista ja miten muuttuvat pienet asiat voivat tehdä valtava ero. ICS on auttanut minua olemaan henkilö olen tänään; enemmän huomaavainen toisia ja luottavainen. Nyt näen maailmaa eri tavalla. "

Esi on nyt komitean sihteeri "Health Watch England", joka tukee strategiseen päätöksentekoon.

ICS rahoittaa Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen ja avoin kaikille UK perustuu 18 - 25 vuotiaista. Hakijat eivät tarvitse rahaa, taitoja tai pätevyys - vain halu tehdä ero.

Summer 2016 vapaaehtoinen ja Team Leader mainospaikat ovat nyt täynnä. Jokainen hakemukset nyt jaetaan syksyllä 2016. Molemmat sijoittelut ovat käytettävissä, kun kyseisestä päivästä joulukuun 2018. Lisätietoja ICS tai tulossa ICS johtaja, Klikkaa tästä.

Tietoja International Citizen Service (ICS)

ICS on kehittämisohjelma, joka tuo 18-to-25-vuotiaiden yhteen taustasta köyhyyden torjumiseksi. ICS rahoittaa Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen ja johtama johtava riippumaton, kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö, VSO. ICS toimitetaan seuraavat virastot: Progressio, Raleigh International, Levottomat Development, Tearfund, Skillshare International, International Service, Y-Care International, Balloon Ventures ja haasteet Worldwide. ICS on avoin kaikille riippumatta tuloista. Kaikki ICS vapaaehtoiset pyydetään fundraise ja saada ammatillista tukea ja auttaa niitä täyttämään tavoitteensa. Varainhankinta varmistaa, että ICS työtä kehitysmaissa pystyy myös tulevaisuudessa.

Tietoja VSO

www.vsointernational.org on maailman johtava riippumaton kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö, joka toimii läpi vapaaehtoisia taistelemaan köyhyyttä kehitysmaissa. Koska 1958, VSO on tuo ihmiset yhteen jakamaan osaamista, rakentaa valmiuksia, edistää kansainvälistä ymmärrystä ja lopulta muuttuu elää tehdä maailmasta oikeudenmukaisempi paikka.

Tunnisteet: , , , ,

Kategoria: Etusivu, Tuki, Kambodza, Maailma