MOFA-videovalot #Taiwan ansaitsee kumppanin torjunnassa #ClimateChange

| Marraskuu 8, 2018

Lyhytelokuva Lupaus Landille julkaistiin 5-marraskuussa ulkoasiainministeriön tukemassa Trending Taiwan YouTube -kanavassa, joka valaisisi maan ansioita arvokkaana maailmanlaajuisena kumppanina ilmastonmuutoksen torjunnassa ja kestävän kehityksen edistämisessä.

Myanmarissa sijaitsevan ja yhdeksällä kielellä, englanniksi, japanilaiselta, ranskalaiselta, vietnamilaiselta ja indonesialaiselta tekstitykseltä, on kuvattu kaksi minuuttia kestävä video, jossa selvitetään Taiwanin pyrkimyksiä tarjota puhdasta energiaa Kaakkois-Aasian alueen syrjäisillä alueilla.

Elokuva kertoo kahdeksanvuotias Hemyantong ja kertoo, miten hänen elämänsä on muuttunut, kun Kansainvälinen yhteistyö- ja kehitysrahasto (TaiwanICDF) asensi aurinkokennojärjestelmän kotiseudullaan Larkarissa Sagaingin alueella.

MOFA: n mukaan video esittelee Taiwanin sitoutumista ympäristönsuojelun ja kestävän kasvun edistämiseen ympäri maailmaa jakamalla sen kehitystä ja teknologista osaamista.

2016in käynnistämä TaiwanICDF-aloite perusti aurinko-minigridijärjestelmiä Myanmarin Sagaing- ja Magway-alueille. Kansallisen tärkeimmän ulkomaisen avun järjestön mukaan jotkut 560-kotitaloudet ovat hyötyneet näistä ponnisteluista.

Hanke on yksi Taiwanin kehittämästä kestävän kehityksen ohjelmasta, jonka Taiwanin CFDF on tehnyt diplomaattisissa liittolaisissa ja kumppanuusmaissa ympäri maailmaa. Aasian-Tyynenmeren alueella, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla käynnissä oleva avustustyö käsittää maatalouden, puhtaan energian, koulutuksen, elintarviketurvallisuuden ja terveydenhuollon.

Lupaus Landille on osa MOFA: n kampanjan aihepiiriä Ilmastonmuutoksen torjunta: Taiwan voi auttaa korostamaan Taiwanin halu ja kyky osallistua YK: n ilmastonmuutosta koskevaan puitesopimukseen.

Tunnisteet: , ,

Kategoria: Etusivu, taiwan