Liity verkostomme!

Talous

Länsi-Euroopan rajat ylittävien ostosten määrä rikkoo ennätyksiä vuoteen 2025 mennessä

SHARE:

Julkaistu

on

Huolimatta brexitin jälkeisistä vakavista vaikutuksista, jotka painoivat huomattavasti rajat ylittävää sähköistä kaupankäyntiä EU:n alueella, kansainvälisten ostajien määrä on viime aikoina kääntynyt nousuun. Rajat ylittävä sähköisen kaupankäynnin myynti Ranskassa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa ja muissa maissa merkitsee johdonmukaista ja johdonmukaista nousua, mikä osoittaa räjähdysmäisesti kasvavan teollisuudenalan, kun kuluttajilta käytetään enemmän rahaa ulkomaisten jälleenmyyjien tuotteisiin.

Kiinan sähköisen kaupankäynnin vauhti, joka johtuu raskaan sarjan, kuten Temun, Sheinin, AliExpressin ja muiden edistysaskeleista, on rajat ylittävän ostajamäärän kasvun perusta. Länsi-Euroopan maiden jatkuva inflaatio tasoittaa suotuisan maaperän kiinalaisille verkkokaupan jättiläisille kukoistaa: edulliset tavaroiden hinnat, runsas tavaravalikoima, rajattomat mainoskampanjat ja pelilliset sovellukset tyhjentävät tien kustannustietoisimpien kuluttajien sydämiin. . Miravia, Temu, Shein ja AliExpress näkivät yhteisen osuutensa Espanjan verkkokaupan myynnin arvosta kasvaneen 6 prosentista vuonna 2022 9 prosenttiin viime vuonna, esimerkiksi. Lisäksi jättiläisten, kuten Amazonin ja Zalandon, EU:ssa tekemät eksponentiaaliset investoinnit, joista jälkimmäinen aikoo kaapata 15 % EU:n markkinaosuudesta, edistävät lisäksi ostajien kasvua.

Rajatylittävien ostajien määrän kasvu aiheuttaa sekä vaikeuksia että etuja eurooppalaisille vähittäiskauppiaille. Joten mitä meidän pitäisi odottaa rajat ylittävältä sähköiseltä kaupankäynniltä Länsi-Euroopan maissa tänä vuonna ja sen jälkeen?

 

Vaikuttavat Internetin levinneisyysluvut liittyvät kasvavaan ostajamäärään

Länsi-Euroopan maissa, kuten Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Luxemburgissa, Belgiassa ja useissa muissa maissa, tapahtuu tällä hetkellä merkittäviä muutoksia kuluttajien käyttäytymisessä ja teknologian integraatiossa. Näitä muutoksia tehdään samalla kun yhä useammat viranomaismääräykset käsittelevät sähköistä kaupankäyntiä koskevia ongelmia, ja ratkaisuja annetaan käyttöön.

Tähän mennessä Länsi-Euroopan markkinat ovat kasvaneet runsain mitoin yhtenäismarkkinoiden merkittävän talouden konsolidoitumisen ja Itä- ja Etelä-Euroopan maat ohittaneen Internetin suhteellisen nopean käyttöönoton ansiosta. Tällä hetkellä "lännen" maissa on yksi parhaista Internetin levinneisyysluvuista koko mantereella, jossa lähes kaikki käyttävät Internetiä ja hyödyntävät sähköisen kaupankäynnin ja rajat ylittävän vähittäiskaupan mahdollisuuksia. Pohjois-Eurooppa vie Länsi-Euroopan pienellä kahdella prosentilla 97 %, toisin kuin jälkimmäisen 95 % Internetin levinneisyysaste.

Länsi-Euroopan maissa tapahtuu lukuisia muutoksia. Näin ollen on luonnollista odottaa rajat ylittävän sähköisen kaupankäynnin menestyvän osallistujamaissa, jolloin viimeisten tutkimusten ennusteet muuttuvat todeksi. Esimerkiksi rajat ylittävien ostosten määrä kasvaa väistämättä uudelleen pandemian jälkeisen iskun jälkeen, ja se nousi 0.2 % Espanjassa ja 0.6 % Italiassa vuonna 2024. Toisaalta Ranskassa he palaavat kasvuun 2.3 %. , Isossa-Britanniassa 2.6 % ja Saksassa 3.0 % vuonna 2025.

Mainos

Yhä useammat yritykset siirtävät painopisteensä paikallisesta globaaliin

Rajat ylittävä ostos on muuttanut verkkokauppiaiden pelin kaikilla elämänaloilla aina vaatteista lääkkeisiin, kauneudenhoitoon ja jopa meijeriteollisuuteen. Esimerkiksi jälkimmäinen havaitsi tänä vuonna rajat ylittävän myynnin kasvua ja D2C-myynnin kasvua, ja se on suunnattu yksittäisille ostajille, jotka ovat valmiita maksamaan enemmän laadukkaammista ja maukkaammista maitotuotteista. Maidon ja juuston sijoitukset ovat korkeimmat.

Kohtuullisesti tätä kehitystä ruokkivat useat ratkaisevat tekijät, joita ilman yritykset eivät voisi käydä kansainvälistä kauppaa näin tehokkaasti. Massiivinen B2B- ja B2C-markkinatutkimus ja data-analyysi, joka käyttää ammattimaisesti kerättyjä näkemyksiä Länsi-Euroopan yrityksistä ja muualta, auttaa yrityksiä tekemään tietoisempia ja hyödyllisempiä päätöksiä markkinoiden laajentamispaikoista, kansainvälisistä kumppanuuksista, mainoskampanjoista jne. Savanta Euroopassa, yritykset, jotka hyödyntävät kansainvälisiä markkinoiden laajentumismahdollisuuksia, ovat suuren osan kehityksestään velkaa palkatuille data- ja markkinatutkimuskumppaneille, sillä nämä käyttävät huippuluokan älykkyyttä ja teknisiä ratkaisuja, mukaan lukien tekoälypohjaiset sovellukset ja ennusteet sekä muita ensiluokkaisia ​​tekniikoita kerätäkseen parhaat tulokset. oivalluksia.

Rajat ylittävä sähköinen kaupankäynti mahdollistaa noin 22 % kaikista fyysisistä tuotteista lähetys verkkokaupan lähetysalueella. Lisäksi, koska 67 % maailmanlaajuisista kuluttajista tekee ostoksia mukavasti kotonaan kansainvälisten verkkokaupan jälleenmyyjien kautta, on luonnollista, että Länsi-Euroopan maat johtavat numeroilla. Alhaisemmat hinnat, kohtuulliset toimitusajat, erinomainen asiakaspalvelu, lukuisat maksutavat ja virtaviivaistetut toimitusketjun toiminnot, muiden vahvuuksien ohella, kannustavat joka viidestä mahdollisesta tuotteen ostajasta etsimään tarvettaan ulkomaisista tarjoajista.

Rajat ylittävä kauppa nostaa sen vauhtia

Budjettikeskeiset länsieurooppalaiset kuluttajat etsivät rajat ylittävän sähköisen kaupankäynnin mahdollisuuksia hyödyntääkseen kilpailukykyistä hinnoittelua. Kansainväliset kaupan jättiläiset taistelevat parhaiden kanssa saadakseen suurempia markkinaosuuksia, ja niiden hinnoittelu on tärkein ja tärkein tekijä niiden kasvavassa maineessa.

Huomattava osa zoomereista ja Millennialeista Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Ranskassa ja Belgiassa suorittaa kansainvälisiä maksuja tavaroista muutaman kerran vuodessa etsiäkseen parempia tarjouksia. Saadakseen parhaan dollarin Länsi-Euroopan maiden kuluttajat etsivät parhaita vähittäiskaupan jättiläisiä, kuten seuraavia:

 • Ikea
 • Lidl
 • zalando
 • H & M
 • LEGO
 • Zara
 • Jysk
 • Bauhaus
 • Merkintä
 • Adidas.

Digitaalisen lompakon käyttö ja palveluntarjoajat kasvavat

Länsi-Euroopan asiakkaiden suosion kasvaessa digitaaliset lompakot ovat vilkastuneet. 25 % Yhdistyneen kuningaskunnan ostajista on e-lompakkoavusteiset ostokset ovat tuttuja, kun taas 22 % kuluttajista Irlannissa voi kertoa saman. Länsi-Euroopan halutut maksupaikat vaihtelevat maittain, ja kärjessä ovat seuraavat:

 • Mastercard ja Visa Irlannissa ja Isossa-Britanniassa
 • PayPal Saksassa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa
 • SEPA Direct ja Giropay Saksassa
 • iDeal Belgiassa ja Alankomaissa
 • Sofort Belgiassa ja Saksassa
 • Cartes Bancaires Ranskassa.

Lopuksi avainpelaajat tarttuivat valokeilassa

Statista-tiedot osoittavat, että niiden lukuisten osallistujien joukossa, jotka etsivät suurempaa markkinaosuutta, Amazon erottuu ensisijaisena Länsi-Euroopan maissa käytetynä verkkoalustana, joka kasvattaa myyntiä yli 1.3 miljardilta käyttäjältä kuukausittain.

Toiseksi eBay seuraa Amazonin jalanjälkiä yli 470 miljoonalla kuukausittaisella käyttäjällä. Samaan aikaan Zalando sijoittuu kolmanneksi, ja Asos, Bol, OTTO ja Kaufland ylpeilevät johtajina. Tunnetuimmat tuotemerkit houkuttelevat kuukausittain huomattavia kävijöitä, joten on selvää, miksi ja miten rajat ylittävä sähköinen kaupankäynti Länsi-Euroopan maissa kukoistaa.  

Noutoateria 

Kiinan jättiläisten ja muiden Euroopan ulkopuolisten tahojen haastamina länsieurooppalaisten yritysten on strategisesti mukautettava hinnoitteluaan torjuakseen ulkomailta tulevia vertaansa vailla olevia kauppoja. Jälleenmyyjillä Ranskassa, Saksassa, Isossa-Britanniassa ja niin edelleen on paljon lautasilla nykyään, joten on odotettavissa, että tulevaisuus erottaa ne, jotka voivat alentaa toimituskustannuksiaan ja parantaa lopputuloksen laatua ja suorituskykyä, niistä, jotka johtavat markkinaosuuksien valloittajiin. painaa alas.

Varmaa on, että jättiläiset eurooppalaiset jälleenmyyjät, kuten Deutschin monipuolinen alusta Zalando ja nopean muodin verkkokaupan raskaat sarjat, kuten Shein, lisäävät rajat ylittävää sähköistä kaupankäyntiä ja sen myötä ostajamääriä, mikä herättää uusia huolenaiheita ja mahdollisuuksia. Kyse on vain yrityksen tai ostajan tarkastelemasta spektristä.  

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa