Liity verkostomme!

Euroopan komissio

Komissio julkistaa vuoden 2023 #BeActive Awards -kilpailun voittajahankkeet Espanjassa, Itävallassa, Bulgariassa ja Portugalissa, jotka tukevat terveellisen ja aktiivisen elämäntavan aloitteita.

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisoasioista vastaava komissaari Iliana Ivanova on ilmoittanut virallisesti yhdeksännen #BeActive Awards -kilpailun voittajat urheilun ja liikunnan edistämiseen kaikkialla Euroopassa omistautuneita hankkeita ja henkilöitä kunnioittaen.

Yhteensä, 12 finalistit kilpaili pääpalkinnosta neljässä kategoriassa: koulutus, työpaikka, paikallinen sankari ja sukupolvien yli. The #BeActive Education Award -palkinnon voittaja is Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (Espanja) hankkeestaan, jossa puututaan koulutusjärjestelmän eriarvoisuuteen ja edistetään koulutuksen menestystä, tasa-arvoa ja sosiaalista yhteenkuuluvuutta. Hankkeella, joka on omistettu tukemaan aktiivista elämäntapaa ja elämän ja työn tasapainoa sekä luomaan mahdollisuuksia työntekijöilleen, Eversports (Itävalta) voitti #BeActive Workplace -palkinto. 2023 #BeActive paikallinen sankari Palkinnon voittaja on Kalin Vasilev (Bulgaria), joka on onnistunut inspiroimaan ja johtamaan tuhansia bulgarialaisia ​​kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämäntapaa 100-prosenttisesti vapaaehtoisen ja yhteisöllisen hankkeen avulla. Voittaja #BeActive Across Generations -palkinto is Município de Vila Nova de Cerveira (Portugali) hankkeestaan, joka kannustaa ja motivoi kansalaisia, erityisesti vanhuksia, omaksumaan terveellisiä elämäntapoja.

Komissaari Ivanova sanoi: "Urheilu ja liikunta ovat tärkeitä fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille, ja ne edistävät yhteisöissämme sellaisia ​​arvoja kuin yhtenäisyys, kunnioitus ja osallisuus. Kiitän kaikkia projekteja, sekä voittajia että finalisteja, heidän erinomaisesta työstään ja innostusta he osoittavat päivittäin kannustaessaan kansalaisiamme terveelliseen, aktiiviseen ja osallistavaan elämäntapaan. Heidän sitoutumisensa on todella ihailtavaa, ja toivon, että se inspiroi monia muita merkittäviä aloitteita."

Neljä voittajaa sai 10,000 2,500 euroa ja jokainen finalisti XNUMX XNUMX euroa, joilla he voivat tukea, innovoida ja kehittää toimintaansa urheiluarvoihin perustuvien projektiensa puitteissa. The #BeActive Awards luotiin keskeiseksi osaksi vuosittaista Euroopan urheiluviikko.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa