Liity verkostomme!

energia

Kerry Adlerin SkyPower Global ehdottaa elinkelpoista korviketta fossiilisille polttoaineille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

SkyPower Global on kirjoittanut menestystarinan, joka ei ole inspiroinut vain nykyistä sukupolvea, vaan toimii myös paradigman muutoksena ympäristövastuun integroimiseksi ja samalla liiketoiminnan eri puolien parantamiseksi. SkyPower Global on yksi suurimmista ja yksi menestyneimmistä aurinkoenergiaprojektien kehittäjistä ja omistajista maailmassa toimimalla maailmanlaajuisesti yli 35 maassa, mikä mahdollistaa työskentelyn käsi kädessä erilaisten yhteisöjen kanssa. 

Kerry Adler

Kerry Adler perusti SkyPower Globalin vuonna 2003 Ontariossa, Kanadassa, tavoitteenaan muuttaa uusiutuvan energian sektori, ja nyt hänestä on tullut yksi johtavista ilmaston puolesta taistelevista voimista, joten hän on uusiutuvan energian edelläkävijä. ala.

Kerry on rakentanut yrityksen tyhjästä, ja nykyaikana SkyPowerin mannertenvälinen tiimi, joka koostuu ammattitaitoisista ammattilaisista, sähköprojektien asiantuntijoista ja yhteistyökumppaneista, on rakentanut, koonnut ja hankkinut laajan yli 25,000 XNUMX megawatin putken maailmanlaajuisesti suuria sähkön mittakaavan aurinkosähköprojekteja, mikä on ansainnut yritys on maailman suurin aurinkokehitysyhtiö.

Adler on pyrkinyt sisällyttämään kestävän kehityksen tavoitteet ydinliiketoimintaansa, ja hän oli ensimmäinen yrittäjä Pohjois-Amerikassa, joka tuki kannattavan uusiutuvan energian teollisuuden tarkoitusta. Vuonna 2006 hellittämättömillä ponnisteluilla Kerry onnistui vakuuttamaan lainsäätäjät takaamaan, että puhdas energia ja ilmastotoimet olivat Ontarion lainsäädännöllisiä prioriteetteja ottamalla käyttöön Uusiutuvan energian standarditarjousohjelman. Kunnioitusta herättää se tosiasia, että uusiutuvan energian standarditarjousohjelman käyttöönotto oli ensimmäinen kerta, kun Pohjois-Amerikan lainkäyttöalue toteutti niin edistyksellisen suunnitelman, joka antoi tasavertaisen pääsyn uusiutuviin energialähteisiin erilaisille yhteisöille ja jopa vakuutti kaupallisia etuja pienille. ja suuret yritykset siirtymässä uusiutuvaan energiaan.

Vuonna 2011 ShineONtario-kampanjalla Kerry Adler vahvisti visiotaan levittää sanaa puhtaan energian eduista mobilisoimalla väestöä uusiutuvan energian eduista. Kerryn visio oli käyttää uusiutuvaa energiaa keinona korvata fossiilisia polttoaineita, ja hänen ponnistelunsa osoittivat tuloksia, kun Ontario sulki viimeisen hiilivoimalan vuonna 2014.

Kerry Adlerin ponnistelut eivät ole vain muuttaneet liiketoimintaa Pohjois-Amerikassa, vaan ovat nyt laajentaneet siipiään maailmanlaajuisesti levittääkseen viestiä puhtaasta ja kestävästä liiketoiminnasta. Kerry Adlerin liiketoiminnan menestys riippuu ilmastonmuutokseen ja ympäristönsuojeluun liittyvien globaalien tavoitteiden saavuttamisesta. Kerry Adler on yrittänyt menestyä yli 34 vuotta, ja se on työskennellyt kehityksen eteen ympäristön suhteen ja on tehnyt varmasti merkin maailmalle.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa