Liity verkostomme!

Euroopan komissio

Fuusiot: Komissio hyväksyy PAI Partnersin ECF:n oston

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio on hyväksynyt EU:n sulautuma-asetuksen mukaisesti ECF Group Equityn ("ECF") oston PAI Partners SAS:lle ("PAI Partners"), molemmilla kotipaikka on Ranskassa. ECF toimii hotelliteollisuuden ja ammattihoidon laitteiden ja kulutustarvikkeiden tukkukaupassa. ECF toimii maailmanlaajuisesti ja EU:n sisällä pääasiassa Saksassa, Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa, Italiassa ja Luxemburgissa.

PAI Partners on pääomasijoitusyhtiö, joka hallinnoi yrityspalveluihin, ruokaan, kuluttajatuotteisiin, teollisuuteen ja terveydenhuoltoon sijoittavia rahastoja. PAI Partners toimii monissa maissa ja kaikissa EU:n jäsenvaltioissa. Komissio päätteli, että ehdotettu yritysosto ei aiheuttaisi kilpailuongelmia, koska sen vaikutus markkinoiden rakenteeseen on hyvin vähäinen. Kauppa tarkasteltiin yksinkertaistetussa sulautumisvalvontamenettelyssä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa