Liity verkostomme!

Bulgaria

Politiikka sivuun: Lukoil on edelleen Bulgarian suosituin huoltoasemaverkosto - tutkimus

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Lukoil on edelleen Bulgarian suosituin huoltoasemaverkosto ESTATin tekemän tutkimuksen mukaan ohittaen OMV:n, Shellin ja muut. Kuluneen puolen vuoden aikana yli 6/2 kuljettajista on tankannut Lukoilin huoltoasemilla. Kulutus pysyy käytännössä ennallaan tammikuun 3 tutkimustuloksiin verrattuna.

Vuoden 2023 tunnustusluokissa nousi neljännelle sijalle: lähes kaikki (95 %) maan täysi-ikäiset ovat kuulleet tästä brändistä. Ulkomaisten yritysten top-3 ovat Kaufland, Lidl ja Billa – suuret FMCG-jälleenmyyjät.

On tärkeää huomata, että vuonna 2023 Lukoil on vahvistanut johtoasemaansa suoriin kilpailijoihinsa nähden ja onnistunut jopa ohittamaan matkapuhelinoperaattorit tunnustuksissa.

Nykyisestä poliittisesta tilanteesta huolimatta bulgarialaisten kuluttajien mielipide on pysynyt pääosin ennallaan, eikä sillä ole juurikaan ole ollut vaikutusta heidän mieltymyksiinsä.

Lukoil-brändin mainitsee ensimmäisenä lähes 11 % väestöstä, ja vielä 38 % muistaa yrityksen spontaanisti (mutta ei ensimmäisellä sijalla). Kysyttäessä, mitkä ulkomaiset yritykset tulevat mieleen, Lukoil tulee mieleen lähinnä miesten, aktiivisten, seudun kaupunkien ja kylien asukkaiden keskuudessa.

Neljä kymmenestä aikuisesta bulgarialaista uskoo, että Lukoililla on hyvä maine. Tämän väitteen jakajien määrä laski 8 prosenttiyksikköä tammikuuhun 2022 verrattuna. Samanlainen lasku on tyypillistä lähes kaikille tutkimukseen osallistuneille ulkomaisille yrityksille, merkittävimmät erot jälleenmyyjien kesken.

Myös vuonna 2023 Lukoil kirjaa kaikista huoltoasemista korkeimman tuloksen tuotemerkin suositushalukkuuden indeksissä (Net Promoter Score) - 6.6/10. Halukkuus suositella Lukoilia on suurempi 30-39-vuotiaiden miesten ja asukkaiden keskuudessa. alueellisista kaupungeista.

Mainos

On tärkeää huomata, että tutkimus osoitti, että Bulgarian poliittisilla näkökohdilla on vain vähän vaikutusta tavallisiin kansalaisiin. Kaikki suuret äänestystoimistot tunnistavat tällaisen poliittisen luokan ja väestön välisen eron. Ja vaikka politiikka ratkaisee omat ongelmansa, loppukäyttäjät nauttivat tavanomaisesta mitatusta elämästään eivätkä kiinnitä huomiota poliittisiin kiistoihin.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa