Liity verkostomme!

koulutus

Uusi yliopistojärjestys

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan unionin rahoituksella perustettu uusi yliopistoluokitus on julkisesti julkistettu Irlannin EU-puheenjohtajakaudella Dublinissa tänään (30. tammikuuta). Uusi '' moniulotteinen '' luettelo merkitsee poikkeamista perinteisistä lähestymistavoista yliopistojen suorituskyvyn luokittelussa, joista suurin osa keskittyy suhteettomasti huippuosaamiseen. Sen sijaan se arvioi yliopistoja laajemman tekijöiden perusteella viidellä erillisellä alueella: tutkimuksen maine, opetuksen ja oppimisen laatu, kansainvälinen suuntautuminen, menestys tiedonsiirrossa (kuten kumppanuudet yritysten ja aloittelevien yritysten kanssa) ja panos alueelliseen kasvuun. Noin 500 yliopistoa Euroopasta ja eri puolilta maailmaa odotetaan ilmoittautuvan osallistumaan listalle, ja ensimmäiset tulokset julkaistaan ​​vuoden 2014 alussa.

Puheenvuorossaan ennen koulutusta, kulttuuria, monikielisyyttä ja nuorisoa vastaava komission jäsen Androulla Vassiliou sanoi: "Yliopistot ovat yksi Euroopan menestyneimmistä keksinnöistä, mutta emme voi levätä laakereillamme. Meidän on ajateltava ja toimittava strategisemmin, jotta voimme toteuttaa yliopistojemme kaikki mahdollisuudet. Tätä varten tarvitsemme parempaa tietoa heidän tarjoamistaan ​​ja menestyvistään. Olemassa olevat sijoitukset korostavat ennen kaikkea tutkimustuloksia, mutta U-Multirank antaa opiskelijoille ja oppilaitoksille selkeän kuvan suorituksestaan useita tärkeitä alueita. Tämä tieto auttaa opiskelijoita valitsemaan yliopiston tai korkeakoulun, joka on heille paras. Se auttaa myös korkeakoulutuksen nykyaikaistamisessa ja laadussa antamalla yliopistojen tunnistaa vahvuutensa tai heikkoutensa ja oppia toistensa kokemuksista. lopuksi se antaa päättäjille täydellisemmän kuvan korkeakoulujärjestelmistään, jotta he voivat vahvistaa th koko maan suorituskyky. "

Sijoituksen käynnistävän konferenssin avaa Irlannin opetus- ja taitoministeri Ruairi Quinn. Hän sanoi: "Kun korkea-asteen koulutuksesta tulee yhä tärkeämpi Euroopan sosiaalisen, kulttuurisen ja taloudellisen hyvinvoinnin kannalta, korkeakoulujärjestelmien laadun ja monimuotoisuuden tarve kasvaa. Irlannin puheenjohtajavaltio Irlanti on vahvasti sitoutunut tukemaan korkeakoulujen käyttöönottoa. Kehotan korkea-asteen oppilaitoksia tarttumaan tähän tilaisuuteen osallistua luokitusjärjestelmän rakentamiseen, joka valaisee korkea-asteen koulutustoiminnan monia myönteisiä näkökohtia kaikkialla Euroopassa opiskelijoiden, korkeakoulujen johtajien, politiikan hyödyksi. päättäjät ja muut sidosryhmät. "

Mainos

Sen lisäksi, että tarjotaan arvovaltainen instituutioiden vertailu, U-Multirank arvioi yliopistoja myös neljällä erityisalueella: liiketalous, konetekniikka, sähkötekniikka ja fysiikka. Tiettyjen tieteenalojen luetteloa laajennetaan asteittain tulevina vuosina.

Riippumaton konsortio laatii luokituksen, jota johtavat Saksan korkeakoulutuskeskus (CHE) ja Alankomaissa sijaitseva korkeakoulupolitiikan tutkimuskeskus (CHEPS). Yhteistyökumppaneita ovat Leidenin yliopiston tiede- ja teknologiatutkimuskeskus (CWTS), tietotekniikan ammattilaiset Elsevier, Bertelsmann-säätiö ja ohjelmistoyritys Folge 3. Konsortio työskentelee myös kansallisten ranking-kumppaneiden ja opiskelijoita, yliopistoja ja yrityksiä edustavien sidosryhmäjärjestöjen kanssa täydellisyyden varmistamiseksi. ja tarkkuus.

Uusi sijoitus on puolueeton, perustuu mitattavissa oleviin kriteereihin ja tietoihin. Sen moniulotteinen lähestymistapa tekee siitä sopivan kaikille yliopistoille tai korkeakouluille, jotka etsivät palautetta suorituskyvystään. Yksittäiset käyttäjät voivat myös saada "henkilökohtaisen" sijoituksen, joka heijastaa heidän erityistarpeitaan. tämä antaa heille mahdollisuuden saada tietoa kiinnostavimmista laitoksista tai tieteenaloista ja painottaa kriteereitä omien mieltymystensä mukaan.

Mainos

U-Multirank on huipentuma aloitteelle, joka sai alkunsa vuonna 2008 pidetyssä Euroopan unionin puheenjohtajavaltio Ranskassa järjestetyssä konferenssissa, jossa vaadittiin uutta yliopistojen sijoitusta, joka perustuisi menetelmiin, jotka heijastavat erilaisia ​​huippuosaamisen ulottuvuuksia kansainvälisessä yhteydessä.

Tämän jälkeen Euroopan komissio tilasi toteutettavuustutkimuksen, jonka suoritti CHERPA-niminen korkea-asteen koulutuksen ja tutkimusorganisaatioiden konsortio ja joka valmistui vuonna 2011. Tutkimus, joka perustuu työskentelyyn 150 korkeakoululaitoksen kanssa Euroopasta ja ympäri maailmaa, vahvisti, että molemmat moniulotteisen sijoituksen konsepti ja toteutus olivat realistisia. Tarvittavan tiedon keräämiseksi on kehitetty verkkokyselyvälineitä. Konsortio työskentelee myös olemassa olevien kansallisten luokitusten kanssa, jotta ei tarvitse kysyä samoja kysymyksiä yliopistoille useammin kuin kerran.

U-Multirank saa kaikkiaan 2 miljoonaa euroa EU: n tukea elinikäisen oppimisen ohjelmasta vuosina 2013–14, ja siellä on mahdollisuus jatkaa kahden vuoden alkurahoitusta vuosina 2015–2016. Tavoitteena on, että riippumaton organisaatio ylläpitää sijoitusta sen jälkeen.

 

Anna van Densky

koulutus

Kriisinhallintakomissaari Janez Lenarčičin lausunto kansainvälisestä päivästä koulutuksen suojelemiseksi hyökkäyksiltä

Julkaistu

on

Kansainvälisen koulutuksen suojelemispäivän (9. syyskuuta) yhteydessä EU vahvistaa sitoutumisensa edistää ja suojella jokaisen lapsen oikeutta kasvaa turvallisessa ympäristössä, saada laadukasta koulutusta ja rakentaa parempaa ja enemmän rauhanomainen tulevaisuus, sanoo Janez Lenarčič (kuvassa).

Kouluihin, oppilaisiin ja opettajiin kohdistuvilla hyökkäyksillä on tuhoisa vaikutus koulutuksen saatavuuteen, koulutusjärjestelmiin ja yhteiskunnan kehitykseen. Valitettavasti niiden esiintyvyys kasvaa hälyttävästi. Tämä on aivan liian selvää Afganistanin viimeaikaisesta kehityksestä ja kriiseistä Etiopiassa, Tšadissa, Afrikan Sahelin alueella, Syyriassa, Jemenissä tai Myanmarissa. Global Coalition to Protect Education from Attack on todennut yli 2,400 hyökkäystä oppilaitoksia, opiskelijoita ja opettajia vastaan ​​vuonna 2020, mikä on 33 prosenttia enemmän kuin vuonna 2019.

Koulutukseen kohdistuvat hyökkäykset ovat myös kansainvälisen humanitaarisen oikeuden rikkomuksia, sääntöjä, joilla pyritään rajoittamaan aseellisten konfliktien vaikutuksia. Tällaiset rikkomukset lisääntyvät, mutta tekijöitä harvoin vaaditaan vastuuseen. Tässä mielessä asetamme kansainvälisen humanitaarisen oikeuden noudattamisen johdonmukaisesti EU: n ulkoisen toiminnan ytimeen. Yhtenä suurimmista humanitaarisista avunantajista EU jatkaa siten kansainvälisen humanitaarisen oikeuden kunnioittamista ja puolustamista niin valtioiden kuin valtiosta riippumattomien aseellisten ryhmien aseellisen konfliktin aikana.

Mainos

Tilojen tuhoamisen lisäksi koulutukseen kohdistuvat hyökkäykset johtavat oppimisen ja opetuksen keskeyttämiseen pitkällä aikavälillä, lisäävät koulunkäynnin keskeyttämisen riskiä, ​​johtavat pakkotyöhön ja aseellisten ryhmien ja joukkojen rekrytointiin. Koulujen sulkeminen vahvistaa altistumista kaikenlaisille väkivallan muodoille, mukaan lukien seksuaalinen ja sukupuoleen perustuva väkivalta tai varhainen ja pakkoavioliitto, joiden taso on noussut rajusti COVID-19-pandemian aikana.

COVID-19-pandemia paljasti ja pahensi koulutuksen haavoittuvuutta maailmanlaajuisesti. Nyt enemmän kuin koskaan meidän on minimoitava häiriöt koulutushäiriöissä ja varmistettava, että lapset voivat oppia turvallisesti ja suojelemalla.

Koulutuksen turvallisuus, mukaan lukien jatkuva osallistuminen turvallisten koulujen julistukseen, on olennainen osa pyrkimyksiämme suojella ja edistää jokaisen tytön ja pojan oikeutta koulutukseen.

Mainos

Kouluun kohdistuviin hyökkäyksiin vastaaminen ja estäminen, koulutuksen suojaavien näkökohtien tukeminen sekä oppilaiden ja opettajien suojeleminen edellyttää koordinoitua ja monialaista lähestymistapaa.

EU: n rahoittamilla hankkeilla koulutuksessa hätätilanteissa autamme vähentämään ja lieventämään aseellisten konfliktien aiheuttamia riskejä.

EU on edelleen eturintamassa tukemassa koulutusta hätätilanteissa, ja se käyttää 10 prosenttia humanitaarisen avun määrärahoistaan ​​koulutuksen saatavuuden, laadun ja suojelun tukemiseen.

Lisätietoja

Tietosivu - Koulutus hätätilanteissa

Continue Reading

koulutus

Euroopan komission raportti aikuiskoulutuksesta Euroopassa

Julkaistu

on

Euroopan komissio Eurydice-verkosto on julkaissut raportin aiheesta "Aikuiskoulutus Euroopassa: rakentamalla osallistavia polkuja osaamiseen ja pätevyyteen". Raportissa tarkastellaan nykyisiä lähestymistapoja elinikäisen oppimisen edistämiseen kiinnittäen erityistä huomiota politiikkoihin ja toimenpiteisiin, joilla tuetaan heikosti pätevien ja pätevien aikuisten pääsyä oppimismahdollisuuksiin. Siinä tarkastellaan 42 koulutusjärjestelmää 37 Euroopan maassa.

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaari Mariya Gabriel sanoi: ”Tämä pandemia on osoittanut, että monilla aikuisilla ei ole riittäviä perustaitoja. Erityisesti se on paljastanut suuren digitaalisen kuilun aikuisväestön keskuudessa. On tärkeää luoda järjestelmällisiä oppimismahdollisuuksia, joiden avulla ihmiset voivat parantaa perustaitojaan missä tahansa elämänvaiheessa. Meidän on myös puututtava aikuiskoulutusalan pirstoutumiseen, jotta aikuiset voivat tehdä selkeitä siirtymiä eri koulutustyyppien ja -muotojen välillä. ”

Työpaikoista ja sosiaalisista oikeuksista vastaava komissaari Nicolas Schmit sanoi: ”Sopeutuaksemme nopeasti muuttuvaan työmaailmaan meidän on keskitettävä huomiomme ja resurssimme elinikäiseen oppimiseen. Vuoteen 2030 mennessä haluamme, että vähintään 60 prosenttia EU: n aikuisista osallistuu koulutukseen vuosittain. EU -johtajat pitivät tätä tavoitetta myönteisenä, ja heidän kansallisiin elvytys- ja selviytymissuunnitelmiinsa sisältyy suuria investointeja aikuisten osaamiseen ja uudelleenkoulutukseen. Meidän on yhdessä työmarkkinaosapuolten ja kaikkien sidosryhmien kanssa varmistettava oppimismahdollisuuksien saatavuus erityisesti niille ihmisille, jotka hyötyvät eniten osaamisesta ja uudelleenkoulutuksesta. Tämä näkökohta on keskeinen Upskilling Pathways -aloitteessa, jossa kiinnitetään erityistä huomiota heikoimmassa asemassa oleviin. ”

Mainos

Sen lisäksi, että siinä tarkastellaan aikuiskoulutusaloitteiden koordinointia kansallisella tasolla, tässä raportissa esitetään myös ainutlaatuinen kartoitus julkisesti rahoitetuista ja osarahoitetuista aikuiskoulutusohjelmista sekä olemassa olevista ohjaus- ja tukitoimenpiteistä heikoimmin koulutetuille. The Eurydice-verkko koostuu Euroopan maiden kansallisista yksiköistä, ja sitä koordinoi Koulutus-, audiovisuaali- ja kulttuurialan toimeenpanovirasto.

Mainos
Continue Reading

koulutus

GSOM SPbU ja Kozminski University allekirjoittivat sopimuksen ensimmäisestä kaksoistutkinto -ohjelmastaan

Julkaistu

on

Graduate School of Management, Pietarin yliopisto (GSOM SPbU) ja Kozminski University (KU) aloittavat ensimmäisen yhteisen kaksoistutkinto -ohjelman yritysrahoituksesta ja kirjanpidosta. Uusi kaksoistutkinto -ohjelma sisältää pätevät opiskelijat Master of Corporate Finance (MCF) -ohjelmassa GSOMissa ja Master of Finance and Accounting KU: ssa. Opiskelijoiden valinta uuteen kaksoistutkinto -ohjelmaan alkaa syksyllä 2021, opinnot alkavat lukuvuonna 2022/2023.

Osana uutta sopimusta opiskelijat viettävät kolme ja neljä lukukautta isäntälaitoksissa, ja ehdokkaat, jotka ovat suorittaneet kaikki GSOM- ja KU -ohjelman vaatimukset, saavat maisterintutkintotodistukset molemmista oppilaitoksista.

"Tulevaisuus kuuluu kumppanuuksiin, liittoutumiin ja yhteistyöhön: se auttaa katsomaan tavoitteita eri näkökulmista, reagoimaan nopeasti muutoksiin ja luomaan osuvia ja vaadittuja tuotteita. Uudella lukuvuodella käynnistetään yhdessä Kozminski -yliopiston kanssa kaksoistutkinto -ohjelma Master in Corporate Finance -ohjelmassa: vaihdamme kokemuksia, vertaamme tavoitteitamme ja tuloksiamme ja tarjoamme opiskelijoille molemmin puolin kattavaa tietoa, jota voidaan soveltaa kaikkialla maailmassa. Kozminski University ja GSOM SPbU ovat pitkäaikaisia ​​akateemisia kumppaneita, Suhdetta on testattu vuosien varrella ja kymmeniä vaihto-opiskelijoita. Olen varma, että uuden tason yhteistyö tuo kauppakorkeakouluja lähemmäs toisiaan ja tekee maisteriohjelmistamme mielenkiintoisempia ja käytännöllisempiä ", sanoi Konstantin Krotov, GSOM SPbU.

Mainos

Vuodesta 2013 lähtien GSOM SPbU: n kandidaatin ja maisterin opiskelijat ovat osallistuneet vaihto -ohjelmiin ja Business Schoolin opettajat ja henkilökunta - akateemisiin vaihto -ohjelmiin Kozminski -yliopiston kanssa.

"Tiivis yhteistyö Venäjän vanhimman yliopiston-Pietarin yliopiston ja GSOM SPbU: n kanssa kruunattiin äskettäin kaksoistutkinnolla rahoituksen ja kirjanpidon maisteriohjelmassa. Se on luonnollinen askel parhaiden opiskelijoidemme vaihto-mahdollisuuksien vahvistamisessa antamalla heille Pääsy yhdelle suurimmista markkinoista. Näin KU vahvistaa edelleen asemaansa maailmanlaajuisena siltana liiketoimintamahdollisuuksille ja kulttuurien väliselle ymmärrykselle ", sanoo Franz Mlinaric, Ph.D., KU: n rahoitus- ja kirjanpito -ohjelman johtaja.

Vuodesta 2022 alkaen neljä MCF -opiskelijaa voi jatkaa opintojaan rahoituksen ja kirjanpidon maisteriohjelmassa yhdessä Puolan johtavista kauppakorkeakouluista. Kozminski -yliopistolla on kolminkertainen kruunun akkreditointi sekä ACCA- ja CFA -akkreditoinnit. Kozminski -yliopiston talous- ja kirjanpito -ohjelma on sijoittunut Sijalla 21 Financial Times (FT) sijoittuu maailman 55 parhaan yritysrahoituksen maisteriohjelman joukkoon.

Mainos

GSOM SPbU: n Master in Corporate Finance -ohjelma on myös ACCA -akkreditoitu. GSOM SPbU on luokiteltu maailman johtavien ohjelmien ja kauppakorkeakoulujen joukkoon monien vuosien ajan kansainvälisen talouslehden Financial Timesin mukaan. Vuonna 2020 GSOM SPbU sijoittui Financial Times Masters in Management -sijoituksessa 41. sijalle ja 51. sijalle Financial Times European Business School -luokitus. GSOM SPbU Executive MBA -ohjelma tuli ensimmäistä kertaa maailman 100 parhaan ohjelman joukkoon ja otti 93. sija Financial Times Executive MBA Rankingissa 2020.

GSOM SPbU on johtava venäläinen kauppakorkeakoulu. Se perustettiin vuonna 1993 Pietarin yliopistoon, joka on yksi vanhimmista klassisista yliopistoista ja Venäjän suurin tieteen, koulutuksen ja kulttuurin keskus. Nykyään GSOM SPbU on ainoa venäläinen kauppakorkeakoulu, joka kuuluu Financial Times -listan 100 parhaan eurooppalaisen koulun joukkoon ja jolla on kaksi arvostettua kansainvälistä akkreditointia: AMBA ja EQUIS. GSOM -neuvottelukuntaan kuuluu johtajia liike -elämästä, hallituksesta ja kansainvälisestä akateemisesta yhteisöstä.

Kozminskin yliopisto Se on yksi vanhimmista ei-julkisista korkeakouluista Puolassa. Yliopisto-, jatko- ja jatko -opiskelijat sekä KU: ssa opiskelevat jatko- ja MBA -ohjelmien osallistujat muodostavat 1993 9,000 asukasta. KU: n valmistuneiden väestö on tällä hetkellä yli 60,000 XNUMX. Kozminski University on yrityslähtöinen korkeakoulu, joka tarjoaa laajan valikoiman koulutusohjelmia ja jolla on kaikki akateemiset oikeudet ja jota pidetään Keski- ja Itä-Euroopan parhaana kauppakorkeakouluna Financial Times sijoitus. Vuonna 2021 Kozminski -yliopisto sijoittui 21. sijalle julkaisemassaan Global Masters in Finance Rankingissa Financial Times. Se on ainoa yliopisto Puolasta sekä Keski- ja Itä -Euroopasta.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa