Liity verkostomme!

Egypti

Komissaari Simson vierailee Egyptissä keskustelemaan energiavarmuudesta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Tänään (13. helmikuuta), energiakomissaari Kadri Simson (Kuvassa) on Egyptissä keskustelemassa globaalista energian toimitusvarmuudesta kumppaneiden kanssa ja edistämässä työtä EU:n, Egyptin ja Israelin välillä allekirjoitettu kolmenvälinen yhteisymmärryspöytäkirja tukemaan REPowerEU-suunnitelmaamme Venäjän kaasun tuonnin vähentämiseksi Eurooppaan. Komissaari tapaa Egyptin öljy- ja mineraalivaraministeri Tarek El Mollan ja Israelin energiaministeri Israel Katzin edistääkseen ohjelman täytäntöönpanoa. Viime vuoden kesäkuussa allekirjoitettu yhteisymmärryspöytäkirja.

Komissaari osallistuu myös Egyptin öljynäyttely ja -näyttely Egyptin presidentin Abdel Fattah El-Sisin isännöimä strateginen konferenssi 2023. Tapahtuma kokoaa Afrikan ja Välimeren alueen hallitusten edustajat ja energiateollisuuden johtajat keskustelemaan energian siirtymisestä. Komissaari Simson pitää pääpuheen ja osallistuu paneelikeskusteluun aiheesta "Tarjonnan ja kysynnän hallinta epävakaina aikoina – globaalien talouksien ja energiavarmuuden tukeminen" Egyptin öljy- ja mineraalivaraministerin Tarek El Mollan sekä energia- ja infrastruktuurikomissaarin kanssa. Afrikan unionin komissio, Amani Abou Zeid. Kairossa komissaari tapaa kahdenvälisesti ministeri El Mollan ja EastMed Gas Forumin pääsihteerin Osama Mobarezin.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa