Liity verkostomme!

Tekoäly

Puhuuko Elon Musk Venäjän tekoälykonferenssissa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Muskin huhuttu osallistuminen Venäjän tekoälykonferenssiin saattaa liittyä äskettäiseen ilmoitukseen hänen Grok-hermoverkkostaan ​​xAI:lta, josta tulee ChatGPT:n kilpailija. Kehittäjät kuvaavat hermoverkkoa seuraavasti:

"Grok on tekoäly, joka on mallinnettu Lippukärjestäjän galaksin oppaan mukaan, joten se on tarkoitettu vastaamaan melkein mihin tahansa ja, paljon vaikeampaa, jopa ehdottamaan, mitä kysymyksiä kysyä! Grok on suunniteltu vastaamaan kysymyksiin hieman nokkelasti ja sillä on kapinallinen juoni, joten älä käytä sitä, jos vihaat huumoria!”

He selventävät, että Grokin tärkein etu on kyky vastata lähes kaikkiin kysymyksiin X-sosiaalisen median big datan online-käytön ansiosta. Hermoverkko on tarkoitus integroida sosiaaliseen verkostoon X lähitulevaisuudessa.

Lähteemme mukaan miljardööri ja Teslan ja SpaceX:n omistaja Elon Musk puhuu tulevassa Venäjän tekoälyä käsittelevässä kansainvälisessä konferenssissa, joka pidetään lähitulevaisuudessa — AI Journey 2023.

Muskin osallistumista ei kuitenkaan ole vahvistettu, koska häntä ei ole vielä listattu AI Journey 23 -konferenssin matkasuunnitelmaan. Myös Intian, Kiinan ja muiden maiden tutkijat aikovat puhua konferenssissa.

EU Reporter aiemmin kirjoitti Elon Muskin Grok AI -projektista, jossa tarkastelimme sen hyviä ja huonoja puolia sekä sen vaikutusta tekoälyn ja teknologian maailmaan.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa