Liity verkostomme!

Covid-19

Edistynyt suoja biologisia tekijöitä vastaan: ARES BBM:n italialainen menestys - Bio Barrier Mask

SHARE:

Julkaistu

on

Italialainen ARES on valmistanut ainutlaatuisen suodattavan puolinaamion, joka suojaa biologisilta vaikutteilta. Tällä hetkellä markkinoiden ainoa yritys

Äskettäisen koronaviruspandemian aikana maskien merkityksestä henkilökohtaisina suojavälineinä keskusteltiin laajasti julkisissa ja poliittisissa keskusteluissa. Puolinaamarin suodattaminen on välttämätöntä sekä yksilön suojan (työntekijät ja väestö) kannalta että taudinaiheuttajien välisen leviämisen hillitsemiseksi. Italian hallitus tunnusti näiden laitteiden kriittisen roolin ja sitoutui senaatin hyväksymällä päätöslauselmalla varmistamaan kehittyneiden suodattavien puolinaamarien saatavuuden riskialttiissa ympäristöissä, mukaan lukien sairaalaosastot ja tartuntatautiyksiköt.

COVID-19-pandemian jälkeen italialainen yritys suunnitteli, suunnitteli, valmisti ja markkinoi harkitusti kehittyneempää, tehokkaampaa suodattavaa puolikasvomaskia, joka tarjoaa erityisen suojan tartuntataustajia vastaan. Näin syntyi ARES BBM. A III -luokan henkilönsuojaimet (PPE) asetuksen (EU) 2016/425 mukaisesti ja sertifioitu biologisille tekijöille. Tämä tuote suojaa monenlaisia ​​biologisia tekijöitä, aerosoleja ja ilmassa olevia hiukkasia vastaan, joten se on välttämätön ympäristöissä, joissa on suuria biologisia riskejä. Se soveltuu erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ihmiset altistuvat tai mahdollisesti altistuvat tartunta-aineille ja käsitellään vaarallisiksi luokiteltuja aineita ja seoksia, mukaan lukien luokkien A ja 1B syöpää aiheuttavat tai mutageeniset aineet.

Tämä laite on ainutlaatuinen, sillä se on III-kategorian ainoa hengityssuojain (PPE), joka on sertifioitu suojaamaan biologisia tekijöitä vastaan ​​ja joka ylittää perinteisten FFP3-naamarien (pölyä suodattavat kasvonaamarit) suorituskyvyn. ARES BBM -hengityssuojaimella on sekä standardin EN149:2009+A1:2009 mukaiset sertifikaatit että biologisia tekijöitä vastaan ​​suojaava sertifikaatti, ja se on myös teknisen standardin EN14683 mukainen (lääketieteelliset naamarit, lääkinnälliset laitteet). Jokaiselle tuotetulle erälle tehdään tiukka laadunvalvontatestaus ja suodatustehokkuus tarkistetaan virussumutuksella (Bacteriophage MS2) ja ihmisen hengitystä simuloimalla.

Korkean suorituskyvyn lisäksi ARES BBM -naamio on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja turvallisuutta. Sen alempi hengitysvastus vähentää käyttäjän väsymystä myös pitkäaikaisessa käytössä, ja sen erinomainen istuvuus kasvoille takaa tehokkaan suojan myös intensiivisten liikkeiden aikana. Joustomateriaalit tasapainottavat painetta varmistaakseen maksimaalisen mukavuuden turvallisuudesta tinkimättä.

Tällaisten kehittyneiden laitteiden käyttö on ratkaisevan tärkeää nykyään ja tulevaisuuden terveyskriiseihin varautumisessa. ARES BBM:n käyttöönotto on osoitus sitoutumisesta vastaamaan ennakoivasti tuleviin terveyshaasteisiin ja korostaa edistyneiden suojalaitteiden merkitystä osana yleistä eristämisstrategiaa. Mahdollisen uuden pandemian yhteydessä ARES BBM:n kaltaisten laitteiden käyttö voisi olla ratkaisevaa uusien tartuntatautien leviämisen hillitsemisessä ja siten kansanterveyden ja etulinjan työntekijöiden turvallisuuden turvaamisessa. Vain ottamalla ennalta ehkäisevästi käyttöön uusia teknologioita, kuten tämä, voimme paremmin ja tietoisemmin kohdata tämän päivän ja huomisen terveyshaasteet ja oppia menneisyyden traagisista kokemuksista varoituksina tulevaisuutta varten.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa