Liity verkostomme!

Tulva

Pakistan: EU vapauttaa miljoona euroa humanitaarista apua vastatakseen monsuunitulviin

SHARE:

Julkaistu

on

EU on vapauttanut miljoona euroa humanitaarista lisäapua vastatakseen Pakistania viime viikkoina koskettaneisiin tulviin, jotka ovat vaikuttaneet suoraan tai välillisesti noin 1 900,000 ihmiseen. Rahoitus auttaa vastaamaan haavoittuvien ihmisten kiireellisimpiin tarpeisiin Balochistanin, Sindhin, Punjabin ja Khyber Pakhtunkhwan (KP) maakunnissa, koska alueet kärsivät eniten. 

Kriisinhallintakomissaari Janez Lenarčič sanoi: "Vuotta Pakistanissa valtavia kärsimyksiä aiheuttaneiden traagisten tulvien jälkeen EU on edelleen sitoutunut auttamaan eniten apua tarvitsevia. Koska uusi sadekausi on jälleen siirtänyt tuhansia ihmisiä kotiseudulleen osissa maata, tämä EU:n lisärahoitus auttaa tukemaan haavoittuvia yhteisöjä heidän yrittäessään toipua entisestä elämästään.

Määrärahaa käytetään monialaisen humanitaarisen avun tarjoamiseen niille, jotka ovat edelleen siirtymään joutuneille, sekä niille, jotka ovat palanneet kotiseudulleen, kun otetaan huomioon taloille ja tärkeimmille peruspalveluille, kuten vesi- ja sanitaatio- tai terveydenhuolto, aiheutuneiden vahinkojen taso. Talvikauden lähestyessä etusijalle asetetaan monikäyttöinen raha-apu, asunnot ja muut tavarat. 

Tämä uusi rahoitus tulee sen 16.5 miljoonan euron lisäksi, joka on jo myönnetty humanitaariseen apuun Pakistanille aiemmin Tämä vuosi, jotta voidaan auttaa konfliktien ja ilmaston aiheuttamien katastrofien koettelemaa haavoittuvinta väestöä.  

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa