Liity verkostomme!

ympäristö

USA:n maanomistajat syleilevät Horizon II:ta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Yhdysvalloissa Roeslein Alternative Energy (RAE) käynnisti onnistuneesti Horizon II -tiedotustilaisuuden 1. maaliskuuta, ja se houkutteli noin 75 henkilöä, jotka ovat innokkaita oppimaan lisää tästä innovatiivisesta kestävän maatalouden aloitteesta.

RAE:n johtama pilottiprojekti pyrkii vuokraamaan tänä vuonna 6,000 XNUMX eekkeriä erittäin kuluttavaa maata Pohjois-Missourin ja Etelä-Iowan Grand Riverin vesistöalueelta, joka on mieluiten aiemmin istutettu soijapavuille. RAE muuttaa maan alkuperäiseksi preeriaksi, joka korjataan kestävästi raaka-aineena uusiutuvan energian tuottamiseksi. Horisontti II kannustaa myös kasvattamaan peitekasveja tuotantomailla, jotka myös korjataan uusiutuvan energian käyttöön.Tilaisuuden aikana Hundley-Whaley Extension and Education Centerissä Albanyssa, Missourissa, RAE:n perustaja Rudi Roeslein esitteli yrityksen vision Horizon II:sta. Hän korosti hankkeen mahdollisuuksia muuttaa erittäin syöpyvä maa tuloja tuottaviksi ja ympäristöä palauttaviksi preeriamaiseiksi, jotka ovat myös poikkeuksellisia villieläinten elinympäristöjä, joista on hyötyä sekä maanomistajille että laajemmalle yhteisölle.

Moniulotteinen Horizon II -projekti – etuja muihin uusiin energialähteisiin verrattuna

"Horizon II on enemmän kuin vain uusiutuva energia", Roeslein selitti. "Kyse on ympäristöresurssien tarjoamisesta maallemme, maaseututalouksien elvyttämisestä ja villieläinten paratiisi luomisesta. Olemme innoissamme tämän näkemyksen jakavien maanomistajien myönteisestä vastauksesta."

Tämä moniulotteinen lähestymistapa on huomattavasti edullisempi kuin pelkät energiaa käyttävät vaihtoehdot, kuten tuuli tai aurinko. RAE-tiimi sai apurahan Yhdysvaltain maatalousministeriöltä Kumppanuudet ilmasto-älykkäiden hyödykkeiden hyväksi ohjelmasta, joka rahoittaa hanketta.

Mainos

Steve Mowry, RAE:n maankehitys- ja preeriarakentamisen johtaja, perehtyi osallistuvien maanomistajien taloudellisiin etuihin. Hän selitti 160 dollaria hehtaarilta vuotuisen vuokran ja lisätulot preeriabiomassan korjaamisesta.

Ei ole liian myöhäistä toimia: tule osaksi perintöä

Maanomistajilla ei ole kustannuksia osallistuvien hehtaarien muuntamisesta

alkuperäiselle preerialle. Korjattu natiivi preeriabiomassa on raaka-aineena uusiutuvan maakaasun (RNG) luomiseen Horizon II:n anaerobisessa keittojärjestelmässä, joka sijoitetaan Gentryn piirikuntaan, Missouriin.

Istunto päättyi Q&A-keskusteluun, joka antoi osallistujille mahdollisuuden esittää kysymyksensä ja huolenaiheensa suoraan Horizon II -tiimille. Innostunut vastaus osoitti tämän uraauurtavan hankkeen potentiaalin tuoda alueelle myönteistä muutosta.

Horizon II -ohjelmaan osallistumisesta kiinnostuneita maanomistajia, joilla on erittäin syöpyvää maata, erityisesti niitä, jotka suunnittelevat soijapapujen istuttamista vuonna 2024, kehotetaan ottamaan yhteyttä suoraan Steve Mowryyn osoitteessa [sähköposti suojattu] | 816 830 6900.

Tietoja Horizon II:sta

Horizon II on USDA:n rahoittama 80 miljoonan dollarin viisi vuotta kestävä pilottihanke. Sen tarkoituksena on esitellä markkinalähtöistä lähestymistapaa kestävään maatalouteen istuttamalla preeriaheinä- ja peittokasveja erittäin syöpyvälle maalle. Hanke tuottaa uusiutuvaa maakaasua, parantaa villieläinten elinympäristöä, parantaa maaperän terveyttä ja tarjoaa erilaisia ​​taloudellisia mahdollisuuksia maanomistajille.

Tietoja Roeslein Alternative Energy, LLC:stä

Roeslein Alternative Energy (RAE) on uusiutuvan energian tuotantolaitosten omistaja, ylläpitäjä ja kehittäjä, jotka muuntavat maatalous- ja teollisuusjätteet sekä uusiutuvat biomassaraaka-aineet uusiutuvaksi maakaasuksi ja kestäviksi sivutuotteiksi. RAE harjoittaa näitä liiketoimia keskittyen alkuperäisten preeriaen entisöintiin. RAE sulautui äskettäin emoyhtiönsä Roeslein and Associatesin kanssa heinäkuussa 2023, ja sen pääkonttori sijaitsee St. Louisissa, Missourissa. RAE:n käynnisti vuonna 2012 Rudi Roeslein, St. Louisissa toimivan Roeslein and Associates, Inc:n (maailmanlaajuinen johtava teollisuuslaitosten suunnittelussa, modulaarisessa valmistuksessa ja rakentamisessa) perustaja ja puheenjohtaja.). Vieraile verkkosivuillamme https://roesleinalternativeenergy.com/ Kutsumme sinut myös tutustumaan Prairie Prophetsiin osoitteessa https://prairieprophets.com/.

Kuva Robert Linder on Unsplash

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa