Liity verkostomme!

EU

Kuwaitin emiirin Lähi-idän kriisissä keskusteluja Venäjän presidentti Putinin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

1029878204Kuwain emiirit, Sheikh Sabbah Al Ahmed Al Sabah (alla oleva kuva) on käynyt Sotšissa neuvotteluja Venäjän presidentin Putinin kanssa tulevasta puukotuksestaLähi-idän alue.

Kuwait tunnetaan kansainvälisesti as an öljyrikas maa strategisella sijainnilla vuonna GUlf. Mutta se on myös pelatata ratkaiseva rooli Syyrian kriisissä, välisenä tietoliikennesillana Shia että sunnimuslimi muslims ja maltillisen äänen sisään diplomaattisuhteet Iranin ja arabimaailman välillä

Kuwait: n johtaja, Sheikh Sabbah Al Ahmed Al Sabah on pisin palveleva diplomaatti thän maailmassa tänään. Ennen Kuwaitin valtionpäämiehen ja emiirin virkaa hän toimi Kuwaitin ulkoministerinä vuosina 1963–2003. Neljäkymmentä vuotta hänen kansakuntansa päädiplomaattina olemisesta tietty häntä valtava kokemusten varasto monimutkaisten poliittisten kysymysten käsittelemiseksi.

Mainos

Juuri tämä eXperience että Lähi-Itä tässä historian vaiheessa tarvitsee käsitellä vuoden kriisi Syyria ja kahva Irunin aggressiiviset tavoitteet Persianlahden alueella ja sen ulkopuolella.

Kuwait on toistaiseksi ottanut kohtalainen asenne Syyriaa. Se on ottanut johtamaan syyrialaisten pakolaisten humanitaarista apua. Viimeisten 12 kuukauden aikana Kuwait on piti kolme avunantajien konferenssia Syyrian sisällissodasta pakolaisille ja siirtymään joutuneille henkilöille yhteistyössä YK: n kanssa. Kutakin lahjoittajakokousta varten Kuwait onnistuneesti hoitaad kerätä yli miljardi dollaria pakolaisten tukemiseksi. Isäntämaana konferensseja varten, Kuwait oli joka kerta suurin yksittäinen luovuttaja. Tätä feat YK on kunniaed Kuwaitin emiiri a "suuri humanitaarinen johtaja" at YK: n pääkonttoris New Yorkissa .

Mutta sillä välin kotimaastaan ​​sodasta pakenevien syyrialaisten pakolaisten kohtaama humanitaarinen kriisi ei osoita merkkejä lieventymisestä ja aiheuttaa edelleen kaaosta Euroopassa, ja nykyisten ennusteiden mukaan jopa 3 miljoonaa pakolaista voisi etsiä suojaa Euroopasta vuonna 2016.

Mainos

- Russian Syyrian läsnäolo on toistaiseksi ollut tyytyväinen Kuwait as vakauttava voima Lähi-idässä, tasapainottaa konflikti ja etsi päättää sisällissota Syyriassa. Kuwait toiveet voittaa arabien sydämet ja mielet tukemaan Venäjän operaatiota Syyriassa ja kutsua a diplomaattinen ratkaisu Syyrian ongelmaan.

Kuwaitin emiiri vierailujensa aikana Iraniin on myös becoMinä olen maltillinen joukko ainoana Persianlahden maana, joka osallistuu Iraniin ylimmällä tasolla huolimatta vaikeuksista, joita Persianlahden shia-yhteisöt esittävät turvallisuushaasteena. Kuwait odottaa edelleens päällä siihen toivoon Shia-sunni -jakauma voidaan silloittaa ja niin Iranin ja arabien suhteet voivat olla vaalittu takaisin radalle sitoutumisen diplomatian kautta.

Riippumatta siitä, menestyykö Kuwait katalysaattorina Lähi-idässä intensiivisen ja energisen diplomatian avulla, emirillä on varmasti avain presidentti Putinin arvokkaaseen kumppanuusmahdollisuuteen ulkopolitiikassa.

Mutta Venäjä Myös tarvitsee Kuwaitia - ja muut Persianlahden valtiot - tekemään yhteistyötä laajemman öljyhintastrategiansa kanssa tuoda maailman hinnat takaisin toa taso elvyttää Venäjän voimakkaasti energiariippuvan talouden.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa