PM-toimisto hylkää BBC: n raportin marraskuun #Brexit aikataulusta

| Marraskuu 8, 2018

Britannia haluaa Brexit-sopimuksen marraskuun loppuun mennessä ja pääministeri Theresa May antaa puheenvuoron 19-marraskuussa, jossa hän ilmoitti kansanäänestyksestä kanssasi jälleen kauppaa koskevan sopimuksen, BBC ilmoitti tiistaina (6 marraskuu) kirjoittaa Costas Pitas.

"Tämän asiakirjan kirjoitusvirheen ja lapsellisen kielen pitäisi olla riittävän selkeä, jotta se ei edusta hallituksen ajattelua. Odotat hallitukselta suunnitelmia kaikissa tilanteissa - on selvää, se ei ole yksi heistä. "

BBC mainitsi asiakirjan sanoneen Brexit-ministeri Dominic Raab (kuvassa Michel Barnierin takana) toimittaa parlamentille myös lausunnon irtisanomissopimuksesta ja tulevasta kehyksestä marraskuusta 19.

Parlamentti äänestää 27-marraskuussa asiakirjan mukaisesti.

Tunnisteet: , , ,

Kategoria: Etusivu, Brexit, EU, UK