Liity verkostomme!

Latvia

Valtiontuki: Komissio hyväksyy muutoksen Latvian 2022–2027 aluetukikarttaan

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio on hyväksynyt EU:n valtiontukisääntöjen mukaisesti muutoksen Latvian karttaan aluetukien myöntämisestä 1–2022 tarkistettujen aluetuen suuntaviivojen puitteissa.

On 15 joulukuu 2021, komissio hyväksyi Latvian aluetukikartan vuosille 2022–2027. Päällä 25 marraskuu 2022, komissio hyväksyi Latvian alueellisen oikeudenmukaisen siirtymäsuunnitelman, jossa yksilöidään alueet, jotka voivat saada tukea Just Transition Fund (JTF). Alueet sijaitsevat alueilla, jotka ovat tukikelpoisia Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan a alakohdan mukaisesti (ns. "a"-alueet), mikä mahdollistaa tuen myöntämisen heikoimmassa asemassa oleville alueille.

Alueellisten erojen vähentämiseksi edelleen Latvian aluetukikartan tänään hyväksytty muutos mahdollistaa suuremmat enimmäismäärät investointeihin näillä alueilla. Tuen enimmäismäärät nousevat 40 prosentista 50 prosenttiin tukikelpoisista investointikustannuksista Kurzemen, Latgalen, Vidzemen ja Zemgalen alueilla.

Tämän päivän päätöksen ei-luottamuksellinen versio on saatavana asiakirjassa SA.105992 Valtiontukirekisterissä komissiolle kilpailu verkkosivusto. Valtiontukipäätösten uudet julkaisut Internetissä ja Euroopan unionin virallisessa lehdessä on lueteltu kohdassa Kilpailun viikoittaiset e-uutiset.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa