Liity verkostomme!

Cyber ​​Security

EU investoi yli 760 miljoonaa euroa digitaaliseen siirtymiseen ja kyberturvallisuuteen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on hyväksynyt vuoden 2024 Digitaalinen Eurooppa -työohjelmien muutoksen, jolla osoitetaan 762.7 miljoonan euron rahoitus digitaalisille ratkaisuille, jotka hyödyttävät kansalaisia, julkishallintoa ja yrityksiä.

Ensinnäkin muutettu tärkein työohjelma lähes 2024 miljoonan euron budjetilla vuodelle 549 keskittyy digitaalisten teknologioiden, kuten esim. data, pilvi ja edistyneet digitaaliset taidot. Työohjelmassa otetaan käyttöön tukea ohjelman kitkattoman täytäntöönpanon varmistamiseksi Digital Decade usean maan hankkeet mukaan lukien mahdollisuudet Euroopan digitaalisen infrastruktuurin yhteenliittymät (EDICs). Uudet toimet tukevat täytäntöönpanoa tekoälylaki ja eurooppalaisen tekoälyekosysteemin kehittäminen, erityisesti pk-yritykset mukaan luettuina.

Komissio on varannut loput 214 miljoonaa euroa vuodelle 2024 tietoverkkojen, parantaa EU:n kollektiivista sietokykyä kyberuhkia vastaan. Tästä työohjelmasta rahoitetut toimet pannaan täytäntöön Euroopan kyberturvallisuuden osaamiskeskus.

Varatoimitusjohtaja Margrethe Vestager (kuvassa) sanoi: "Digitaalinen Eurooppa -ohjelma on avainasemassa EU:n ja kansallisen rahoituksen yhdistämisessä kunnianhimoisten digitaalisten hankkeiden toteuttamiseksi, joita yksikään jäsenvaltio ei voi tehdä yksin. On ratkaisevan tärkeää, että Eurooppa jatkaa digitaalisen vuosikymmenen tavoitteiden tukemista keskittymällä entistä enemmän digitaalisiin taitoihin, tekoälyn huippuosaamiseen ja kyberturvallisuuteen.

Komissaari Thierry Breton sanoi: "Digitaalinen Eurooppa -ohjelma edistää Euroopan johtajuutta ja suvereniteettia digitaalitekniikan alalla. Se perustuu äskettäiseen EU:n tekoälylakia koskevaan sopimukseen ja edistää kukoistavan eurooppalaisen tekoälyn startup-ekosysteemin kehitystä. Sen avulla voimme myös yhdessä skaalata valmiuksiamme pilvi-, data- ja kyberturvallisuudessa, mukaan lukien tarvittavat digitaaliset taidot."

Digitaalinen Eurooppa -ohjelman ensimmäiset haut julkaistaan ​​vuoden 2024 alussa, ja lisää on tulossa keväällä. Löydät lisätietoa työohjelmista tätä ja kuinka saada rahoitusta tätä.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa