Liity verkostomme!

elektroniset savukkeet

Britannian hallitus ilmoittaa alle 18s kielto e-savukkeet

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

im-a-tupakoitsija-ja-i-love-e-savukkeetIson-Britannian hallituksen ensimmäisessä kiellossa siirtyä elektroniikkasavukkeiden (e-savukkeiden) kasvavaan suosioon, alle 18-vuotiaat on kiellettävä ostamasta niitä, hallitus on ilmoittanut.

Päätös on tehty asiantuntijoiden todistusten perusteella, että ei vielä tiedetä, mitä haittaa tupakattomille laitteille voi aiheutua ja että niiden sisältö voi vahingoittaa nuorten terveyttä.

Noin 1.3 miljoonaa ihmistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa käyttää e-savukkeita, jotka on suunniteltu auttamaan tupakoitsijoita lopettamaan.

Mainos

Ministerit aikovat myös tehdä aikuisille laittoman ostaa perinteisiä savukkeita kenelle tahansa 18: n alla.

Elektroniset savukkeet jäljittelevät todellisten savukkeiden vaikutuksia ja tuottavat höyryä, joka on mahdollisesti vähemmän haitallinen kuin tupakansavu ja jossa ei ole joitain sen vahingollisia aineita, kuten tervaa. Höyry sisältää kuitenkin usein nikotiinia, riippuvuutta aiheuttavaa ainetta, Tuomaristo on edelleen selvillä siitä, kuinka turvallisia e-savukkeet ovat, eikä kukaan tiedä, mikä on niiden pitkäaikainen vaikutus terveyteen.

Suunnitelmissa lisensoida e-savukkeet apuna lopettaa tupakoinnin alkaen 2016, mutta tällä hetkellä ne eivät ole saatavilla NHS, toisin kuin muut tupakoinnin lopettamiseen apuvälineitä kuten nikotiinilaastarit.

Mainos

Koska ne eivät ole säännelty, sisältöä sähköisen savukkeiden voi vaihdella. Jotkut on todettu sisältävät myrkyllisiä kemikaaleja, joita löytyy myös tupakan, ja on yhdistetty syöpään.

On myös vain summittainen näyttöä siitä, että e-savukkeet auttaa ihmisiä lopettamaan tupakoinnin.

Vaikka tupakointi hinnat ovat laskeneet alimmalle tasolleen koskaan, asiantuntijat pelkäävät elektronisen korvaavien voitaisiin kannustaa nuoria ottamaan tapana.

Akku-pohjaisia ​​laitteita, joita voi ostaa verkossa ja joissakin pubeissa, kemistit ja kioskeista, toimittaa osuma riippuvuutta nikotiinin ja päästävät vesihöyryn matkimaan tunnetta ja näyttää tupakoinnin.

Höyry pidetään yhtä haitallisia kuin tupakansavu ja on vapaa joitakin vahingollisia aineita, kuten tervaa.

"Emme vielä tiedä haittaa, jota sähköiset savukkeet voivat aiheuttaa aikuisille, saati lapsille, mutta tiedämme, että ne eivät ole riskitöntä", Englannin ylilääkäri prof Dame Sally Davies sanoi.

"Sähköiset savukkeet voivat tuottaa myrkyllisiä kemikaaleja, ja nikotiinin sekä muiden kemiallisten ainesosien ja epäpuhtauksien, mukaan lukien höyrystetyt aromit, määrä vaihtelee tuotteittain - mikä tarkoittaa, että ne voivat olla erittäin vahingollisia nuorten terveydelle."

Elektronisen savuketeollisuuden kauppayhdistyksen puheenjohtaja Katherine Devlin oli tyytyväinen lakimuutoksiin sanoen, että he olivat pyytäneet sitä "jo vuosia".

"On korkea aika, että se on määrätty lailla, jotta se voidaan panna voimakkaasti täytäntöön", hän lisäsi ja huomautti, että tuotemerkinnöistä kävi selväksi, että e-savukkeet eivät olleet alle 18-vuotiaita.

Anti-smoking hyväntekeväisyys Ash myös tyytyväinen muutoksiin, mutta toimitusjohtaja Deborah Arnott vaati vähittäiskaupan lupajärjestelmä, joka merkitsisi savukkeita voidaan laillisesti myydä vain kaupoissa, eikä autosta myynti tai markkinoihin.

Ei EU kielto

Yhdistynyt kuningaskunta on tällä hetkellä muutamia rajoituksia käyttämällä sähköistä savukkeita, vaikka liikkuu joissakin maissa kieltää ne.

Rajoitukset ovat viime aikoina pohdittu Skotlannissa ja Walesissa, missä terveyspolitiikka on hajautettu kysymys.

Walesin hallituksen tiedottaja sanoi sunnuntaina "täysin" tukevansa alle 18-vuotiaiden sähköisten savukkeiden kieltämistä ja harkitsi, kuinka tällainen lainsäädäntö voitaisiin ottaa käyttöön Walesissa.

Pohjois-Irlannissa, NI Rinta sydän ja tahti hyväntekeväisyys on painamalla terveysministeri ottaa käyttöön vastaavan kiellon.

Laki muutos Englannin otetaan käyttöön parlamentissa tällä viikolla muutoksen lasten ja perheiden Bill.

Laborin mukaan lapsille tarkoitettujen savukkeiden kieltämistä koskeva politiikka on "vesitetty versio versiosta, jota työministeriö vaati viime vuonna", ja että savukkeiden ostamisesta lapsille pitäisi olla sama rangaistus kuin alkoholin ostamisesta alaikäisille.

Mutta sen mukaan e-savukkeiden myynnin rajoittaminen alle 18-vuotiaille oli "järkevä askel".

Vuodesta 2016, Medicines ja terveydenhuollon tuotteiden sääntelyvirasto odotetaan lisensoida e-savukkeet lääkkeenä Britanniassa.

Tämä tuo ne vastaisivat nikotiinilaastarit ja purukumi, ja jotta virasto voisi soveltaa sääntöjä noin esimerkiksi puhtaudesta nikotiini e-savukkeita.

Parlamentin jäsenet ovat hylkäsivät pyynnöt peiton kielto myydä e-savukkeita EU: ssa.

Kompromissiratkaisun puitteissa asetetaan tiukkoja raja-arvoja niiden sisältämälle nikotiinille, ja yksittäiset EU-maat voivat ottaa käyttöön kansallisen kielellisen kieltonsa, jos ne pitävät soveliaita.

Jos kolme tai useampi jäsenvaltio valitsi että polku, se voi laukaista EU: n laajuinen kielto.

"Vastuuttomat aikuiset"

Tupakointi on edelleen yksi suurimmista kuolinsyistä ja sairauksien Isossa-Britanniassa, jossa noin 100,000 ihmisiä kuolee vuosittain sairauksiin liittyy tapana.

Asiantuntijat haluavat ankariin nuorten määrä tupakoinnin tuomalla lain mukaisesti rajoituksia alkoholin myynnin.

Uudet säännöt aikuiset ostavat savukkeita alle 18s voisi olla voimassa syksyllä ja voi tarkoittaa ketään kiinni ostavat savukkeita lapselle voitaisiin antaa £ 50 kiinteä rangaistus ilmoitusta tai sakkoa enintään £ 2,500.

"Meidän on tehtävä kaikkemme auttaaksemme lapsia terveelliseen elämään", kansanterveysministeri Jane Ellison kertoi BBC: lle.

Jotkut 41% of 15-vuotiaista, jotka tupakoivat sanovat tavallisesti ostavat savukkeita joku muu, eikä niinkään kauppa, mukaan Department of Health lukuja.

Savukkeet

Höyryttävät makukiellot ovat kansanterveyden puolustajien oma päämäärä

Julkaistu

on

Kanadan liittohallitus äskettäin julkaistu luonnos asetukseksi, jolla kielletään melkein kaikki e-savukkeiden maut koko maassa, vain tupakan ja mintun / mentolin maut jätetään koskematta. Ehdotuksen mukaan useimmat aromiaineet, mukaan lukien kaikki sokerit ja makeutusaineet, kielletään käyttämästä höyrytuotteissa, kirjoittaa Louis Auge.

Lasku on tarkoitettu tarkoitus on suojella kansanterveyttä tekemällä höyrystä vähemmän houkutteleva nuorille. Käytettävissä olevat todisteet viittaavat kuitenkin siihen, että toimenpide ei pelkästään voinut jäädä alle merkin, se voi itse asiassa aiheuttaa enemmän ongelmia kuin se ratkaisee, suostuttelu Sekä nuoret että aikuiset tupakoivat tavanomaisia ​​savukkeita, mikä on paljon haitallisempaa käytäntöä kuin höyrystäminen. Todellakin, äskettäin opiskella Yale School of Public Health (YSPH) ehdotti, että San Franciscon äänestyskierroksen jälkeen, kun maustetut vape-nesteet kiellettiin vuonna 2018, tupakointitaso nousi kaupungin koulupiirissä vuosien vakaan laskun jälkeen.

Jopa muuhun tupakkapolitiikkaan sopeutumisen jälkeen tutkimuksessa todettiin, että San Franciscon lukiolaisten todennäköisyys tupakoida tavanomaisia ​​savukkeita kaksinkertaistui maustettujen höyryjen kiellon seurauksena. Muut tutkimukset ovat puolestaan ​​havainnollistaneet, kuinka maut auttavat aikuisia käyttäjiä hylkäämään tavanomaiset savukkeet - yksi 2020 opiskella havaitsi, että maustettuja e-savukkeita käyttäneet aikuiset lopettivat tupakoinnin todennäköisemmin kuin mauttamattomia (tai tupakalla maustettuja) e-savukkeita käyttävät.

Mainos

Vielä hämmästyttävämpää on se, että Kanadan oma e-savukkeiden makua koskevan kiellon arvioinnissa myönnetään, että toimenpide aiheuttaisi todennäköisesti joidenkin aikuisten tupakoinnin enemmän. Jotkut yli 20-vuotiaat kuluttajat, jotka käyttävät tällä hetkellä maustettuja höyrytuotteita, Health Canada tunnustettu, ei korvaisi suosimansa makuja tupakalla tai mintulla maustetuilla sähköisillä savukkeilla, vaan päättäisi ostaa tavallisempia savukkeita.

Hämmästyttävä pääsy Kanadan viranomaisilta tuo todella tosiasian, että makukiellot johtavat melkein varmasti siihen, että osa käyttäjistä hylkää höyrylaitteidensa ottamaan tavanomaiset savukkeet sen sijaan - mikä saattaa vahingoittaa kansanterveyttä. Sen pitäisi olla jyrkkä varoitus Atlantin takana oleville maille, koska useat Euroopan hallitukset, mukaan lukien Suomi ja Viro ovat jo tehneet kielletty höyryttävät maut - tai pyrkivät raivokkaasti edistämään vastaavaa lainsäädäntöä.

Alankomaat on yksi tällainen esimerkki, jossa terveyssihteeri Paul Blokhuis ilmoitti viime kesänä, että hän aikoi kieltää kaikki muut tupakka-vape-maut maassa. Julkinen kuuleminen aiheesta Drew ennätysmäärässä vastauksia ja saavutti melkein yksimielisen yksimielisyyden: ylivoimainen 98% vastaajista vastusti kieltoa. Siitä huolimatta Blokhuisin toimenpiteet voisivat tulla voimaan jo ensi vuonna.

Mainos

Muutto on paradoksaalista muuten liberaalille maalle, sillä Alankomaat ajaa samanaikaisesti suuria tupakoinnin lopettamiseen tähtääviä kampanjoita, kuten PYSÄYTÄ lokakuu saada tupakan käyttäjät sammuttamaan savukkeensa lopullisesti. Kieltämällä maustetut e-savukkeet Alankomaat riskejä

vaarantaa tämän kehityksen ja lähettää tupakoitsijat pois höyrystä - käytäntö, joka on Englannin kansanterveystutkimuksen mukaan karkeasti 95% vähemmän haitallinen kuin palavan tupakan tupakointi.

Se, että nämä makukiellot uhkaavat työntää tupakoitsijat takaisin palavien tupakkatuotteiden luokse, voi aiheuttaa katastrofin EU: n pyrkimyksille saada aikaan tupakaton sukupolvi vuoteen 2040 mennessä. Huolimatta kansanterveysviranomaisten huomattavista ponnisteluista, on edistytty tämän tavoitteen saavuttamisessa vähemmän kuin lupaavia: 23% koko väestöstä edelleen käyttää tavanomaisia ​​savukkeita, ja melkein kolmasosa eurooppalaisista nuorista tupakoi. Euroopalla on nyt alle 20 vuotta aikaa auttaa lähes 90 miljoonaa tupakoitsijaa luopumaan tapasta.

Tämän tavoitteen saavuttamatta jättämisellä voi olla vakavia seurauksia kansanterveydelle. Yli 700,000 XNUMX kaikkialla Euroopassa Kuolemat vuosittain ja neljännes kaikista syöpistä johtuu tällä hetkellä tupakoinnista; ei ole yllättävää, että ryhmä haluaa poistaa "suurimman mahdollisen vältettävissä olevan terveysriskin" kaikin mahdollisin keinoin. Sellaisena Tupakkatuotedirektiivi on ollut aktiivinen puolen vuosikymmenen ajan ja käyttää useita työkaluja tupakoitsijoiden estämiseksi, mukaan lukien terveysvaroitukset, jäljitys- ja koulutustoiminnot.

Kaikki nämä toimenpiteet eivät kuitenkaan ole laskeneet tupakoinnin määrää riittävästi, ja Euroopan korkeimmat virkamiehet ovat tehneet niin tunnustettu että savuttoman sukupolven unelman saavuttamiseksi tarvitaan merkittäviä lisätoimenpiteitä. Kuten tutkimukset ovat osoittaneet ja Health Canada on nyt myöntänyt, kieltämällä juuri nämä maut tehdä Sähköiset savukkeet houkutteleva vaihtoehto tupakoitsijoille, jotka pyrkivät vähentämään terveysriskejä, mutta eivät halua tai eivät pysty lopettamaan nikotiinia kokonaan, pakottavat todennäköisesti monet kuluttajat ostamaan enemmän savukkeita. Jos tämä pysäyttäisi tai jopa kääntäisi tupakointitason laskun koko Euroopassa, maustekiellot voivat osoittautua dramaattiseksi kansanterveyden omaksi tavoitteeksi, mikä asettaa EU: n pyrkimykset hillitä tupakointia vuosia.

Continue Reading

Savukkeet

Miksi EU: ssa ei pitäisi olla yhdenmukaistettuja valmisteveroja nikotiinittomille e-savukkeille

Julkaistu

on

Vuodesta 2016 lähtien Euroopan komissio on työskennellyt tupakan valmisteverodirektiivin (TED), oikeudellisen kehyksen, jolla varmistetaan, että valmisteveroja sovelletaan samalla tavalla ja samoihin tuotteisiin, tarkistamista kaikkialla yhtenäismarkkinoilla, kirjoittaa Donato Raponi, Euroopan verolainsäädännön kunniaprofessori, entinen valmisteveroyksikön johtaja, verolain konsultti.

Jäsenvaltiot pyysivät äskettäin EU: n neuvoston välityksellä joukkoa uusia tuotteita sisällytettäväksi TED: ään. Se sisältää e-savukkeet, jotka eivät sisällä tupakkaa, mutta sisältävät nikotiinia. On kuitenkin myös sähköisiä savukkeita, joissa ei ole nikotiinia, ja niiden kohtalo on epäselvä.

Mutta miksi direktiivin, joka on toistaiseksi ollut vain, puolesta tupakka laajennetaan koskemaan tuotteita, jotka sisältävät ei kumpikaan tupakka ei myöskään nikotiini? Eikö tämä ole askel liian pitkälle?

Mainos

Euroopan unionin perussopimus, joka on kirjattu Euroopan unionin perussopimuksiin, on hyvin selvää, ennen kuin se ehdottaa Kaikki lainsäädäntöaloitteesta, joihinkin keskeisiin kysymyksiin on puututtava.

EU: n säännöt1 selittää hyvin selvästi, että tuotteet olisi sisällytettävä TED: ään vain sisämarkkinoiden moitteettoman toiminnan varmistamiseksi ja kilpailun vääristymisen välttämiseksi.

Ei ole suinkaan selvää, että nikotiinittomien tuotteiden, kuten nikotiinittomien e-nesteiden, yhdenmukainen valmisteverokäsittely kaikkialla Euroopassa auttaa lieventämään tällaisia ​​vääristymiä.

Mainos

On hyvin vähän näyttöä siitä, missä määrin kuluttajat pitävät e-nesteitä ilman nikotiinia elinkelpoisena korvikkeena nesteille sisältyville e-nesteille. Euroopan komissio julkaisi äskettäin Eurobarometri Tutkimuksella eurooppalaisten suhtautumisesta tupakkaan ja sähköisiin savukkeisiin ei ole mitään sanottavaa tässä asiassa. Ja käytettävissä olevien markkinatutkimusasiantuntijoiden näyttö on parhaimmillaan rajallista.

Näin ollen on käytännössä mahdotonta tietää, kuinka moni kuluttaja - jos ollenkaan lainkaan - siirtyisi e-nesteisiin ilman nikotiinia, jos vain nikotiinia sisältävistä e-nesteistä kannettaisiin EU: n tason valmistevero.

Tiedämme kuitenkin, että melkein jokainen, joka kuluttaa jo TED-direktiivin soveltamisalaan kuuluvia tupakkatuotteita, ei pidä nikotiinittomia e-savukkeita niiden elinkelpoisina korvikkeina. Ja siksi useimmat tupakoitsijat, jotka siirtyvät vaihtoehtoisiin tuotteisiin, etsivät muita tuotteita sisältävä nikotiini.

Tämän ja alkoholittoman oluen valmisteverokohtelun välillä voi olla yhtäläisyyksiä, koska viimeksi mainittu ei kuulu EU: n alkoholidirektiivin soveltamisalaan. Vaikka se on suunniteltu vaihtoehtoiseksi tuotteeksi, se ei tarkoita, että alkoholittoman oluen katsotaan olevan vahva korvike useimmat ihmiset, jotka juovat alkoholijuomaa. Jäsenvaltiot eivät ole soveltaneet yhdenmukaistettua valmisteveroa alkoholittomaan olueseen, eivätkä sisämarkkinoiden tehokas toiminta ole toistaiseksi vahingoittunut.

Vaikka yhdenmukaistetun valmisteveron puuttuminen nikotiinittomista sähköisistä savukkeista vääristäisi kilpailua, sen on oltava riittävän materiaalia oikeuttamaan kaikki EU: n tason toimet. Euroopan unionin tuomioistuimen oikeuskäytäntö vahvistaa, kuinka kilpailun vääristymien on oltava '' tuntuvia '' EU: n lainsäädäntöön mahdollisesti tehtävien muutosten perustelemiseksi.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos vaikutukset ovat vain rajalliset, EU: n toimille ei ole mitään syytä.

Sähköisten savukkeiden markkinat ilman nikotiinia ovat tällä hetkellä hyvin pienet. Euromonitorin tietojen mukaan avoimien järjestelmien nikotiinittomat e-nesteet edustivat vain 0.15% EU: n kaikista tupakan ja nikotiinituotteiden myynnistä vuonna 2019. Eurobarometri paljastaa, että vaikka lähes puolet Euroopan sähköisistä savukkeiden kuluttajista käyttää sähköisiä savukkeita nikotiinin kanssa päivittäin, vain 10% heistä käyttää päivittäin e-savukkeita ilman nikotiinia.

Koska nikotiinittomien e-savukkeiden ja TED-direktiivin soveltamisalaan jo kuuluvien tuotteiden välillä ei ole selkeää näyttöä kilpailusta ja nikotiinittomien tuotteiden vähäisestä myynnistä, '' tuntuvan '' kilpailun vääristymisen testi ei ole - ainakin tällä hetkellä - ilmeisesti täytetään.

Vaikka EU: n tasolla ei olisikaan mahdollista tehdä uusia nikotiinittomia savukkeita koskevia lainsäädäntötoimenpiteitä, se ei estä yksittäisiä jäsenvaltioita perimästä tällaisista tuotteista kansallista valmisteveroa. Tämä on jo ollut käytäntöä kaikissa jäsenvaltioissa.

Saksa ei esimerkiksi tarvitse EU: n direktiiviä kotimaisen valmisteveronsa perimiseksi kahvista, kun taas Ranska, Unkari, Irlanti ja Portugali verottavat sokerijuomia ilman EU: n soodavalmistedirektiiviä.

Ei-nikotiinisten e-nesteiden tapaus ei ole erilainen.

Mikään jäsenvaltio ei estä verottamasta muita kuin nikotiini-e-nesteitä omassa tahdissaan ilman EU: n tarpeetonta puuttumista asiaan.

1 Artiklan 113 n toiminnasta tehdyn sopimuksen Euroopan unionin

Continue Reading

Savukkeet

Tupakan valmisteverodirektiivin kuuleminen: 83% ilmoituksista varoittaa korkeammista höyryveroista

Julkaistu

on

World Vapers -liitto kehottaa painokkaasti päättäjiä pysymään kaukana tupakan ja höyryn rinnastamisesta etenkin verotuksen suhteen. Tämä on tupakan valmisteverodirektiivin päivitystä koskevan äskettäin päättyneen kuulemisen kannanotto, jossa täsmennettiin Euroopan komission aikomusta verottaa höyrytuotteita samalla tavoin kuin savukkeille. 

WVA: n johtaja Michael Landl kommentoi kuulemista: "Höyryjen houkutteleminen vähemmän tupakoitsijoille korkeammilla hinnoilla estää nykyisiä tupakoitsijoita siirtymästä vähemmän haitallisiin vaihtoehtoihin. Tästä ei todellakaan tule mitään hyötyä kansanterveydelle. Lisäksi korkeat höyrytuotteiden verot ovat erityisen haitallisia väestön alemmille tuloluokille, jotka muodostavat suurimman osan nykyisistä tupakoitsijoista. "

Kuuleminen päättyi 5. tammikuuta, ja kansalaisten, yhdistysten ja teollisuuden 134 vastauksesta 113 tai 84 prosenttia viittasi höyrystämisen myönteisiin vaikutuksiin ja vakaviin kielteisiin vaikutuksiin, joita sen verottamisella olisi samoin kuin savukkeilla.

Mainos

Michael Landl lisäsi: "Olen iloinen valtavasta määrästä vastauksia, jotka kannattavat tämän kuulemisen höyryä. Se osoittaa, että monet ihmiset tietävät mahdollisuudet vähentää höyryä. . Poliittisten päättäjien on nyt ymmärrettävä, että höyryn veronkorotukset johtavat ihmisten siirtymiseen takaisin tupakointiin, lopputulosta, jota kukaan ei halua. "

Siksi WVA: n kannalta on tärkeää, että palamattomia tuotteita ei säännellä ja veroteta samalla tavalla kuin palavaa tupakkaa. Lainsäätäjien on noudatettava tieteellistä näyttöä ja pidättyttävä tiukemmasta sääntelystä ja korkeammasta höyrytuotteiden verotuksesta.

"Jos haluamme vähentää tupakoinnista aiheutuvaa taakkaa kansanterveydelle, höyrytuotteiden saatavuus ja kohtuuhintaisuus on taattava", Landl totesi.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa