Liity verkostomme!

Euroopan komissio

Fuusiot: Komissio antaa luvan Concentrixin ostaa Webhelp

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio on hyväksynyt EU:n sulautuma-asetuksen mukaisesti ranskalaisen Webhelp SAS:n ostamisen yhdysvaltalaisen Concentrix Corporationin toimesta. Kauppa koskee pääosin IT-palveluita, joissa molemmat yhtiöt toimivat, painottaen liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluita (BPO), erityisesti asiakaskokemuksen hallintaan liittyviä BPO-palveluita (”CXM BPO”). Komissio päätteli, että ehdotettu hankinta ei aiheuta kilpailuongelmia, koska sen vaikutus markkinoihin on rajallinen ja koska niillä markkinoilla, joilla yritykset toimivat, on paljon kilpailijoita. Kauppa tutkittiin tavanomaisessa yrityskeskittymien valvontamenettelyssä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa