Liity verkostomme!

energia

Bidenin hallinto pyrkii leikkaamaan julkisen maan aurinko- ja tuuliprojektien kustannuksia

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Aurinkopaneelit nähdään Desert Stateline -projektissa lähellä Niptonia, Kalifornia, USA 16. elokuuta 2021. REUTERS/Bridget Bennett
Aurinkopaneelit näkyvät Desert Stateline -projektissa lähellä Niptonia, Kalifornia, USA 16. elokuuta 2021. Kuva otettu 16. elokuuta 2021. REUTERS/Bridget Bennett

Bidenin hallinto aikoo tehdä liittovaltioista halvempia pääsyä aurinko- ja tuulivoiman kehittäjille sen jälkeen, kun puhdas sähköteollisuus väitti tänä vuonna edunvalvonnassa, että vuokrakorot ja -maksut ovat liian korkeita investointien saamiseksi ja voivat torpedoida presidentin ilmastonmuutosta koskevan esityksen, kirjoittaa Nichola sulhanen että Valerie Volcovici.

Washingtonin päätös tarkistaa liittovaltion maapolitiikkaa uusiutuviin energialähteisiin liittyvissä hankkeissa on osa presidentti Joe Bidenin hallituksen laajempaa pyrkimystä torjua ilmaston lämpenemistä edistämällä puhtaan energian kehittämistä ja estämällä poraus ja hiilikaivos.

"Ymmärrämme, että maailma on muuttunut siitä, kun viimeksi katsoimme tätä, ja päivityksiä on tehtävä", Janea Scott, Yhdysvaltain sisäasiainministeriön maa- ja mineraalivastaavan sihteeri, sanoi Reutersille.

Mainos

Hän sanoi, että hallinto tutkii useita uudistuksia helpottaakseen liittovaltion alueiden kehittämistä aurinko- ja tuulivoimaloille, mutta ei kertonut yksityiskohtia.

Pyrkimys helpottaa pääsyä laajoille liittovaltion alueille korostaa myös uusiutuvan energian teollisuuden kireää tarvetta uudelle viljelyalueelle: Bidenin tavoitteena on hiili -hiili -energian poistaminen vuoteen 2035 mennessä, mikä edellyttää Alankomaita suurempaa aluetta pelkästään aurinkoteollisuudelle, tutkimusyhtiön Rystad Energy mukaan.

Kyseessä on liittovaltion aurinko- ja tuulivuokrasopimusten vuokra- ja palkkiojärjestelmä, jonka tarkoituksena on pitää hinnat lähellä olevien maatalousmaan arvojen mukaisina.

Mainos

Tämän politiikan mukaisesti, jonka presidentti Barack Obaman hallinto toteutti vuonna 2016, jotkut suuret aurinkoenergiahankkeet maksavat 971 dollaria hehtaarilta vuodessa vuokria ja yli 2,000 XNUMX dollaria vuosittain megawattia tehokapasiteettia kohti.

Hyödyllinen mittakaavahanke, joka kattaa 3,000 hehtaaria ja tuottaa 250 megawattia tehoa, joka on noin 3.5 miljoonan dollarin välilehti vuosittain.

Tuuliprojektien vuokrat ovat yleensä alhaisempia, mutta kapasiteettimaksu on korkeampi kuin 3,800 dollaria liittovaltion maksuaikataulun mukaan.

Uusiutuvan energian teollisuus väittää, että sisäministeriön asettamat maksut ovat ristiriidassa yksityisten maanvuokrien kanssa, jotka voivat olla alle 100 dollaria hehtaarilta, eivätkä ne sisällä maksuja tuotetusta sähköstä.

Ne ovat myös korkeampia kuin liittovaltion vuokrat öljyn ja kaasun porausvuokrauksista, joiden hinta on 1.50 dollaria tai 2 dollaria vuodessa hehtaaria kohden, ennen kuin ne korvataan 12.5 prosentin tuotantomaksuilla, kun öljy alkaa virrata.

"Ennen kuin nämä liian raskaat kustannukset on ratkaistu, kansakuntamme todennäköisesti jää käyttämättä mahdollisuuksiaan toteuttaa kotimaisia ​​puhtaan energian hankkeita julkisilla maillamme - ja työpaikkoja ja taloudellista kehitystä", sanoi Gene Grace, yleinen neuvonantaja puhtaan energian kauppakonsernille American Clean Power Association.

Uusiutuvan energian teollisuus on historiallisesti luottanut yksityiseen pinta -alaan suurten projektien rakentamiseen. Mutta suuret katkeamattoman yksityisen maan alueet ovat vähissä, mikä tekee liittovaltion maista parhaita vaihtoehtoja tulevalle laajentumiselle.

Tähän mennessä sisäministeriö on sallinut alle 10 GW aurinko- ja tuulivoimaa sen yli 245 miljoonan hehtaarin liittovaltion maille, mikä on kolmannes siitä, mitä näiden kahden teollisuuden odotettiin asentavan maanlaajuisesti juuri tänä vuonna, Energy Information Administrationin mukaan .

Aurinkoteollisuus aloitti asiasta lobbauksen huhtikuussa, kun Large Scale Solar Association, joidenkin kansakunnan parhaiden aurinkokehittäjien - mukaan lukien NextEra Energy, Southern Company ja EDF Renewables - koalitio, jätti vetoomuksen Interior's Bureau of Land Managementille alemmat vuokrat yleishyödyllisissä hankkeissa kansakunnan rakkuloisissa aavikoissa.

Ryhmän tiedottaja sanoi, että teollisuus keskittyi alun perin Kaliforniaan, koska siellä asuu joitakin lupaavimmista aurinkoketjuista ja koska maa suurten kaupunkialueiden, kuten Los Angelesin, ympärillä oli paisunut arvioita koko maakunnille, jopa aavikon pinta -alalle, joka ei sovellu maataloudelle.

NextEran virkamiehet (NEE.N), Eteläinen (POIKA)ja EDF ei kommentoinut, kun Reuters otti yhteyttä.

Kesäkuussa Bureau alensi vuokria kolmessa Kalifornian läänissä. Mutta aurinkoenergian edustajat kutsuivat toimenpidettä riittämättömäksi ja väittivät, että alennukset olivat liian pieniä ja että megawattikapasiteetti pysyi voimassa.

Sekä aurinkoyhtiöiden että BLM: n asianajajat ovat keskustelleet asiasta puhelimissa sen jälkeen, ja lisäneuvottelut on määrä järjestää syyskuussa aurinkokonsernia edustavan asianajajan Peter Weinerin mukaan.

"Tiedämme, että BLM: n uusilla ihmisillä on ollut paljon lautasillaan", Weiner sanoi. "Arvostamme todella heidän huomioimistaan."

energia

Valtiontuki: Komissio hyväksyy 37.4 miljoonan euron tuen tehokkaan yhteistuotantolaitoksen rakentamiseen Ranskan Reunionin saarelle

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 37.4 miljoonan euron investointituen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti korkean suorituskyvyn yhteistuotantolaitoksen rakentamiseen Réunionin saarelle Ranskassa. Tämä laitos tuottaa lämpöä jätteen ja sähkön käsittelyllä yli 10,000 taloon. Laitoksen on määrä ottaa käyttöön vuoden 2023 toisella neljänneksellä. Tuen saaja on Réunionin etelä- ja länsi -mikroalueiden jätehuollon seka -syndikaatti, ILEVA.

Tämän hankkeen tavoitteena on edistää tehokasta lämmön ja sähkön yhteistuotantoa Reunionin saarella, koska näiden yhteistuotantolaitosten tuotanto mahdollistaa primäärienergian säästämisen verrattuna erilliseen tuotantoon. lämmöstä ja sähköstä. Tämä hanke lisää myös kierrätysastetta vähentämällä yhdyskuntajätettä kaatopaikoilla samanaikaisesti. Komissio on tutkinut toimenpidettä EU: n valtiontukisääntöjen ja erityisesti sen vuoden 2014 ympäristönsuojelu- ja energiatukea koskevien suuntaviivojen vastaisesti.

Komissio katsoi toimenpiteen tarpeelliseksi, koska hanke ei olisi kannattava ilman myönnettyä tukea ja oikeasuhteinen, koska tuki -intensiteetti noudattaa sallittujen tukikelpoisten kustannusten rajaa. Komissio on päätellyt, että järjestelmällä tuetaan sähköntuotantoa tehokkaasta yhteistuotannosta EU: n energia- ja ilmastotavoitteiden mukaisesti Euroopan vihreän sopimuksen puitteissa vääristämättä kohtuuttomasti kilpailua sisämarkkinoilla. Tämän perusteella komissio päätteli, että toimenpide on EU: n valtiontukisääntöjen mukainen. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio asetetaan saataville numerolla SA.60115 valtiontukirekisterissä komission kilpailusivustolla, kun kaikki luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

energia

Ukraina kertoo neuvotellutsa takuista Yhdysvaltojen ja Saksan kanssa Nord Stream 2: sta

Julkaistu

on

By

Nord Stream 2 -kaasuputkihankkeen logo näkyy putkessa Tšeljabinskin putkien vierintälaitoksessa Tšeljabinskissa, Venäjällä, 26. helmikuuta 2020. REUTERS/Maxim Shemetov // File Photo

Ukrainan, Yhdysvaltojen ja Saksan energiaministerit keskustelivat Ukrainan takuista sen tulevaisuudesta kauttakulkumaana Venäjän Nord Stream 2 -kaasuputken rakentamisen jälkeen, Ukrainan energiapäällikkö sanoi maanantaina (23. elokuuta), kirjoittaa Pavel Polityuk ja Matthias Williams.

Kiova pelkää, että Venäjä voi käyttää putkilinjaa, joka tuo venäläistä kaasua Saksaan Itämeren alle, jotta Ukraina ei joutuisi kannattaviin passitusmaksuihin. Myös monet muut maat ovat huolissaan siitä, että se syventää Euroopan riippuvuutta Venäjän energiansaannista.

Kolme ministeriä keskustelivat "useista toimista, jotka voidaan toteuttaa yhdessä Ukrainan todellisten takuiden osalta kauttakulun säilyttämisessä", sanoi energiaministeri Herman Halushchenko.

Mainos

"Lähdimme Ukrainan presidentin julistamasta ja ilmaisemasta kannasta - emme voi sallia Venäjän federaation käyttää kaasua aseena", hän sanoi toimittajille.

Ukraina vastustaa katkerasti Washingtonin ja Berliinin välistä sopimusta Nord Stream 2: sta, joka kuljettaa kaasua Eurooppaan ja ohittaa Ukrainan. Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin hallinto ei ole yrittänyt lopettaa hanketta pakotteilla, kuten Ukraina lobbaa.

"Tämän päivän näkökulmasta meidän ei pitäisi hylätä mitään ehdotuksia, mutta emme myöskään saa luoda ylittämättömiä esteitä", Saksan talous- ja energiaministeri Peter Altmaier sanoi toimittajille.

Mainos

Saksan liittokansleri Angela Merkel tapasi Zelenskin Kiovassa sunnuntaina vakuuttaakseen, että Ukrainan etuja suojellaan, mutta Zelenskiy vaati lisää selvyyttä siitä, mihin toimiin ryhdytään. Lue lisää

Maanantain kokous pidettiin Kiovassa pidetyn huippukokouksen Crimea Platformin reunalla, jonka tavoitteena oli pitää kansainvälinen huomio kiinnitettynä Venäjän vuonna 2014 liittämän Krimin niemimaan palauttamiseen takaisin Ukrainaan.

"Teen henkilökohtaisesti kaikkeni palauttaakseni Krimin, jotta siitä tulee osa Eurooppaa yhdessä Ukrainan kanssa", Zelenskiy kertoi 46 maan edustajille.

Puhuessaan huippukokouksessa kaasukeskustelujen jälkeen Altmaier syytti Venäjää tukahduttamisesta Krimillä. "Emme anna Krimin tulla sokeaksi pisteeksi", hän sanoi.

Yhdysvaltain energiaministeri Jennifer Granholm sanoi, että pakotteet Moskovalle jatkuvat, kunnes Venäjä luopuu niemimaan hallinnasta, ja lisäsi, että "Venäjä on saatettava vastuuseen aggressiostaan".

Kiovan ja Moskovan väliset suhteet romahtivat liittämisen ja sodan puhkeamisen jälkeen Ukrainan joukkojen ja Venäjän tukemien joukkojen välillä Itä-Ukrainassa, joka Kiovan mukaan on tappanut 14,000 XNUMX ihmistä seitsemässä vuodessa.

Ukraina on syyttänyt Venäjää pyrkimyksestä sabotoida huippukokousta painostamalla maita olemaan osallistumatta, kun taas Venäjä on arvostellut länsimaita tapahtuman tukemisesta.

Continue Reading

energia

Nord Stream 2 menee maaliin

Julkaistu

on

IViime kuukausien aikana intohimot pahamaineisen Nord Stream 2 -projektin ympärillä ovat nousseet äärimmilleen. Länsimainen lehdistö ilmaisi usein päinvastaisia ​​näkemyksiä: tarpeesta kieltää Venäjän kaasuprojekti aina mielipiteisiin siitä, että kaasuputki hyödyttää Eurooppaa, kun otetaan huomioon kasvava maakaasun kysyntä. Tietenkin spekuloitiin myös Venäjän kaasun kauttakulun säilyttämisen tärkeydestä ja jopa velvollisuudesta Ukrainan kautta Eurooppaan, mikä on "tärkein edellytys" sille, että EU ja Yhdysvallat suostuvat antamaan vihreän valon kiistanalaiselle hankkeelle, kirjoittaa Alexi Ivanov, Moskovan kirjeenvaihtaja.

Tältä osin Washington ja Berliini ovat käyneet jännittävää vuoropuhelua viimeisten kuuden kuukauden aikana etsien parhaita perusteluja Nord Stream 2: n hyväksymiselle. Liittokansleri Merkel kävi melko vaikeita ja käytännöllisiä keskusteluja presidentti Bidenin kanssa Washingtonissa jokin aika sitten, mikä mahdollisti Osapuolet löytävät parhaan kaavan perustellakseen lähestymistapaansa hankkeessa. Tämän seurauksena Nord Stream 2 näyttää saavuttaneen maalilinjan ja alkaa pian toimia.

Juuri tästä näkökulmasta puhuttiin äskettäin Venäjän Berliinin suurlähetystössä. Venäjän Saksan -suurlähettiläs Sergei Nechaev kertoi lehdistölle, että "vain muutama viikko on jäljellä" ennen Nord Stream 2: n täydellistä valmistumista.

Mainos

Kuten diplomaatti totesi, työ putkilinjalla on viimeisessä vaiheessa. "Lähdemme siitä, että Saksan ja Amerikan sopimus ei vaikuta Nord Stream 2: n rakentamisen vauhtiin ja valmistumisaikaan", hän sanoi.

Samaan aikaan Nechaev lisäsi, että Washingtonin ja Berliinin välisellä sopimuksella ei ole erityisiä velvoitteita Venäjää kohtaan.

Nord Stream 2 on 99 -prosenttisesti valmis putki Venäjältä Saksaan, jonka kokonaiskapasiteetti on 55 miljardia kuutiometriä kaasua vuodessa. Rakentaminen on jo viimeisessä vaiheessa ja sen pitäisi valmistua kesän loppuun mennessä. Kesäkuussa Nord Stream 2 AG, Nord Stream 2: n operaattori, ilmoitti, että kaasuputken ensimmäisen haaran offshore -osan rakentaminen on teknisesti valmis ja että putkilinjan täyttäminen kaasulla kestää useita kuukausia.

Mainos

Aiemmin Berliini ja Washington antoivat yhteisen julkilausuman, jossa todettiin, että hankkeen toteuttamiseksi on varmistettava, että kauttakulku jatkuu Ukrainan läpi vuoden 2024 jälkeen. ".

Moskova on toistuvasti kehottanut lopettamaan tilanteen politisoinnin ja muistuttanut, että kaasuputkesta on hyötyä paitsi Venäjälle myös Euroopan unionille, ja korostanut, ettei se ole koskaan käyttänyt energiaresursseja painostusvälineenä.

Presidentti Vladimir Putin on useaan otteeseen korostanut, että Nord Stream 2 on ”puhtaasti taloudellinen projekti”, sen reitti on sekä lyhyempi kuin Euroopan maiden ja Ukrainan kautta että halvempi.

On tietysti syytä tunnustaa, että suurin tyytymätön osapuoli koko tilanteessa on Ukraina, joka pitää Nord Stream 2: ta edelleen "uhkana" taloudellisille ja osittain poliittisille eduilleen. Kiova on vakuuttunut siitä, että länsi on tehnyt sopimuksen Venäjän kanssa Ukrainan strategisten etujen vahingoksi. Näyttää siltä, ​​että presidentti Zelensky haluaa ottaa tämän asian esille presidentti Bidenin kanssa käymissään keskusteluissa Washingtonissa elokuun lopussa.

Siitä huolimatta Nord Stream 2 on melkein toteutunut, mikä hyödyttää epäilemättä kaikkia tämän laajamittaisen hankkeen osapuolia.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa