Liity verkostomme!

EU

Aika saada kliininen yli kaivattua suuntaviivat

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

lääkäri-health-1180x787Henkilökohtaisen lääketieteen allianssin pääjohtaja Denis Horgan 

Potilaiden hoito ei ole usein helppo tehtävä - vaikeita päätöksiä on tehtävä usein epävarmuuden edessä.

Mutta auttamiseksi on olemassa kliinisiä ohjeita, mukaan lukien suositukset potilaan hoidon optimoimiseksi. Ne perustuvat olemassa oleviin todisteisiin, joita tarkastellaan järjestelmällisesti, mutta koska niitä on niin paljon, voi jopa silloin olla vaikea arvioida, mitkä ovat parhaita.

Mainos

Lääkäreiden on nopeasti tunnistaa korkealaatuiset, luotettavat kliinisen käytännön ohjeet, parantamiseksi dleikkaaminen heidän potilaidensa eduksi.

Yhdysvalloissa, Institute of Medicine kehitti kahdeksan standardia "tiukkojen ja luotettavien kliinisten käytäntöjen kehittämiseen". Vaikka näitä ei ole vielä täysin kokeiltu, se on"hyvä alku, ja ennen kaikkea Yhdysvaltain kongressi pyysi heitä ensin.

Ehkä Euroopan komissio voisi tehdä jotain vastaavaa?

Mainos

Sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa (etenkin yksilöllisen / tarkkuuslääketieteen nopean esiintyessä) painotus on nyt tiukasti päällä parantamalla järjestelmiä ja menetelmät potilaan hoidon suorittamiseen.

Mutta potilaan on luotettava lääkäriinsä, ja niin"Usein asia Atlantin molemmin puolin.

Esimerkiksi Yhdysvalloissa tutkimukset viittaavat siihen voimakkaasti julkinen luottamus Venäjän johtajiin sen lääkärin ammatti on vähentynyt voimakkaasti viimeisen puolen vuosisadan aikana, 73 prosentista vuonna 1966 sanomalla heillä oli "suuri luottamus" lääketieteen ammatin johtajissa, Vaan vain 34% sanoen saman vuonna 2012.

Tänään äskettäisen Gallup-kyselyn mukaan vain 23% sanoo olevansa paljon tai melko paljon luottamusta Yhdysvaltojen terveydenhuoltojärjestelmä kokonaisuutena.

Tämän sanottuasi luottaa eheys lääkäreistä on edelleen vilkasta. Lähes 70% julkinen arvioi lääkäreiden rehellisyyden ja eettiset normit ryhmänä "erittäin korkea" or "korkea".

Yleisesti ottaen kliiniset ohjeet voivat auttaa monissa tilanteissa, ei pelkästään pitämään luottamustasoa korkealla, ja Brysselissä toimiva eurooppalainen henkilökohtaisen lääketieteen liitto (EAPM) uskoo, että se kuuluu EU: n jäsenvaltioille." hallituksia vaatimaan ja koordinoimaan yleiseurooppalaisella tavalla tällaisia ​​ohjeita, toivottavasti Euroopan komission huomattavalla kannustuksella.

Joitakin esimerkkejä tehokkaista ohjeista ovat American Cancer Society"s suositukset rintasyövän varhaisesta havaitsemisesta naisilla, joilla ei ole rintaoireita.

- yhteiskunta korostaa rintasyövän löytämisen merkitys varhaisessa vaiheessa, jossa todetaan, että: "Rintasyövän seulontatestien tavoitteena on löytää se ennen kuin se aiheuttaa oireita (kuten kokki, joka voidaan tuntea). Seulonnalla tarkoitetaan testejä ja tenttejä, joita käytetään taudin löytämiseen ihmisillä, jotka luovuttavat"minulla ei ole oireita. Varhainen havaitseminen tarkoittaa taudin löytämistä ja diagnosointia aikaisemmin kuin mitä olisi voinut tapahtua, jos sinä"d odotti oireiden alkamista."

Siinä todetaan seuraavaa: "MLääkäreiden mielestä rintasyövän varhaisen havaitsemisen testit auttavat säästämään tuhansia ihmishenkiä vuosittain ja että monien muiden ihmishenkien pelastaminen voisi tapahtua, jos vielä useammat naiset ja heidän terveydenhuollon tarjoajansa hyödyntävät näitä testejä."

Tiedämme, että wennus, jolla on henkilökohtainen rintasyöpä, sukututkimus, geneettinen mutaatio, jonka tiedetään lisääntyvän Ishayoiden opettaman riski ne joilla on ollut sädehoito rintaan ennen 30-vuotiaita, on suurempi riski. Heille ohjeet ovat oikeutetusti erilaiset.

Ja yhteiskunta sanoo: "40- vuotiaat naiset44: llä tulisi olla mahdollisuus aloittaa vuosittainen rintasyövän seulonta mammogrammeilla, jos he haluavat tehdä niin. Seulonnan riskit ja mahdolliset hyödyt tulisi ottaa huomioon. 45--54-vuotiaiden naisten on tehtävä mammografiat vuosittain."

Se jatkuu: "Naiset iältään 55-vuotiaiden ja sitä vanhempien tulisi vaihtaa mammografiaan joka toinen vuosi kaksi tai on mahdollisuus jatkaa vuotuista seulontaa."

Nämä ovat hyvin selkeitä ehdotuksia yhdessä suosituksen kanssa MRI-seulontaa vastaan ​​naisille, joiden elinikäinen rintasyövän riski on alle 15%. Kaikki yllä oleva on näyttöön perustuva.

Ja kun on kyse toisesta suuresta tappajasta, keuhkosyövästä, tAmerican Cancer Society toteaa sen on "tarkasteli perusteellisesti keuhkosyövän seulontaa" ja antoi lääkäreille ja muille terveydenhuollon tarjoajille suunnatut ohjeet.

Jotkut näistä ovat sokeasti ilmeisiä, kun otetaan huomioon, että me kaikki tiedämme tupakoinnin aiheuttamat riskit. Esimerkiksi yhteiskunta sanoo, että satients "tulisi kysyä heidän tupakointihistoriasta". Se lisää, että sasiakkaita, jotka tapaavat kaikki seuraavista kriteereistä "voi olla ehdokas keuhkosyövän seulontaan".

Edellä mainitut kriteerit ovat, että potilas on välillä 55-74 vuotias, on melko hyvällä terveydellä, on ainakin a "30-pakkausvuosi" tupakoinnin historia ja joko tupakoi edelleen tai on luopunut viimeisen 15 vuoden aikana.

Tämän lisäksi dlääkäreiden tulisi pohtia keuhkosyövän seulonnan edut, rajoitukset ja mahdolliset haitat potilaidensa kanssa.

Tärkein etu, Tietenkin, on pienempi mahdollisuus kuolla keuhkosyöpään. It on kaikkien syöpien suurin maailmanlaajuinen tappaja. Alle puolet äskettäin diagnosoiduista potilaista elää yli vuoden, ja vain 16% elää viisi vuotta.

Se on niin valtava tappaja osittain koska se on vaikeampi havaita sen alkuvaiheessa. Mennessä, kun henkilö alkaa havaita oireita, se on usein levinnyt muihin kehon osiin, ja on, siksi, vaikea hoitaa.

Suurin keuhkosyöpätapauksista molemmilla sukupuolilla johtuu tupakoinnista, mutta noin 15% eivät ole, ja suurin osa näistä tupakoimattomien on naisia, enimmäkseen nuoria naisia.

Naisten keuhkosyöpä on lisääntynyt huimasti 600% viimeisten 30 vuoden aikana. Nykyään keuhkosyöpä tappaa vuosittain enemmän kuin rinta-, munasarja- ja kohdun syöpä Yhdistetyt. Kukaan ei ole 100% varma miksi, ja varmasti lisää tutkimusta tarvitaan kipeästi.

EAPM sanoo kaiken keuhkosyöpäpotilaat tarvitsevat kiireellisesti toimia korkeimmalla tasolla, lisäämällä että parannukset "riippuvat ensisijaisesti jäsenvaltioiden välisestä ja terveydenhuoltoalan yhteistyöstä. Yhteistyöhön tulisi kuulua potilaita, hoitajia ja potilasjärjestöjäsKansalaisjärjestöt, joilla on välttämätön panos".

Allianssi lisää, että: "Ennaltaehkäisyyn tarvitaan enemmän työtä. Yleistä tietoisuutta taudista ja riskitekijöistä olisi kehitettävä etenkin nuorempien, naisten ja etulinjan terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa."

Kliinisillä ohjeilla on ratkaiseva merkitys sen varmistamisessa, että oikea potilas saa oikean hoidon oikeaan aikaan ja missä me emme"Minulla ei ole yleiseurooppalaisessa mittakaavassa kokeiltuja testattuja ohjeita"s siitä ajasta, jonka teimme.

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa