Liity verkostomme!

Pakistan

Pakistanin Euroopan unionin-suurlähettiläs luovuttaa valtakirjat Eurooppa-neuvoston puheenjohtajalle Charles Michelille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Pakistanin Belgian, Luxemburgin ja Euroopan unionin suurlähettiläs Amna Baloch luovutti virallisesti valtakirjansa Eurooppa-neuvoston puheenjohtajalle Charles Michelille Brysselissä pidetyssä seremoniassa.

Suurlähettiläs Amna välitti sydämelliset terveiset ja onnentoivotukset Pakistanin presidentin ja pääministerin puolesta. Vastauksena presidentti Michel vastasi samanlaisilla tunteilla, mikä osoitti lämpöä kahden johdon välillä.

Kokouksessa molemmat osapuolet tunnustivat yhdessä Pakistanin ja Euroopan unionin välisten suhteiden syvällisen merkityksen ja muotoilivat siteen strategiseksi ja monitahoiseksi kumppanuudeksi. He korostivat jatkuvan vuoropuhelun keskeistä roolia molempia osapuolia hyödyttävän suhteen edistämisessä.

Keskustelussaan presidentti Michelin kanssa suurlähettiläs Baloch antoi päivityksen humanitaarisesta tilanteesta Intian laittomasti miehitetyssä Jammussa ja Kashmirissa (IIOJ&K). Hän ilmaisi näkemyksensä EU:n tärkeästä tasapainottavasta roolista muuttuvassa geopoliittisessa maisemassa.

Keskustelujen päätteeksi todettiin, että yhteinen pyrkimys vahvistaa ja lujittaa EU:n ja Pakistanin suhdetta hänen tulevan diplomaattikautensa aikana Brysselissä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa