Liity verkostomme!

Etusivu

2. palkinto - Student Journalism Awards - Mitä kansainvälisessä koulussa oleminen merkitsee minulle? - Maxime Tanghe

Julkaistu

on

Sana "kansainvälinen" kuvaa minulle uskomusten ja kulttuurien yhdenmukaistamista. Se vaatii huomattavaa kunnioitusta ja eettisyyttä, minkä pitäisi olla äärimmäisen tärkeää nykyaikaistavalle yhteiskunnallemme. Opiskelijana oleminen kansainvälisessä koulussa on muuttanut radikaalisti näkemystäni itsestäni ja käsityksestäni ihmiskunnasta, mutta se on myös vaikuttanut suoraan tapaan, jolla arvostan ja kohdelen muita. Yhdessä sen kanssa tuli dramaattinen muutos asenteessani, käytöksessäni ja ennen kaikkea luonnollinen muutos moraalisille arvoilleni ja periaatteilleni, mikä kaikki johtui tästä upeasta altistumisesta erilaisille kulttuureille, moraalille ja uskomuksille. 

Intohimoinen uskoni ja edunvalvonta tämän altistumisen eduista johtuu henkilökohtaisesta kokemuksestani. Matkaani alkoi ennakkoluuloton ja energinen viisivuotias, kun lähdin kotikaupungistani Brysselistä muuttaakseni Berliiniin. Ikuisesti muuttuva kaupunki, joka on täynnä kulttuurista monimuotoisuutta ja kaikkien eri etujen ja käsitysten kunnioittamista. Tämä ajattelutapa kiehtoi minua suoraan. Ajattelutapa on avoin kaikelle ja kunnioittaa kaikkia riippumatta siitä, kuka he ovat. Vaikka kävin perinteisessä saksalaisessa koulussa, kaupunki muotoili minut jo sellaiseksi, mihin halusin olla.

Kymmenen vuoden ikäisenä, lukuun ottamatta aiempaa vakiintunutta "kansainvälisyyttä", aloin "todellinen" kansainvälinen koulumatkani. Silloin muutin takaisin Euroopan sydämeen ja menin Brysselin Eurooppa-kouluun. Tämä arvostus kansainvälisille kouluille kasvoi nopeasti, kun tulin yhä tietoisemmaksi kansainvälisessä koulussa käymisen erilaisista eduista ja etuoikeuksista, kuten kaikkien kielten ja eettisten taustojen sisällyttäminen mahdollisti kulttuurien arvostamisen suorimmalla ja aidoimmin. Olin suoraan kiinnostuneempi oppimaan uusia kieliä ja matkustamaan eri kohteisiin kokemaan monenlaisia ​​kulttuureja.

Tämän lisääntyvän halun oppia uusia kieliä ja kulttuureja vakuutin vanhempani antamaan minun käydä Brysselin brittiläisessä koulussa. Halusin voittaa kielimuurini suuren kansainvälisen englanninkielisen väestön kanssa. Siitä lähtien, kun yhdistän kansainvälisen koululaisen opiskelun, on tehty kovaa työtä, päättäväisyyttä ja halua hankkia uusia taitoja yhdistettynä tavoitteeseen tarttua uusiin mahdollisuuksiin ja asettaa haasteita.

Osallistumisella tähän kosmopoliittiseen yhteisöön on myös suuri etu luoda visionäärinen ja kansainvälinen urapolku. Mukavuuden tavata niin monenlaisia ​​ja ainutlaatuisia oppilaita joka päivä antaa mahdollisuuden rakentaa vaikutusvaltainen verkosto, joka voi vaalia sosiaalista elämää. Se varmasti teki minulle, koska voin nauttia ystävien seurasta ympäri maailmaa. Se tekee jokaisesta kohtaamisesta täysin erilaisen kulttuurikokemuksen sekä sen tuottaman tiedon ja nautinnon. Ei vain tämä kansainvälinen opiskelijan fantastinen sosiaalinen puoli, mutta on myös suurempi mahdollisuus astua korkeasti luokiteltuihin yliopistoihin ympäri maailmaa. Kuten Nelson Mandela kerran sanoi: "Koulutus on tehokkain ase, jolla voit muuttaa maailmaa". Samanaikaisesti tällä ihmisverkostolla on mahdollisuus toimia tehokkaana työkaluna liike- tai urakysymysten edistämisessä. Siksi yhdistän kansainvälisen koululaisen olemisen erinomaisen sosiaalisen elämän, lukemattomien mahdollisuuksien ja valoisan tulevaisuuden kanssa.

Lainaus, joka vastaa voimakkaasti ajatustani olla opiskelija kansainvälisessä koulussa, on seuraava: "Yksinkertainen vaihto voi murtaa muurit, sillä kun ihmiset kokoontuvat yhteen ja puhuvat toisilleen ja jakavat yhteisen kokemuksen, heidän yhteinen ihmiskuntansa on paljasti ”-Barack Obama. Tulkkin tämän ilahduttavan lainauksen skenaarioomme on, että nämä kansainvälisessä koulussa tapahtuvat säännölliset kulttuurivaihdot yhdistävät meitä ja poistavat eriarvoisuuden.

Koska kansainvälisen koulun opiskelijana olemiseen liittyy monia etuoikeuksia, uskon, että ulkopuoliset tuntevat tiettyä kateutta. Mikä voi johtua arvostamastamme ja onnekkaasta asemastamme sekä käsityksestä, että olemme hieman ylimielisiä. Useimmat meistä arvostavat kuitenkin syvästi tätä annettua mahdollisuutta. Itse mukaan lukien olen enemmän kuin kiitollinen siitä, että olen ollut tässä asennossa ja tunnen olevani äärimmäisen siunattu kokemasta näitä etuoikeuksia. Mielestäni ylimielisyys olisi vastoin koko tarkoitusta olla ja edustaa tätä kansainvälistä opiskelijakuvaa olla osallistava, kulttuuritietoinen ja kunnioittava. Tästä syystä uskon, että kukaan opiskelija, jolla on ylimielisyyttä, ei ole osa todellista kuvaa ja tarkoitusta olla opiskelija kansainvälisessä koulussa. Tämän seurauksena he ovat ehdottomasti vähemmistö, koska useimmilla meistä ei todellakaan ole tätä negatiivista ajattelutapaa.

Kaiken kaikkiaan intohimoni olla opiskelija kansainvälisessä koulussa on syvällinen ja melkein ylivoimainen. Tämä johtuu loputtomista eduista, joita voin ajatella, ja haittojen keksiminen on erittäin vaikeaa. Se on muuttanut positiivisesti minua, ja se voi muuttaa myös sinua! Olen vakuuttunut siitä, että joidenkin kansainvälisten koulujen opiskelijoiden ominaisuuksien ja periaatteiden integroinnilla ja omaksumisella voi olla positiivinen vaikutus kaikkien elämään. Siksi on tarpeen kysyä itseltäsi: "Kuinka voin integroida jonkin verran kansainvälisyyttä henkilökohtaiseen elämäänni?" Olipa kyse sitten uusien kulttuurien oppimisesta ja kokemisesta tai yksinkertaisesti vain ennakkoluulottomammasta. Jokaisella muutoksella tähän suuntaan on merkittävä vaikutus tulevaisuuteen.

Continue Reading

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos

Twitter

Facebook

Mainos

Nousussa