Liity verkostomme!

Ilmastonmuutos

Unreasonable Impact julkistaa uuden yritysluettelon Ison-Britannian ja Euroopan ohjelmaan

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

  • Unreasonable Impact lisää Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan ohjelmaansa 13 yritystä, joissa käsitellään ilmasto- ja sosiaalikysymyksiä.
  • Barclaysin ja Unreasonable Groupin vuodesta 2016 johtama aloite auttaa skaalaamaan kasvuvaiheen yrityksiä mentoroinnin ja tukiverkoston avulla.
  • Uudet 13 hanketta ovat keränneet pääomaa yli 400 miljoonaa dollaria (£300).

 Kohtuuton vaikutus, Unreasonable Groupin ja Barclaysin välinen strateginen kumppanuus, on ilmoittanut viimeisimmistä hankkeista liittyäkseen Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan ohjelmaansa.

Tämän vuoden hankkeet tarjoavat ratkaisuja ruokahävikkiä vähentävästä tekoälystä kompostoiviin pakkauksiin, ja ne on valittu huolella osallistumaan arvostettuun ohjelmaan. 13 hanketta sisältävät:

  • constellr: Lämpötilalukemien avulla constellr mahdollistaa syvällisen näkemyksen planeettamme veden, energian ja hiilen kiertokuluista. Esimerkiksi kasvillisuuden ja maaperän seuranta voi tukea elintarviketurvaa ja estää sadon epäonnistumista. Toimitusjohtaja Max Guldella on yli vuosikymmenen kokemus tutkimuksesta eri aloilla, ja hän on intohimoinen elintarviketurvan ja ilmastonmuutoksen torjunnassa.
  • Shellworks: Maailmanlaajuisen muovikriisin ratkaisemiseksi Shellworks tuottaa uuden sukupolven materiaaleja ja pakkauksia, jotka ovat suorituskyvyltään kuin muovia, mutta eivät aiheuta jätettä minne ne päätyvätkin. Perustaja ja toimitusjohtaja Insiya Jafferjeen insinööritausta ja intohimo ympäristöinnovaatioihin ohjaavat yrityksen missiota kohti jätteetöntä maailmaa.
  • Tuultaa: Elintarviketeollisuutta muuttava Winnow käyttää tekoälyä vähentämään jätettä tunnistamalla usein pois heitettävät tavarat. Ruokahävikki maksaa ravintola-alalle yli 100 miljardia dollaria (79 miljardia puntaa) vuodessa, ja Winnow tarjoaa näkemyksiä auttaakseen vähentämään alan ympäristövaikutuksia ja kaupallisia kustannuksia. Perustaja ja toimitusjohtaja Marc Zornes oli entinen McKinseyn konsultti, joka oli johtava kuluttaja- ja kestävän kehityksen käytäntöjen alalla.

Yli puolet vuoden 2024 Iso-Britannian ja Euroopan kohortista on naisia ​​tai eri taustaa. Yhdessä he ovat keränneet yli 400 miljoonaa dollaria (300 miljoonaa puntaa) tähän mennessä ja tuottaneet 47 miljoonaa dollaria (37 miljoonaa puntaa) tuloja vuonna 2023.

Ohjelman aikana stipendiaatit työskentelevät asiantuntijoiden kanssa murtaakseen kokemiaan esteitä. Tämä sisältää viikon oleskelun, jossa on alan syvällisiä sukelluksia, mestarikursseja, sijoittajan ohjausta ja mentorointia. Ohjelman jälkeen yritykset saavat jatkossakin asiantuntijaneuvoja yli 1,700 1,000 sijoittajalta ja XNUMX XNUMX mentorilta, joista monet ovat Barclaysin kollegoita, Unreasonable-yhteisön kautta.

Skaalaus muutokseen maailmanluokan tuella

Barclays ja Unreasonable uskovat, että nopeasti kasvavilla yrittäjillä – jotka hyödyntävät voittoa ja kehittynyttä teknologiaa – on hyvät mahdollisuudet tarjota ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin samalla kun ne luovat huomisen työpaikkoja. Siksi he ovat luoneet yhteistyössä Unreasonable Impactin. Saavutettuaan tavoitteensa tukea 250 yritystä vuoden 2022 loppuun mennessä, Barclays ja Unreasonable tukevat yli 200 yrittäjää viiden vuoden aikana Unreasonable Impact -ohjelman kautta. Vuodesta 2016 lähtien ohjelma on tukenut yli 300 yritystä, joista osa on käytössä Barclaysin omassa toiminnassa nykyään ja/tai niitä on tuettu myös Barclaysin Sustainable Impact Capital -mandaatin kautta.

Unreasonable Impact -hankkeet, jotka ovat keränneet yli 11 miljardia dollaria perustamisestaan ​​lähtien, työllistävät nyt yli 25,000 60 ihmistä. Yli 89 % alumneista ilmoittaa työllisyyden kasvun vuoden sisällä. Lisäksi nämä yritykset ovat yhdessä raportoineet estäneensä tuotteistaan ​​ja palveluistaan ​​2023 miljoonan tonnin kasvihuonekaasupäästöjen vapautumisen. Vuonna XNUMX yritykset ilmoittivat ohjanneensa kolme miljoonaa tonnia jätettä jätteiden ehkäisyn ja vähentämisen kautta.

Mainos

Daniel Epstein, Unreasonable Groupin toimitusjohtaja, kommentoi: 

”Yhteistyössä Barclaysin kanssa Unreasonable Impact on omistautunut antamaan 13 visionäärille yrittäjälle skaalautuvia ratkaisuja kiireellisiin globaaleihin haasteisiin vastaamiseksi. Tarjoamalla välttämättömiä resursseja, mentorointia ja pääsyä maailmanlaajuiseen verkostoon pyrimme katalysoimaan vaikuttavaa muutosta, ratkaisemaan yhteiskunnallisia ja ympäristöongelmia ja edistämään työpaikkojen luomista.

Deborah Goldfarb, Barclaysin kansalaisuuspäällikkö, kommentoi: 

"Barclays tarjoaa asiantuntemusta edistääkseen ilmastoteknologiaa ja muita kestävään kehitykseen keskittyviä hankkeita matkansa jokaisessa vaiheessa, kun ne skaalautuvat ideasta listautumiseen. Yhteistyömme Unreasonable Groupin kanssa annamme yrittäjille pääsyn ekosysteemiimme, mentoreillemme ja sijoittajillemme auttaa ratkaisemaan keskeisiä sosiaalisia ja ympäristöhaasteita. Olen innoissani nähdessäni tämän uuden kohortin kukoistavan tämän kumppanuuden voimalla."

Constellrin toimitusjohtaja Max Gulde kommentoi: 

"Olen innoissani constellarin liittymisestä Unreasonable Impact UK & Europe -ohjelmaan. Avaruuspohjainen lämpötilaseurantamme elintarviketurvan parantamiseksi sopii saumattomasti ohjelman tehtävään. Pyrimme antamaan tehokkaan resurssienhallinnan tukemaan 10 miljardia ihmistä vuoteen 2050 mennessä muuttuvan ilmaston keskellä. Odotan innolla yhteistyötä alan asiantuntijoiden, mentorien ja muiden yrittäjien kanssa. Yhdessä emme voi vain skaalata constellarin kasvua, vaan myös myötävaikuttaa mielekkäästi kriittisiin globaaleihin haasteisiin."

13 yritystä, jotka liittyvät vuoden 2024 Unreasonable Impact UK & Europe -ohjelmaan:

Agricarbon - Agricarbon tarjoaa edullisia maaperän hiilen mittauksia hiilen poistumisen todentamiseksi, mikä mahdollistaa uudistavan maatalouden.
Parempi meijeri - Better Dairy valmistaa meijerituotteita tavalla, joka ei ole riippuvainen eläimistä ja tuottaa vähän kasvihuonekaasupäästöjä mausta ja koostumuksesta tinkimättä. 
lörppö - Chatterbox tarjoaa opiskelijoille ja ammattilaisille kieltenoppimisalustan hyödyntäen syrjäytyneiden lahjakkuuksien kielitaitoa. 
constellr - Constellr mittaa lämpötilaa avaruudesta tukeakseen elintarviketurvaa maapallolla, mikä parantaa satoa ja estää sadon epäonnistumista.
Tarpeeksi - Enough tuottaa kestävää proteiinia nimeltä ABUNDA käyttämällä sieniä ja luonnollisia sokereita viljasta.
Maaelämää - Land Life on erikoistunut kestävään metsänistutukseen hyödyntämällä innovatiivista teknologiaa ennallistaakseen huonontunutta maata mittakaavassa.
Litteä - Mimbly suunnittelee pyykinpesuun keskittyviä tuotteita mahdollistaakseen optimaalisen veden käytön kierrätyksen, suodatuksen ja liitettävyyden avulla.
nuada - Nuada rakentaa energiatehokkaita hiilidioksidin talteenottokoneita vähentääkseen vaikeasti hallittavia teollisuuden päästöjä.
Suunnitelma - Plend on avoin pankkilainanantaja, jonka tehtävänä on avata lisää ihmishenkiä saatavilla olevan ja edullisen luoton avulla.
Qualis Flow - Qualis Flow tarjoaa rakennustiimille tiedot kustannusten, laadun ja hiilidioksidin seurantaan ja hallintaan.
Shellworks - Shellworks tuottaa uuden sukupolven materiaaleja ja pakkauksia, jotka ovat suorituskyvyltään kuin muovia, mutta eivät aiheuta jätettä minne ne päätyvätkin. Pystysuuntainen tulevaisuus - Vertical Future suunnittelee, valmistaa ja ottaa käyttöön itsenäisiä sisätiloissa sijaitsevia vertikaalisia tiloja, jotka keskittyvät parantamaan ihmisten ja planeetan terveyttä. Tuultaa - Winnow käyttää tekoälyä tunnistaakseen ja vähentääkseen ruokahävikkiä keittiössä ja tarjoaa käyttökelpoisia oivalluksia ravintola-alalle.


  • Unreasonable Impact toteuttaa kolmea alueellista ohjelmaa vuosittain Isossa-Britanniassa ja Euroopassa, Amerikassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella, ja se kokoaa yhteen valitun joukon nopeasti kasvavia yrityksiä ja valikoituja sijoittajia. Seuraava alueellinen ohjelma UK & Europe -ohjelman jälkeen on Singaporessa toukokuussa 2024
  • Muita merkittäviä Unreasonable Impact -alumneja ovat Project Etopia, joka yhdistää energian, rakentamisen ja älykkäät teknologiat luodakseen tulevaisuuden ekokaupunkeja, ja Olio, sosiaalinen alusta, jolla ihmiset voivat jakaa ylijäämäruokaa sen sijaan, että he heittäisivät sen pois.
  • Kohtuuttoman vaikutuksen raportit ovat vaikuttaneet positiivisesti 370 miljoonaan ihmishenkeen, poistaneet yli 89 miljoonaa tonnia kasvihuonekaasupäästöjä ventures-yritysten tuotteista ja palveluista ja välttäneet tai ohjanneet 670 miljoonaa kiloa jätettä kaatopaikoille.

Lue lisää uusimmasta vaikutusraportista
Lisätietoa ohjelmasta ja sen vaikutuksista löytyy osoitteesta uusin vaikutusraportti.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa