Liity verkostomme!

Etusivu

2. palkinto - Student Journalism Awards - Mitä kansainvälisessä koulussa oleminen merkitsee minulle? - Maxime Tanghe

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Sana "kansainvälinen" kuvaa minulle uskomusten ja kulttuurien yhdenmukaistamista. Se vaatii huomattavaa kunnioitusta ja eettisyyttä, minkä pitäisi olla äärimmäisen tärkeää nykyaikaistavalle yhteiskunnallemme. Opiskelijana oleminen kansainvälisessä koulussa on muuttanut radikaalisti näkemystäni itsestäni ja käsityksestäni ihmiskunnasta, mutta se on myös vaikuttanut suoraan tapaan, jolla arvostan ja kohdelen muita. Yhdessä sen kanssa tuli dramaattinen muutos asenteessani, käytöksessäni ja ennen kaikkea luonnollinen muutos moraalisille arvoilleni ja periaatteilleni, mikä kaikki johtui tästä upeasta altistumisesta erilaisille kulttuureille, moraalille ja uskomuksille. 

Intohimoinen uskoni ja edunvalvonta tämän altistumisen eduista johtuu henkilökohtaisesta kokemuksestani. Matkaani alkoi ennakkoluuloton ja energinen viisivuotias, kun lähdin kotikaupungistani Brysselistä muuttaakseni Berliiniin. Ikuisesti muuttuva kaupunki, joka on täynnä kulttuurista monimuotoisuutta ja kaikkien eri etujen ja käsitysten kunnioittamista. Tämä ajattelutapa kiehtoi minua suoraan. Ajattelutapa on avoin kaikelle ja kunnioittaa kaikkia riippumatta siitä, kuka he ovat. Vaikka kävin perinteisessä saksalaisessa koulussa, kaupunki muotoili minut jo sellaiseksi, mihin halusin olla.

Kymmenen vuoden ikäisenä, lukuun ottamatta aiempaa vakiintunutta "kansainvälisyyttä", aloin "todellinen" kansainvälinen koulumatkani. Silloin muutin takaisin Euroopan sydämeen ja menin Brysselin Eurooppa-kouluun. Tämä arvostus kansainvälisille kouluille kasvoi nopeasti, kun tulin yhä tietoisemmaksi kansainvälisessä koulussa käymisen erilaisista eduista ja etuoikeuksista, kuten kaikkien kielten ja eettisten taustojen sisällyttäminen mahdollisti kulttuurien arvostamisen suorimmalla ja aidoimmin. Olin suoraan kiinnostuneempi oppimaan uusia kieliä ja matkustamaan eri kohteisiin kokemaan monenlaisia ​​kulttuureja.

Tämän lisääntyvän halun oppia uusia kieliä ja kulttuureja vakuutin vanhempani antamaan minun käydä Brysselin brittiläisessä koulussa. Halusin voittaa kielimuurini suuren kansainvälisen englanninkielisen väestön kanssa. Siitä lähtien, kun yhdistän kansainvälisen koululaisen opiskelun, on tehty kovaa työtä, päättäväisyyttä ja halua hankkia uusia taitoja yhdistettynä tavoitteeseen tarttua uusiin mahdollisuuksiin ja asettaa haasteita.

Osallistumisella tähän kosmopoliittiseen yhteisöön on myös suuri etu luoda visionäärinen ja kansainvälinen urapolku. Mukavuuden tavata niin monenlaisia ​​ja ainutlaatuisia oppilaita joka päivä antaa mahdollisuuden rakentaa vaikutusvaltainen verkosto, joka voi vaalia sosiaalista elämää. Se varmasti teki minulle, koska voin nauttia ystävien seurasta ympäri maailmaa. Se tekee jokaisesta kohtaamisesta täysin erilaisen kulttuurikokemuksen sekä sen tuottaman tiedon ja nautinnon. Ei vain tämä kansainvälinen opiskelijan fantastinen sosiaalinen puoli, mutta on myös suurempi mahdollisuus astua korkeasti luokiteltuihin yliopistoihin ympäri maailmaa. Kuten Nelson Mandela kerran sanoi: "Koulutus on tehokkain ase, jolla voit muuttaa maailmaa". Samanaikaisesti tällä ihmisverkostolla on mahdollisuus toimia tehokkaana työkaluna liike- tai urakysymysten edistämisessä. Siksi yhdistän kansainvälisen koululaisen olemisen erinomaisen sosiaalisen elämän, lukemattomien mahdollisuuksien ja valoisan tulevaisuuden kanssa.

Lainaus, joka vastaa voimakkaasti ajatustani olla opiskelija kansainvälisessä koulussa, on seuraava: "Yksinkertainen vaihto voi murtaa muurit, sillä kun ihmiset kokoontuvat yhteen ja puhuvat toisilleen ja jakavat yhteisen kokemuksen, heidän yhteinen ihmiskuntansa on paljasti ”-Barack Obama. Tulkkin tämän ilahduttavan lainauksen skenaarioomme on, että nämä kansainvälisessä koulussa tapahtuvat säännölliset kulttuurivaihdot yhdistävät meitä ja poistavat eriarvoisuuden.

Koska kansainvälisen koulun opiskelijana olemiseen liittyy monia etuoikeuksia, uskon, että ulkopuoliset tuntevat tiettyä kateutta. Mikä voi johtua arvostamastamme ja onnekkaasta asemastamme sekä käsityksestä, että olemme hieman ylimielisiä. Useimmat meistä arvostavat kuitenkin syvästi tätä annettua mahdollisuutta. Itse mukaan lukien olen enemmän kuin kiitollinen siitä, että olen ollut tässä asennossa ja tunnen olevani äärimmäisen siunattu kokemasta näitä etuoikeuksia. Mielestäni ylimielisyys olisi vastoin koko tarkoitusta olla ja edustaa tätä kansainvälistä opiskelijakuvaa olla osallistava, kulttuuritietoinen ja kunnioittava. Tästä syystä uskon, että kukaan opiskelija, jolla on ylimielisyyttä, ei ole osa todellista kuvaa ja tarkoitusta olla opiskelija kansainvälisessä koulussa. Tämän seurauksena he ovat ehdottomasti vähemmistö, koska useimmilla meistä ei todellakaan ole tätä negatiivista ajattelutapaa.

Mainos

Kaiken kaikkiaan intohimoni olla opiskelija kansainvälisessä koulussa on syvällinen ja melkein ylivoimainen. Tämä johtuu loputtomista eduista, joita voin ajatella, ja haittojen keksiminen on erittäin vaikeaa. Se on muuttanut positiivisesti minua, ja se voi muuttaa myös sinua! Olen vakuuttunut siitä, että joidenkin kansainvälisten koulujen opiskelijoiden ominaisuuksien ja periaatteiden integroinnilla ja omaksumisella voi olla positiivinen vaikutus kaikkien elämään. Siksi on tarpeen kysyä itseltäsi: "Kuinka voin integroida jonkin verran kansainvälisyyttä henkilökohtaiseen elämäänni?" Olipa kyse sitten uusien kulttuurien oppimisesta ja kokemisesta tai yksinkertaisesti vain ennakkoluulottomammasta. Jokaisella muutoksella tähän suuntaan on merkittävä vaikutus tulevaisuuteen.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa