#Volunteering: Johtava nuorten kehityksen ohjelma, ICS, lähettää sen 20,000th vapaaehtoisten köyhyyden torjumiseksi Kambodžassa

| Helmikuu 25, 2016 | 0 Kommentit

vapaaehtoinen tyttöTiistaina 23 helmikuussa 22 -vuotias Tania Tuzizila Croydonista tuli 20,000th nuori vapaaehtoistyö kansainvälisen kansalaispalvelun (ICS) kanssa - 18-25 -vuotiaiden nuorten kehitysohjelma, jota johtaa johtava kansainvälinen kehitysjärjestö VSO ja jonka rahoittaa Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus.

Lähes kolme kuukautta, Tania on sijoitettu "Banteay Char Livelihoods Project" Luoteis-Kambodžassa, jossa annetaan nuoret elävät köyhyydessä ja opettaa heille uusia taitoja parantaa heidän työllistymismahdollisuuksiaan. Tämä hanke on yksi lähes sadan projekteja kaksikymmentäviisi eri maassa Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa on suunniteltu tekemään pitkällä aikavälillä kestävä ero joissakin maailman köyhimmistä yhteisöjä.

Tania ei ole vieras haastava käynnistyy itseään. Syntynyt sodan runtelemassa DRC, hän pakeni kotoaan iässä kolme äitinsä ja viisi muuta sisarusta perässään. Hän kasvoi neuvoston talo Croydon, kärsi rasismi ja lähes kuoli tuberkuloosiin ja keuhkokuume hänen kahdeksastoista syntymäpäivä. Hän sai sisään väärällä yleisö, joutui tappeluihin, joutui vaikeuksiin poliisin kanssa ja alkoi taas epäonnistua hänen GCSE-todistukset kunnes hän käänsi sen ympäri, massiivisesti paransi laadut ja varmistettu paikka yliopistossa.

Nyt vuodessa Terveys- ja yhteiskuntatieteiden tutkinto-ohjelmassa Tania, joka on pyrkivä kätilö, odottaa innolla ICS-harjoitteluaan: "On aivan hämmästyttävää, että olen 20,000th vapaaehtoinen. Odotan innolla, että ihmiset muuttuvat silmäini edessä. Haluan myös vaihtaa näkemääni. Unet tulevat pienemmiksi, kun vanhempia, joten tietää, että jätän jäljen nuorten elämästä, merkitsee minulle paljon. Olen aina halunnut vapaaehtoistyöhön ja nauti auttamasta muita heikommassa asemassa olevia tai haasteellisia kasvatuksia. Joku kerran auttoi perheeni ja haluaisin antaa takaisin niille, jotka tarvitsevat apua. "

Nyt toisessa vaiheessa, ICS2, joka käynnistettiin viime vuoden kesäkuussa, rakentuu menestyksen ICS1 maaliskuussa alkaneen 2011. Nykyinen sopimus, joka kulkee joulukuuhun 2018, lähettää pois 10,400 British vapaaehtoisia, ylös 7,001 British vapaaehtoisia, jotka lähetettiin vaiheen aikana yksi. British vapaaehtoiset toimivat yhdessä samassa suhteessa paikallisten vapaaehtoisten useilla joilla pyritään parantamaan koulutusta, terveyttä, työllisyyttä ja ympäristöä. Nämä hankkeet antavat myös paikallisten ihmisten ääni.

Katy Langham, johtaja ICS Programme Delivery at VSO, pohtii kasvavaa suosiota ICS:

"ICS edelleen mahdollistaa tuhansien nuorten Britanniassa ja maista teemme, köyhyyden torjumiseksi yhdessä. UK vapaaehtoinen työskentelee yhdessä nuoren samasta maasta he vapaaehtoistyötä, on avain ICS. On tärkeää vapaaehtoisia integroidaan yhteisöihin ne tukevat. Pohjalta menestyksen ICS1, ICS2 on syvempi vaikutus. Tulemme sijoittamaan enemmän alumnien täällä ja ulkomailla. Tiedämme, että tuhannet alumnien innoittajana voimalla aktiivista kansalaisuutta ja ovat auttaneet muovaamaan Britannian sitoutumista toteuttamiseen Global Tavoitteet. ICS alumni edelleen tuntea vastuussa siitä maailmasta paremman paikan. Se on todella jännittävä mahdollisuus! Olemme myös lisätä useita hankkeita, jotka tukevat ihmisiä saavat kunnollisen toimeentulon. Varmat tulot on ensimmäinen askel päättyy köyhyyskierre. Projektimme auttaa rakentamaan paikallista taloutta, lisätä kansalaisten taitoja ja kasvattaa paikallisten yritysten, joka tuottaa kohtuullisen tulotason ja lopulta käyttävät muita. "

27 vuotta vanha, Esi Addae, Felthamin oli yksi ensimmäinen ICS Vapaaehtoiset 2011.

Kolme kuukautta Esi perustui maaseutukaupungissa Kwale, Etelä Keniassa. Hän tuki työmahdollisuuksia paikallisille nuorille ja myös sai mukana wc kunnostushankkeeseen.

Hän hellästi näyttää takaisin hänen sijoitus:

"Valmistuin antropologian Durham University taantuman aikana, joten näin ICS suurena mahdollisuutena. Toiminnalliset wc pitää ylellisyytenä joissakin osissa maailmaa. Yksi koulu Olen työskennellyt oli kaksi wc kuusisataa lasta. Se oli niin huono, tytöt aikana aikana ei tulla kouluun. Niinpä pojat saivat parempia arvosanoja. Otamme niin itsestään selvänä, ja se turhauttaa minulle, että jotain niin yksinkertaista voi tuhota koulutus. Kun saimme wc toimimaan jälleen, teimme konkreettisia ero ne tytöt. Tunsin niin ylpeä. ICS on kyse aloite ja innostusta. Opin paljon itsestäni, yhteisön sitoutumista ja miten muuttuvat pienet asiat voivat tehdä valtava ero. ICS on auttanut minua olemaan henkilö olen tänään; enemmän huomaavainen toisia ja luottavainen. Nyt näen maailmaa eri tavalla. "

Esi on nyt komitean sihteeri "Health Watch England", joka tukee strategiseen päätöksentekoon.

ICS rahoittaa Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen ja avoin kaikille UK perustuu 18 - 25 vuotiaista. Hakijat eivät tarvitse rahaa, taitoja tai pätevyys - vain halu tehdä ero.

Summer 2016 vapaaehtoinen ja Team Leader mainospaikat ovat nyt täynnä. Jokainen hakemukset nyt jaetaan syksyllä 2016. Molemmat sijoittelut ovat käytettävissä, kun kyseisestä päivästä joulukuun 2018. Lisätietoja ICS tai tulossa ICS johtaja, Klikkaa tästä.

Tietoja International Citizen Service (ICS)

ICS on kehitysohjelma, joka tuo 18-to-25 -vuotiaita yhteen kaikilta taustoilta köyhyyden torjumiseksi. ICS rahoittaa Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ja johtaa johtava riippumaton kansainvälinen kehitysorganisaatio VSO. ICS toimittaa seuraavia virastoja: Progressio, Raleigh International, Restless Development, Tearfund, Skillshare International, Kansainvälinen palvelu, Y-Care International, Balloon Ventures and Challenges Worldwide. ICS on avoin kaikille, tuloista riippumatta. Kaikkia ICS-vapaaehtoisia pyydetään rahoittamaan ja saamaan ammattitaitoa auttaakseen heitä saavuttamaan tavoitteensa. Varainhankinta varmistaa, että ICS: n työ kehitysmaissa voi jatkua tulevaisuudessa.

Tietoja VSO

www.vsointernational.org on maailman johtava riippumaton kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö, joka toimii läpi vapaaehtoisia taistelemaan köyhyyttä kehitysmaissa. Koska 1958, VSO on tuo ihmiset yhteen jakamaan osaamista, rakentaa valmiuksia, edistää kansainvälistä ymmärrystä ja lopulta muuttuu elää tehdä maailmasta oikeudenmukaisempi paikka.

Tunnisteet: , , , ,

Kategoria: Etusivu, Tuki, Kambodza, Maailma