Liity verkostomme!

Euroopan komissio

61 miljoonaa euroa Gdynian ja Słupskin välisen rautatien parantamiseen Pommerin alueella Puolassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on hyväksynyt yli 61 miljoonan euron investoinnin vuosille 2014–2020 koheesiorahasto rautatielinjan 202 parantamiseksi Gdynia-Chylonia-Słupsk-osuudella. Päivitys sisältää radan alirakenteen saneerauksen, toisen radan jatkamisen Wejherowo-Słupsk-osuudella, uusien pysäkkien rakentamisen ja asemien modernisoinnin. Lisäksi rakennetaan tietokoneistettuja rautateiden ohjauslaitteita eurooppalaisen rautatieliikenteen hallintajärjestelmän asentamista varten tulevaisuudessa.

Koheesio- ja uudistuskomissaari Elisa Ferreira (kuvassa) sanoi: "Tämän uuden EU-investoinnin ansiosta Puolan rautatieliikenne kehittyy ja modernisoituu edelleen. Gdynian ja Słupskin väliset junat ovat nopeampia ja houkuttelevampia kansalaisille. Koheesiopolitiikka tuo jälleen kerran konkreettisia etuja EU:n kansalaisille ja tällä kertaa Pommerille!

Vuodelle 2028 suunnitellun hankkeen valmistumisen jälkeen matkustajajunat saavuttavat osuudella maksiminopeudet 160 km/h ja joissakin osissa jopa 200 km/h. Tämä lisää radan kapasiteettia ja tekee junista täsmällisempiä. Junamatkustuksesta tulee houkuttelevampaa ja kansalaisia ​​rohkaistaan ​​vaihtamaan maanteiltä rautateille, mikä lisää kestävien liikennevälineiden käyttöä ja vähentää saastumista.

Lisätietoja EU-rahoitteisista hankkeista Puolassa on osoitteessa Kohesion verkkosivuilla ja Koheesio Open Data Platform.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa