Liity verkostomme!

EU

Kamall: EU: n on vastattava koviin kysymyksiin Med-katastrofien ratkaisemiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

maxresdefaultEuroopan konservatiivien ja reformistien johtaja Syed Kamall puhui viime viikon EU-huippukokouksesta Strasbourgissa käydyssä keskustelussa Euroopan parlamentissa. (Kuvassa) sanoi, että EU: n johtajat ovat ottaneet tärkeän askeleen eteenpäin, mutta vakaviin kysymyksiin on vastattava sekä alueen vakauttamiseksi, sovellusten käsittelemiseksi, ihmisten lannistamiseksi matkasta ja ihmiskauppiaiden kohdentamiseksi. Hän sanoi myös, että vähäisen maahanmuuton omaavien EU-maiden olisi otettava enemmän vainoa pakenevia ihmisiä, mutta järjestelyn olisi perustuttava "keskinäiseen luottamukseen" eikä pakottamiseen niin kutsutun "yhteisvastuun" (eli kiintiöiden) kautta.

Puhuessaan parlamentin ja komission ja Eurooppa-neuvoston puheenjohtajien kanssa käydyssä keskustelussa hän sanoi: "Vanhempani tulivat Suomeen parempaan elämään. Parempi elämä heille ja heidän lapsilleen. Elleivät he olleet tehneet tätä harppausta. Eivätkö he olleet poistuneet kodeistaan. Elämäni olisi hyvin erilainen! Vuokra. Kun näen tällaista köyhyyttä tai tragedioita, sydämeni toivoo, että pystyisimme tarjoamaan tämän mahdollisuuden kaikille. Mutta pääni kertoo, ettemme voi.

"Tämän kriisin ratkaisemiseksi ei ole helppoa vastausta. Ne, jotka sanovat meidän pitäisi kääntää kaikki pois, ja ne, jotka sanovat meidän pitäisi päästää kaikki sisään, ovat molemmat väärässä.

Mainos

"Voimmeko löytää tavan vainolta pakeneville hakea turvapaikkaa joutumatta tekemään tämän vaarallisen matkan? Ja voimmeko tehdä tämän luomatta leirejä Välimeren toiselle puolelle? Toivon kovasti, että komissio pystyy vastaamaan näihin tärkeisiin kysymyksiin.

"Turvapaikkaa hakeville on kerrottava nopeasti, jos he täyttävät kriteerit. Jos he eivät onnistu, heidät on palautettava nopeasti. Jos heille tarjotaan turvapaikkaa, onko se pysyvää vai voivatko maat pyytää heitä palaamaan kotiin, kun heidän turvapaikkansa syy ei ole enää merkityksellinen?

"Viime viikolla kokoontunut Eurooppa-neuvosto oli tärkeä askel eteenpäin: Apu pelastusoperaatioihin kohdistamalla ihmiskauppiaille, jotka hyötyvät muiden kurjuudesta, ja auttaneet lievittämään kärjessä olevien ongelmia.

Mainos

"Todellisuudessa emme ratkaise tätä ongelmaa ennen kuin vakauttamme alueen, ja tämä vie aikaa. Jäsenmaidemme on käytettävä kaikkia käytettävissään olevia välineitä: diplomatia, kohdennettu apu, avoin kauppa. Mutta meidän on myös erotettava toisistaan ​​taloudelliset Maahanmuutto ja aitojen turvapaikanhakijoiden auttaminen Turvapaikkajärjestelmää ei pidä sekoittaa maahanmuuttojärjestelmään, sillä muuten heikennämme kansalaisten luottamusta molempiin.

"Joten uusien laillisen maahanmuuton muotojen etsiminen ei ratkaise tätä ongelmaa. Sinisen kortin järjestelmän tarkoituksena on houkutella ammattitaitoisia maahanmuuttajia. Ei niitä, jotka pakenevat henkensä vuoksi. Jotkut puhuvat pakollisesta" yhteisestä solidaarisuudesta ". Mutta keskinäisestä luottamuksesta puhutaan vain vähän. sitä ei ole jäsenvaltioiden välillä. 75 prosenttia turvapaikkahakemuksista tehdään kuudessa maassa: Saksassa, Ruotsissa, Italiassa, Ranskassa, Unkarissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Joihinkin niistä on jo edessään laillisen maahanmuuton paineita. Älkäämme unohtako sitä pientä Lampedusan kaltaisilla saarilla kymmenet tuhannet ihmiset purjehtivat heille.

"Joten jos haluamme pysäyttää nämä tragediat, meidän on aloitettava vastaaminen vaikeisiin kysymyksiin: Olemmeko valmiita auttamaan hakijoita käsittelemään nopeasti ja estämään ihmisiä tekemästä matkaa? Olemmeko valmiita kohdentamaan ja viemään ihmiskauppiaita? Niiden EU-maiden kanssa, joissa maahanmuutto on vähäistä, ottamaan enemmän vainoa pakenevia? Paineen vähentämiseksi. Kärsimysten vähentämiseksi. Traagisten kohtausten vähentämiseksi EU-maiden rajoilla. "

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa