Pohjois-Irlannin #DUP - Emme pelkää Yhdistyneen kuningaskunnan vaaleja, jos #Brexit-sopimus on lyhyt

| Marraskuu 8, 2018

Pohjois-Irlannin puolue, jonka brittiläinen pääministeri Theresa May on riippuvainen siitä, että enemmistö parlamentissa ei pelkää yleisiä vaaleja, jos he vastustaisivat hänen Brexit-sopimustaan, puolueen vanhempi lainsäätäjä sanoi keskiviikkona (7, marraskuu) kirjoittaa Alistair Smout.

"Jos ajattelemme, että Brexit-sopimus ei ole hyvä Yhdistyneelle kuningaskunnalle, niin sanomme niin," demokraattisen unionistin puolueen (DUP) lainsäätäjä Jeffrey Donaldson sanoi BBC-radion. "Haluamme, että sopimus on kaikkien Yhdistyneen kuningaskunnan etujen mukaista."

"Katsotaan, millaista kauppa on. Emme pelkää yleisiä vaaleja. "

Tunnisteet: , , , , ,

Kategoria: Etusivu, Brexit, Konservatiivinen puolue, EU, Pohjois-Irlanti, UK