Liity verkostomme!

ympäristö

Komissio suhtautuu myönteisesti poliittiseen yhteisymmärrykseen ympäristön suojelemisesta rikosoikeudellisin keinoin

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio suhtautuu myönteisesti Euroopan parlamentin ja neuvoston väliseen väliaikaiseen sopimukseen ympäristön suojelusta rikosoikeudellisin keinoin. Kuten komissio ehdotti vuonna joulukuu 2021Uusi direktiivi parantaa rikoslain täytäntöönpanon tehokkuutta ja auttaa saavuttamaan Euroopan vihreän ohjelman tavoitteet torjumalla vakavimpia ympäristörikoksia, joilla voi olla tuhoisia vaikutuksia sekä ympäristöön että ihmisten terveyteen.  

Kun uusi direktiivi on tullut voimaan, jäsenvaltioiden on sisällytettävä rikoslainsäädäntöönsä entistä tarkempi ympäristörikosluokkien määrittely sekä tehokkaat varoittavat seuraamukset rikoksentekijöille. Uusi lainsäädäntökehys auttaa varmistamaan, että vakavat ympäristörikokset eivät jää rankaisematta. Tämä estää saastumista ja ympäristön pilaantumista ja edistää luontomme säilyttämistä tuleville sukupolville.  

Lisätietoja on lehdistötiedote.  

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa