Liity verkostomme!

Kazakstan

Coventry University Group tutkii mahdollisuuksia avata merkkikampus Kazakstanissa

SHARE:

Julkaistu

on

Coventry University Group tutkii mahdollisuuksia laajentaa globaalia toimintaansa tekemällä yhteistyötä Primus Educationin tytäryhtiön kanssa kansainvälisen kampuksen avaamiseksi Kazakstanissa.

Ehdotettu merkkikampus Kazakstanin pääkaupungissa Astanassa tarjoaisi joukon perustutkinto- ja jatko-ohjelmia, jotka otetaan käyttöön vaiheittain tulevina vuosina.

Coventry University Group ja Primus Education keskustelevat myös yhteistyöstä kampuksella toteutettavissa opettajankoulutus- ja koulutusohjelmissa hyödyntäen konsernin National Institute for Teaching and Educationin asiantuntemusta.

Näihin ohjelmiin kuuluu kansainvälinen jatkotutkintotodistus koulutuksessa kansainvälisen pätevän opettajan asemalla (iPGCE with iQTS), jonka tarkoituksena on edistää Kazakstanin opettajien valmiuksien kehittämistä ja ammatillista kehitystä.

Meillä on loistava tilaisuus auttaa Kazakstania vastaamaan tarpeeseen, joka on tunnistettu sen koulutusjärjestelmässä. Olemme erittäin innoissamme voidessamme osallistua keskusteluihin auttaaksemme Kazakstania sen visiossa maan tulevaisuuden koulutuksesta.

Olemme tehneet yhteistyötä yli 70 yliopiston ja korkeakoulun kanssa maailmanlaajuisesti ja tarjoamme tällä hetkellä kansainvälistä koulutusta yli 21,000 XNUMX opiskelijalle maailmanlaajuisesti. Verkostomme kattaa kaikki maanosat, ja toiveemme Kazakstania kohtaan osoittavat Coventry Universityn sitoutumisen Aasian opiskelijoihin.

Mainos

Professori John Latham CBE, Coventryn yliopiston varakansleri ja Coventry University Groupin toimitusjohtaja

Coventry University Kazakstanin ehdotettu kehittäminen on jännittävä tilaisuus sekä opiskelijoille että kansakunnalle. Tämä askel on linjassa Kazakstanin strategisen vision kanssa tulla alueelliseksi koulutuskeskukseksi, mikä parantaa pääsyä Yhdistyneen kuningaskunnan tutkintojen saamiseen ja tekee maailmanluokan oppimisesta helpompaa.

Hallituksen edistyksellinen politiikka on olennaista tämän menestyksen kannalta, sillä se edistää ympäristöä, joka tukee akateemista huippuosaamista ja omaksuu parhaat koulutuskäytännöt.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa