Liity verkostomme!

Kypros

Komissio käynnistää uuden "EU:n yhden luukun" edistääkseen vihreän linjan kauppaa Kyproksella

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on käynnistänyt Kyproksen Nikosiassa uuden EU:n keskitetyn palvelupisteen, joka tukee vihreän linjan kauppaa ja yrityksiä. Se on suunniteltu tarjoamaan tietoa ja teknistä apua yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka käyvät kauppaa vihreän linjan yli Kyproksella tai ovat kiinnostuneita siitä.

Koheesio- ja uudistuskomissaari Elisa Ferreira (kuvassa) sanoi: "Vihreän linjan kaupan lisääminen on yksi komission painopisteistä Kyproksessa. Green Line -kauppa tuo ihmiset ja yritykset yhteen ja tarjoaa tärkeitä taloudellisia mahdollisuuksia molempien yhteisöjen yrityksille. Edistämällä kauppaa voimme auttaa rakentamaan luottamusta näiden kahden yhteisön välille."

"One Stop Shop" tarjoaa helposti arvokasta tietoa vihreän linjan kauppaa koskevista menettelyistä sekä kyproksenkreikkalaisille että kyproksenturkkilaisille tuottajille ja kauppiaille. Se tiedottaa myös EU:n standardeista ja vaatimuksista, jotka kyproksenturkkilaisten tuotteiden on täytettävä, kun ne saatetaan EU:n markkinoille. Palvelu työllistää kreikkaa, turkkia ja englantia puhuvia asiantuntijoita, tarjoaa uudet kolmikieliset nettisivut sekä verkostoitumistilaisuuksia tuottajille ja kauppiaille.

Green Line -kauppaa säätelee EU:n vuoden 2004 sopimus Vihreän linjan asetus, jossa määritellään ehdot, joilla ihmiset, tavarat ja palvelut voivat ylittää vihreän linjan. Tämä on Kyproksen hallituksen hallitsemien ja ei-hallituksen alueiden välinen raja.

"Yksi luukku" rahoitetaan EU:n avustusohjelma Kyproksen turkkilaiselle yhteisölle, jonka tarkoituksena on helpottaa Kyproksen yhdistymistä. EU on myöntänyt € 688 euroa avustusohjelmassa vuodesta 2006.

Tarkempia kysymyksiä uudesta palvelusta voi osoittaa [sähköposti suojattu].

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa