Liity verkostomme!

koulutus

Takaisin kouluun Eurostatin koulutuskulman avulla

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Uusi kouluvuosi on alkanut ja tyylikkäimmän repun hankkiminen on kaikkien to-do-listalla. Mutta tämän lisäksi parhaiden koulutusresurssien hankkiminen on myös etusijalla, ja Eurostat auttaa sinua. 

- koulutusnurkkaus on paikka opettajille, jotka tarvitsevat lisämateriaaleja tilastojen, maantiedon, yhteiskuntatieteiden tai muiden aineiden opettamiseen, ja myös opiskelijoille, jotka etsivät vaihtoehtoja tilastojen perusteiden ja muiden oppimiseen. 

Alkaen Tilastot 4 aloittelijaa, tässä osiossa selitetään ja esitetään tilastot suoraviivaisella tavalla alkaen tilastollisia käsitteitä sellaisiin teemoihin kuin väestö, liiketoiminta ja ympäristö, voit kattaa kaikki oppimispohjasi siellä. 

Koulutuskulmasta löydät myös interaktiivisia julkaisuja ja tietojen visualisointi työkalut jossa voit vertailla maita ja leikkiä tiedoilla. Siellä on myös videoita tietyistä teemoista, kuten työmarkkinoista ja erilaisia ​​materiaaleja kielittäin, josta löydät jopa eri Euroopan kansallisten tilastotoimistojen kehittämiä materiaaleja.
 

Kuvakaappaus: Koulutusnurkkaus

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää, käy osoitteessa ottaa yhteyttä sivu.
 

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa