Liity verkostomme!

Perheväkivalta

Komissio ja korkea edustaja / varapuheenjohtaja vahvistavat sitoutumistaan ​​naisten ja tyttöjen suojelemiseen väkivallalta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Ennen kansainvälistä naisiin kohdistuvan väkivallan poistamispäivää 25. marraskuuta Euroopan komissio ja korkea edustaja / varapuheenjohtaja antoivat seuraavan lausunnon: "Naisten ja tyttöjen oikeuksia on maailmanlaajuisesti uhattu, heikennetty tai ne on poistettu kokonaan. , mikä haittaa merkittävästi vuosikymmenten aikana saavutettua edistystä. Euroopan unioni vastustaa edelleen kaikenlaista naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa väkivaltaa. Säilytämme horjumattoman tukemme väkivallasta kärsineille naisille ja tytöille uhreina ja selviytyjinä ja tuomitsemme seksuaalisen ja sukupuoleen perustuvan väkivallan käytön sodan aseena. Naisiin ja tyttöihin kohdistuva väkivalta on arpi kaikissa yhteiskunnissa. Tosiasiat ovat järkyttäviä: EU:ssa ja muualla maailmassa joka kolmas nainen on kokenut fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa, mukaan lukien hyväksikäyttö, häirintä, raiskaukset, seksuaalinen hyväksikäyttö, sukuelinten silpominen, pakkoavioliitto ja naistenmurha. Näkymätön epätoivo on se, minkä kanssa monet naiset ja tytöt joutuvat elämään. Heidän suojelunsa ja naisiin kohdistuvan väkivallan lopettaminen merkitsee muutakin kuin tasa-arvon tavoittelua. Se tarkoittaa perusihmisoikeuksien täyttämistä. Se tarkoittaa tekijöiden pikaista saattamista oikeuden eteen."

Täydellinen lausunto on saatavilla tätä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa