Liity verkostomme!

EU

Matkailuministeri touts uuden Waterloon taistelu Memorial

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Belgia-Waterloo-The-Thombs-1900Vallonian matkailuministeri Rene Collin sanoo, että uusi Waterloon taistelun muistomerkki kaksinkertaistaa sivuston kävijämäärän ja auttaa lisäämään matkailua koko alueella.

Puhuessaan uutiskonferenssissa uuden vuoden 1815 muistomerkin mainostamiseksi ministeri myönsi, että se oli "todellinen haaste", joka yritti noudattaa valmistumispäivää.

Mutta hän lupasi, että maanalainen museo avataan yleisölle suunnitellusti 22 toukokuussa.

Mainos

Hän kertoi toimittajille: "Se on ollut todellinen haaste ajoituksen ja hallinnollisten menettelyjen suhteen, mutta tämä on otettu huomioon. Olemme valmiita."

Uusi muistomerkki, 10 metriä maanpinnan alapuolella, korvaa vanhan, vanhentuneen museon ja panoraaman kuuluisan taistelun paikalla, joka merkitsee sen 200-vuotisjuhlaa kesäkuussa. Vastaanottosali sijaitsee 5m matalammalla.

Aikaisemmin tällä viikolla kansainväliselle ja belgialaiselle lehdistölle annettiin lyhyt esikatselu sisällöstä ja käynnissä olevista töistä.

Mainos

Muistomerkki sisältää kymmeniä univormuja ja keräilyesineitä, lukuisia arvokkaita kokoelmia ja vieraat voivat oppia Wellingtonin ja Napoleonin herttuan taktiikoista heidän lähentyessään Mont Saint Jean.

Siellä on myös kolmiulotteinen 3 metrin panoraama, joka näyttää taistelun tärkeimmät hetket 25 minuutin elokuvassa, joka on täynnä erikoistehosteita.

Muistomerkin katto on ruohossa, kuten se olisi ollut jo vuonna 1815. Tämä auttaa myös säilyttämään taistelukentän, joka houkuttelee tällä hetkellä jopa 300,000 XNUMX kävijää vuodessa.

Arviolta 9 miljoonaa euroa maksaneiden teosten kävijämäärä on laskenut kuluneen vuoden aikana, mutta silti noin 150,000 2014 ihmistä vieraili sivustolla edelleen vuonna XNUMX.

Rakentaminen, mukaan lukien paikallisten rakennustuotteiden käyttö, alkoi toukokuussa 2012 ja sen oli määrä valmistua tässä kuussa.

Vuonna 1997 sivusto oli täynnä baareja, kioskeja, hakekauppoja ja ravintoloita, jotka tarvitsevat suuria kunnostustöitä.

Useita rakennuksia oli purettava rakennustöiden vuoksi, ja pysäköintialueita, joihin mahtuu nyt jopa 350 ajoneuvoa, on mukautettu vastaamaan entistä enemmän kävijöitä. Yksi tavoite oli vähentää suurta liikennettä (yli 10,000 ajoneuvoa päivässä), ja alue on nyt pääosin vain jalankulkijoiden käytettävissä.

Noin 300,000 XNUMX ihmistä vierailee alueella vuosittain, mutta kunnianhimoisen projektin takana olevat erilaiset organisaatiot toivovat, että muistomerkki ja muut sivuston kehityssuunnat, kuten läheisen Hougoumont-tilan kunnostaminen, näkevät tämän ainakin kaksinkertaiseksi.

Collin sanoi: "Nämä suuret teokset eivät ole vain kaksisataa vuotta, vaan niiden on tarkoitus olla kestävä kehitys tulevina vuosina. Olen varma, että ne antavat merkittävän kannustimen matkailulle koko Valloniassa."

Hänen kommenttinsa toisti Claude Goelhen, Bureau d'Engineering et d'Architecture Industrielle, joka sanoi myös, että rakennus sisältää useita "ympäristöystävällisiä" osia.

"Sivusto mainostaa matkailumerkkiä, jossa kunnioitetaan sekä taistelukentän historiallista että luonnonperintöä", hän sanoi.

Noin 5,700 neliömetrin teräs- ja betoniteräksinen muistomerkki on hyvin eristetty ja jäähdytetty geotermisellä tekniikalla.

Sisäänkäynnin luiska on reunustettu Mur de la Memoire -muurimuurilla, johon on kirjoitettu jokaisen 18. kesäkuuta 1815 taisteluun osallistuneen rykmentin nimet.

Muistomerkki on keskeinen osa koko sivustoa, jota on parannettu merkittävästi ennen kauan odotettuja kaksisata-vuotisia muistojuhlia.

200-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Nathalie du Parc Locmaria ASBL: n Bataille de Waterloo 1815 -messuista sanoi: "Olemme suunnitelleet Euroopan kaikkien aikojen vaikuttavimmat jälleenrakennukset, mukaan lukien 5,000 re-enactatoria, 300 hevosta ja 100 kaanonia."

Lisäkommentteja antoi Philippe Chiwy, La Belle Alliance -yhdistyksestä, seitsemän eri yrityksen ryhmästä, joiden mukaan muistomerkin tarkoituksena oli auttaa kokemusten herättämistä vierailijoille.

Yksi tavoite on vahvistaa sen asemaa tärkeänä muistoturismin kohteena.

Chiwy sanoi: "Tavoitteena ei ole ottaa puolta tai sanoa, että yksi kenraali oli parempi kuin toinen. Haluamme pikemminkin saada kävijät ymmärtämään, miksi taistelu käytiin ja miksi nimi Waterloo on saavuttanut niin myyttisen aseman kaikkialla maailmassa."

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa