Liity verkostomme!

Ilmailu strategia Euroopalle

Kaupalliset lennot kesällä edelleen alle 2019 tason

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Syyskuussa 2023 alueella oli 605,806 XNUMX kaupallista lentoa EU. Tämä oli 7.9 % kasvua syyskuun 2022 lentomäärään verrattuna. Luku jäi kuitenkin 8.9 % alhaisemmaksi kuin vuoden 2019 vastaavan kuukauden lentomäärä.

Sama trendi oli nähtävissä koko kesä-elokuun ajan. Kaikki kuukaudet lisääntyivät merkittävästi verrattuna vuoteen 2022 – kesäkuussa (6.9 %), heinäkuussa (7.4 %) ja elokuussa (6.6 %), mutta luvut jäivät silti alle vuoden 2019 luvut: kesäkuu (-10.4 %), heinäkuu (-9.0 %). ) ja elokuussa (-8.5 %).

Nämä tiedot ovat peräisin kaupallisten lentojen kuukausittaiset lentotiedot Eurostat julkaisi tänään. 

Kaupalliset lennot EU:ssa, kesä-syyskuu 2019-2023

Lähdetietojoukko: avia_tf_cm

Kun tarkastellaan syyskuun 2023 maatietoja, vain 6 maata on ylittänyt lentojen määrän vuodesta 2019. Kreikka (+10.9 %), Portugali (+9.0 %), Kypros (+5.9 %), Kroatia (+2.6 %), Irlanti ( +1.4 %) ja Malta (+0.7 %) ovat ylittäneet vuoden 2019 luvut ja lentojen määrä on kasvanut. Sen sijaan Latvia (-30.4 %), Suomi (-30.2 %), Viro (-25.4 %), Ruotsi (-24.1 %) ja Slovenia (-22.9 %) ovat kaukana vuoden 2019 luvuista.

Kaupalliset lennot, syyskuu 2023 verrattuna syyskuuhun 2019

Lähdetietojoukko: avia_tf_cm

Lisätietoja

Mainos

Metodologiset huomautukset

  • Näiden kaupallisten lentojen kuukausittaisten tietojen lähde on Eurocontrol, yleiseurooppalainen siviili-sotilaallinen järjestö, joka on omistautunut tukemaan Euroopan ilmailua. Kaupallisten lentojen tiedot sisältävät mittarilentosääntöjen (IFR) mukaisesti suoritetut reittilennot ja ei-säännölliset kaupalliset lennot (matkustajat, rahti ja posti). Lisätietoja on osoitteessa metodologinen tiedosto. Metodologisiin eroihin on kiinnitettävä huomiota verrattaessa näitä kuukausittaisia ​​tietoja Eurostatin tietoihin matkustaja, rahti ja posti 437/2003 mukaisesti. Lisätietoja Eurostatin tiedonkeruusta on osoitteessa tämä menetelmätiedosto.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa