Liity verkostomme!

Talous

MHRA vahvistaa e-savukkeet eivät ole lääkkeitä - mutta he kohtaavat yhä kielto

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

TotallyWickedE-savukkeet valmistaja Totally Wicked on saanut lääketieteen ja terveydenhuollon tuotteiden sääntelyvirastolta (MHRA) kirjallisen vahvistuksen siitä, että mikään sen nykyinen tuotevalikoima ei ole lääke tai lääkinnällinen laite, eikä sen tarvitse hankkia lääkkeiden myyntilupia tuotteilleen. 

Siitä huolimatta MHRA on ilmoittanut, että jos parlamentin jäsenet äänestävät EU: n tupakkatuotedirektiiviluonnoksesta sen nykyisessä muodossa 10. syyskuuta, se vaatii Totally Wickiä vuodesta 2016 lähtien markkinoimaan samoja tuotteita kuin lääkkeitä ja hankkimaan tällaiset luvat. Toisin sanoen sen olisi haettava lääkelupia tuotteille, joiden MHRA on vahvistanut, etteivät ne ole lääkkeitä. Tämä on vielä selkein lausunto siitä, että tällä hetkellä saatavilla olevat e-savuketuotteet kielletään vuodesta 2016, jos TPD tulee lakiin.

Pyytäminen selvyyttä aikomukset MHRA, kuten todetaan ne 12th Kesäkuun 2013 säännellä "nikotiinia sisältävien tuotteiden sopusoinnussa ehdotetun EU TPD, Totally Wicked lakimiehet tällä viikolla saanut vastausta riita kirjeen vaatimusta.

Mainos

Luottaa siihen, että sen tuotteet eivät ole lääkkeitä, Totally Wicked on osoittautunut oikeaksi, ja MHRA on vahvistanut, että tällä hetkellä, alle Human Medicine asetuksen 2012, ja lääkkeitä direktiivi 2001 / 83 / EY, yksikään myymät tuotteet Totally Wicked sillä on 22nd Elokuun 2013 pidetään lääkkeitä eikä niitä pidetään lääkinnällisten laitteiden mukaisesti lääkintälaitedirektiivin 1993 (direktiivi 93 / 42 / ETY).

Tämän vahvistuksen seurauksena Totally Wickediä ei vaadita hakemaan tuotteilleen myyntilupia tai muita lisenssejä. Vastauksessaan MHRA totesi kuitenkin, että jos TPD-luonnos tulee voimaan nykyisessä muodossaan, Totally Wickedin on nykyisen tuotevalikoiman laillisen myynnin vuoksi haettava myyntilupaa MHRA: lta lääkedirektiivin nojalla. .

Todettuaan, että yksikään Totally Wicked tuotevalikoimaa voidaan pitää lääkkeenä, se olisi mahdotonta täysin Wicked saada luvat ja sen seurauksena se on kielletty laissa myymästä mitään sen nykyisten tuotteiden.

Mainos

Koska Totally Wicked tuotevalikoima on pitkälti samanlainen kuin jaettu muun sähköisen savuke toimittajien Britanniassa, looginen johtopäätös vetää edellä on, että jos luonnos TPD kulkee ehdotetulla tavalla, siellä on shutdown yleisen myynti tällä hetkellä saatavilla elektroninen savuke tuotteita 2016 koko Britanniassa.

MHRA vahvisti vastauksessaan myös hyväksyvänsä, että tavanomaisia ​​tupakansavukkeita voidaan "säännellä" lääkkeinä, mutta että se ei aio sisällyttää näitä nikotiinia sisältäviä tuotteita ehdotettuun uuteen järjestelmään. Näin ollen tavanomaisiin tupakansavukeihin, jotka aiheuttavat 700,000 XNUMX ihmisen kuoleman EU: ssa vuosittain, ei sovelleta samaa tosiasiallista markkinointikieltoa, jota sähköiset savukkeet koskevat.

Jos TPD välitetään ehdotetulla, Totally Wicked mount oikeudellinen haaste, kotimaassa ja EU: ssa seurauksena luonnotonta pakotetaan tekemään lääkinnällisiin varten vahvistettu kuin lääke, kun taas tupakkayhtiöt edelleen myydä oma nikotiinia sisältäviä tuotteita jota eivät estä lääkkeiden sääntelyjärjestelmää.

Totally Wicked -toimitusjohtaja Fraser Cropper sanoi: ”Yrityksemme ja asiakkaamme ovat tehneet MHRA: n kuulemisen alkamisesta vuonna 2010 selväksi, että tuotteitamme ei voida eikä voida luokitella laillisesti tai eettisesti lääkkeiksi. Sähköiset savukkeet muuttavat tupakoitsijoiden tapoja tuhansilla viikoittain. Se, että hallituksemme ja sen sääntelyviranomaiset pyrkivät tietoisesti tuhoamaan tämän tuotteen hyödyllisyyden ja tukevat samalla tupakan saatavuuden jatkuvaa endeemisyyttä, on yksi aikamme uskomattomimmista ja huolenaiheista. "

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading

Euroopan unionin huippukokouksissa

EU: n ja Yhdysvaltojen välinen kauppa- ja teknologianeuvosto johtaa arvopohjaista maailmanlaajuista digitaalista muutosta

Julkaistu

on

- ohjelman käynnistämisen jälkeen Kauppa- ja teknologianeuvosto (TTC) EU: n ja Yhdysvaltojen huippukokouksessa kesäkuussa komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin ja Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin toimesta EU ja Yhdysvallat ilmoittivat 9. syyskuuta Pittsburghissa Pennsylvaniassa 29. syyskuuta 2021 pidettävän ensimmäisen kokouksensa yksityiskohdista. Sen puheenjohtajina toimivat Euroopan komission varapuheenjohtajat Margrethe Vestager ja Valdis Dombrovskis sekä Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken, kauppaministeri Gina Raimondo ja kauppaedustaja Katherine Tai.

TTC: n puheenjohtajat julistivat: ”Tämä EU: n ja Yhdysvaltojen kauppa- ja teknologianeuvoston (TTC) avajaiskokous merkitsee yhteistä sitoutumistamme transatlanttisen kaupan ja investointien laajentamiseen ja syventämiseen sekä 21-luvun talouden sääntöjen päivittämiseen. Yhteisten demokraattisten arvojemme ja maailman suurimman taloussuhteen pohjalta olemme työskennelleet kovasti huippukokouksen jälkeen löytääksemme alueet, joilla voimme toteuttaa konkreettisia toimia varmistaaksemme, että kauppa- ja teknologiapolitiikka tuottaa kansallemme. TTC: n yhteydessä sekä EU että Yhdysvallat ovat sitoutuneet ja odottavat vahvaa ja jatkuvaa sitoutumista monenlaisten sidosryhmien kanssa varmistaakseen, että tämän yhteistyön tulokset tukevat laajapohjaista kasvua molemmissa talouksissa ja ovat yhteisten arvojemme mukaisia . ”

TTC: n kymmenen työryhmää käsittelee erilaisia ​​haasteita, mukaan lukien yhteistyö teknologian standardien, globaalin kaupan haasteiden ja toimitusketjun turvallisuuden, ilmaston ja vihreän teknologian, tieto- ja viestintätekniikan turvallisuuden ja kilpailukyvyn, tiedonhallinnan ja teknologian alustojen, turvallisuutta uhkaavan teknologian väärinkäytön ja ihmisoikeudet, vientivalvonta, investointien seulonta sekä digitaalisten teknologioiden käyttö ja käyttö pienillä ja keskisuurilla yrityksillä. Koko lausunto on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading

Euroopan keskuspankki (EKP)

"Nainen ei ole kapeneva" - Lagarde

Julkaistu

on

Euroopan keskuspankin presidentti Christine Lagarde ilmoitti tänään parafoimalla edesmenneen Ison -Britannian pääministerin ja monetaristin Margaret Thatcherin lauseella, jota hän tuskin olisi sanonut, että "nainen ei ole suippeneva".

Rahoitusolosuhteiden ja inflaationäkymien yhteisen arvioinnin perusteella keskuspankin hallintoneuvosto on päättänyt, että pandemian hätäosto -ohjelman (PEPP) puitteissa tehdyt nettovarallisuusostot voivat jatkua, mutta maltillisemmin.  

Neuvosto päätti myös pitää korot ennallaan sanoen, että ne odottavat EKP: n ohjauskorkojen pysyvän nykyisellä tai alemmalla tasollaan, kunnes inflaatio nousee kahteen prosenttiin, mutta sallivat siirtymäkauden, jolloin inflaatio voi nousta maltillisesti tavoitteensa yläpuolelle.

Mainos

Inflaationäkymät

Lagarde myönsi, että monissa euroalueen maissa ihmiset kokevat hinnankorotuksia, mutta hän sanoi, että kun pankki "katsoo inflaation ihon alle", heidän näkemyksensä saavat heidät uskomaan, että se on 1.5% arvioidun ajanjakson loppuun mennessä.

Lagarde korosti energian hintojen vaikutusta, mutta viittasi myös hintojen nousuun, joka johtui toimitusketjun pullonkauloista, jotka liittyivät talouteen avautumiseen. Pankki arvioi tämän olevan luonteeltaan suurelta osin väliaikaista, mutta myöntää, että se voi aiheuttaa hintojen nousupaineita, jos se jatkuu odotettua kauemmin. 

Mainos

Palkkojen osalta Lagarde sanoi, että EKP ei ole vielä nähnyt todisteita merkittävästä hintojen noususta, mutta tulee olemaan tarkkaavainen tähän, koska neuvottelut käydään syksyllä. Joka tapauksessa hän odottaa palkkojen kasvavan maltillisesti ja asteittain.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa