Presidentti Tsai vahvistaa #Taiwanin suhteiden Yhdistyneen kuningaskunnan vahvuuden

| Marraskuu 8, 2018

Presidentti Tsai Ing-wen (keskustassa) keskustelee Taiwanin ja Yhdistyneen kuningaskunnan välisistä suhteista brittiläisen parlamentin jäsenen Graham Bradyn (vas.) Kanssa presidentin kansliassa Taipein kaupungissa 5-marraskuussa. (Puheenjohtaja)
Presidentti Tsai Ing-wen totesi 5-marraskuussa, että Taiwanin ja Iso-Britannian vahvat talous- ja kauppasuhteet auttavat yhdistämään Aasian ja Euroopan markkinat ja samalla edistämään alueellista kauppaa.

Taiwan ja Yhdistynyt kuningaskunta nauttivat läheisestä vaihdosta laaja-alaisesti, Tsai sanoi. Tämä näkyy tänä vuonna useiden yhteisymmärryspöytäkirjojen allekirjoittamisessa yhteisrahoituksessa, huipputeknologian kehittämisessä, innovoinnissa ja tuulivoimassa, hän lisäsi.

Kehittyvät alat, kuten tekoäly ja esineiden internet muokkaavat maailmanlaajuista teollisuusketjua, Tsai sanoi, että tämä molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö luo joukon jännittäviä ja potentiaalisesti ladattuja mahdollisuuksia nuorille sukupolville.

Tsai teki huomautuksensa saamassa brittiläisen tai itävaltalaisen kaikkien puolueryhmien parlamentaarisen ryhmän (APPG) valtuuskunnan Taipein kaupungin puhemiehen toimistossa. Graham Bradyn ja Lyn Brownin sekä molempien alahuoneen jäsenet sekä Lord Gilbert ja baroness McGregor-Smith, ryhmä on maan päällä 2-7 marraskuussa puolustus-, talous-, ulkomaankauppa-, poliittinen ja rajat salmi suhteiden tiedonhankintamatka.

Tsanin mukaan valtuuskunta on kolmas Britannian parlamentista vierailee Taiwanissa tänä vuonna ja havainnollistaa kummankin maan lainsäätäjien toivomusta vaihtaa vaihtoa ja oppia vastaavista lainsäädäntökokemuksista. Hallitus suhtautuu myönteisesti tähän suuntaukseen ja on sitoutunut työskentelemään samanmielisten kumppaneiden kanssa yhteisten arvojen turvaamiseksi, hän sanoi.

Globaalin kilpailun kiristymisestä huolimatta hallitus ei jätä mitään kiveä monipuolistamalla Taiwanin kauppastrategiaa ja vahvistamalla avainaloilla innovatiivisia valmiuksia, Tsai sanoi. Tämä lähestymistapa nopeuttaa kestävää kansallista kehitystä ja on New Southbound -politiikan kulmakivi, hän lisäsi.

NSP edistää Taiwanin maatalous-, liike-, kulttuuri-, koulutus-, matkailu- ja kauppasuhteita Kaakkois-Aasian maiden 10 -yhdistyksen, kuuden eteläisen Aasian maan, Australian ja Uuden-Seelannin kanssa. Se nähdään hallituksen tehokkaimmaksi politiikaksi edistääkseen Taiwanin sitoutumista Indo-Pacific-ohjelmaan edistämällä samalla rauhaa, vakautta ja vaurautta.

Tsai otti tilaisuuden myös kiittää Bradyta APPG: n pitkäaikaisesta tuesta pyrkimyksille laajentaa Taiwanin kansainvälistä tilaa. Hän sanoi, että äskettäinen ryhmäpuheenjohtajat Lordi Rogan ja Nigel Evans ovat kehottaneet Interpolia kutsumaan Taiwanin osallistumaan tämän kuun yleiskokoukseen Dubain hallintoon ja ihmisiin.

Tunnisteet: , , ,

Kategoria: Etusivu, taiwan, UK