Liity verkostomme!

Elektroniikka

Sähkömoottorikelkka lanseerattiin IceHotelissa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Vidde - tulevaisuuden sähkömoottorikelkka on nyt esitelty Icehotelissa, ja muutaman jännittävän kuukauden ajan kestävää sähkömoottorikelkkaa testataan ja arvioidaan. Ruotsalainen moottorikelkka on uraauurtava voima ja merkitsee merkittävää virstanpylvästä visiossa luoda puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä moottorikelkkailukokemuksia. Alfa valmistuu vuoteen 2024-2025 mennessä ja on valmis siihen, että Icehotelin asiakkaat voivat kokea pohjoisen erämaan täydellisessä hiljaisuudessa.

Keväällä 2023 Vidde rakensi prototyypin, nimeltään Frankenstein tai Frank, josta on tarkoitus tulla maailman kestävin sähkömoottorikelkka. Samana vuonna Icehotel teki kumppanuuden Vidden kanssa ja on siitä lähtien ollut hankkeen keskeinen kumppani, jolla on ollut merkittävä rooli sen kehittämisessä ja jalostuksessa tarkkailemalla vieraiden kokemuksia luonnossa.

Icehotel on ainutlaatuinen maailmankohde, joka tarjoaa useita erilaisia ​​elämyksiä, ja moottorikelkkaretket erämaahan ovat yksi suosituimmista ulkoilumahdollisuuksista. Alfan lanseeraus yhdessä Icehotelin kanssa on merkittävä virstanpylväs Vidden matkalla. Alfan Icehotelin visio on parantaa vierailijakokemusta tuomalla heidät lähemmäs luontoa ja aktivoimalla kaikki viisi aistia.

– Se, että voimme tarjota tuleville vieraillemme mahdollisuuden kokea Icehotelia ympäröivää upeaa luontoa hiljaisemmin moottorikelkan ansiosta, on aivan mahtavaa. Vidde mahdollistaa täysin ainutlaatuisen ja uuden kokemuksen luonnossa olemisesta. Samalla se, että pystymme minimoimaan ympäristövaikutuksia yhdellä suosituimmista kokemuksistamme, tuntuu täysin oikealta ja sopii yhteen kestävän kehityksen ajattelumme kanssa. sanoo Marie Herrey, Icehotelin toimitusjohtaja.

Alfan kehitystyössä on yhdessä designtalo Pininfarinan kanssa keskitytty löytämään ratkaisuja, jotka voivat korostaa ajoneuvon käyttömukavuutta mutta samalla tehdä siitä toimivan ja houkuttelevan vuosiksi eteenpäin.

Tietoja Icehotelista

Icehotel avattiin vuonna 1989 ja on hotellin vieressä myös taidenäyttely, jossa on jatkuvasti muuttuvaa jäästä ja lumesta tehtyä taidetta. Icehotel luodaan joka talvi uudella versiolla, joka on valmistettu kokonaan luonnonjäästä Tornionjoesta, joka on yksi Ruotsin kansallisjoista ja viimeisistä koskemattomista vesistä. Kun talvikauden hotelli on kevään aikana sulanut takaisin jokeen, osa hotellista jää jäljelle; paikka, jossa vierailijat voivat kokea jäätä ja lunta ympäri vuoden.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa