Liity verkostomme!

Astana EXPO

Astana EXPO 2017: Osallistujien houkutteleminen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

W_1308_R01_1600_801_90Lopettaessaan tapahtuman Milanossa tällä viikolla kansainväliset näytteilleasettajat odottavat innolla seuraavaa kunnianhimoista tapaamistaan ​​- Astana EXPO 2017 'Tuleva energia ' - joka on jo allekirjoittanut yli 50 sopimusta kokoontumisesta Kazakstanin nuoressa pääkaupungissa, joka valmistautuu vastaanottamaan viisi miljoonaa vierasta suuressa kansainvälisessä tapahtumassa. Astanan valtion pääkaupungin näyttelyyn ja 20-vuotisjuhlallisuuksiin vetävät sekä osallistujat että vierailijat ovat innokkaita keskusteluihin, jotka koskevat kaikkien kannalta tärkeintä kysymystä, globaalin kestävyyden edistämistä energiankulutuksessa. Kazakstan, jossa on runsaasti luonnonvaroja ja joka vie öljyä, kaasua ja uraania, vaatii energiansäästöä ja vastuullista ympäristötapaa - asteittainen asenne haastaa maailmanlaajuisen yhteisön sisällyttämään Astana EXPO kiireisiin agendoihinsa.

Pidetään nykyaikaista tekniikkaa keskeisenä elementtinä energiansäästöstrategioissa. Samsung Electronicsin valinta Astana Expo 2017 -kumppaniksi näyttää olevan onnistunut siirto, joka asettaa puitteet tapahtumalle. Yritystä on arvostettu Galaxy-laitteistaan, joten se ei tarvitse esittelyä maailmanlaajuisen kehityksen seuraajille. Samsungin filosofia on kuitenkin edistää uusiutuvia energialähteitä ja niiden valmiutta luoda tuuli- ja aurinkoklustereita yhdessä energiansäästötekniikoiden kanssa, jotka ovat tuoneet Samsungin parrasvaloihin Astanassa.

EXPOn toinen voimakas kumppani on Kiina - naapuri ja suurin energiankuluttaja, joka ohittaa nopeasti Yhdysvaltojen energiatehokkuuden ja pilaantumisen torjunnassa. Kiina osallistuu EXPO: n mainostamiseen kotimaassa Kazakstanin tasavallan presidentin Nursultan Nazarbajevin Pekingiin tekemän valtiovierailun aikana tehdyn sopimuksen mukaisesti. Kiinalaiset yhteistyökumppanit aikovat tarjota mainonnan ohella neuvontaa, tietoa, analyyseja ja metodologista tukea ja jakaa kokemuksia Shanghain EXPO 2010 -tapahtumasta. Muutosta pidetään merkittävänä edistysaskeleena Astana EXPO 2017 -kampanjan mainostamisessa Kiinassa, houkuttelemalla investointeja ja lukuisia kävijöitä.

Mainos

Vaikka eteläkorealaiset ja kiinalaiset nauttivat etuoikeutetuista paikoistaan, rekisteröidyt osallistujat ovat myös tehostaneet pyrkimyksiään saada näkyvyyttä - Intia on pyytänyt enimmäiskokoista paviljongia. Intia on suuri hiilentuottaja ja aktiivinen kuluttaja. Haasteena on viennin supistuminen, joka johtuu kulutuksen vähentämisestä EU: n ekologisen lainsäädännön kiristymisen ja Yhdysvaltojen LNG-vallankumouksen vuoksi. Kivihiilen lisääntyvä kotikäyttö rasittaa ympäristöä, mikä aiheuttaa yleistä huolta ja lisää kiinnostusta puhtaaseen energiaan. Suurimmat intialaiset matkailuyritykset ovat jo sopineet tekevänsä yhteistyötä EXPO-tiimin kanssa eri maanosista tulevien kävijävirtojen hallinnassa.

Kun Brasilia on vahvistanut osallistumisensa tapahtumaan, EXPO-keskustelulla lupaavat olla todelliset vaikutukset - Brasilian hallitus ei ole toistaiseksi ollut kiinnostunut puhtaista energialähteistä, kuten tuulesta ja aurinkosta, mieluummin talouskasvun kuin ympäristönäkökohtien välillä. Maailman yleisö ja kansalaisjärjestöt odottavat edelleen vakaata lainsäädäntöä brasilialaisilta päästäkseen merkittäviin päästövähennyksiin, noudattaen eurooppalaisia ​​heidän kunnianhimoisissa suunnitelmissaan torjua kasvihuonekaasupäästöjen vaikutuksia.

Vaikka EU pyrkii olemaan edistyksellinen, lähikatselu osoittaa lähestymistapojen ja mielipiteiden ilmeisen eron. Jotkut, kuten Unkarin hallitus, pitävät avoimesti EU: n toimielimiä "suurena ongelmana", joka haittaa kansallista itsemääräämisoikeutta ja asettaa samalla suunnitelmansa yhtenäisen energiaunionin luomiseksi. Puolan johto keskustelee hiiltä kannattavan huippukokouksen järjestämisestä, jota vihreät ovat arvostelleet laajalti. Toisaalta Yhdistynyt kuningaskunta on vahvistanut osallistumisensa Astana EXPO-messuille ja ilmoittanut selvästi omistautuneensa kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen EU: n tavoitteiden mukaisesti - kasvava investointi puhtaaseen energiaan näyttää olevan vakaa suuntaus, koska on kiinnostus jakaa kokemuksiaan uusista energiansäästötekniikoista.

Mainos

Vuoden 2017 tapahtuman osallistujien joukossa on niitä, joiden kanssa Kazakstanilla on erityinen side menneiden yhteisten traagisten kokemusten kautta - Marshallinsaarten pieni läsnäolo EXPO-tilassa on epätavallista. Vuonna 1950 Yhdysvaltain atomienergiakomissio myönsi Marshallin saaren olevan '' ylivoimaisesti saastunein paikka maailmassa '' Yhdysvaltojen ydinkokeiden vuoksi. Tämä on samanlainen kuin Kazakstanin Semipalatinsk-sivusto, jossa väestö kärsi sukupolvien ajan Neuvostoliiton ydinkokeiden räjähdysten seurauksista - muistutus poliittisen johtajuuden vastuusta rauhan energian hallitsemisessa - tärkein viesti Kazakstanin presidentti Nursultan Nazarbajeville, joka mainostaa leviämisen estäminen toiminnassa. Kazakstan luopui valtavasta atomiaseista, jonka arvioidaan olevan maailman neljänneksi suurin, ja valitsi sen sijaan rauhallisen atomienergian käytön ja pysyi vertaansa vailla olevana mallina nykyaikaiselle rauhalle myrskyisässä ja sotaisassa maailmassa.

Korkea arvostus Kazakstanista ja sen pyrkimyksistä näkyy Maailmanpankin ja YK: n kehityshankkeen sitoutumisessa Astanan tapahtumaan. Astanan erikoisnäyttely pidetään 10 kesäkuu että 1 syyskuu 2017 tilaisuutta varten rakennetussa paviljongialueella - osallistujien määrä kasvaa edelleen, mukaan lukien kansainvälisen energiayhteisön korkean profiilin jäsenet, kuten Argentiina, Qatar, Saudi-Arabia ja Ruotsi, mutta EXPO: n suuret paviljongit ovat valmiita vastaanottamaan kaikki, jotka ovat kiinnostunut edistämään energian älykästä ja tehokasta käyttöä.

Astana EXPO

Aikojen muuttaminen, nimien vaihtaminen - #Kazakhstan

Julkaistu

on

Mitä seuraavilla maailmakaupungeilla on yhteistä - New York, Bombay, Toronto ja Saigon? Vastaus on, että jokaisen nimi on muutettu. New York muuttui Amsterdamista ja Toronto Yorkista. Saigonista tuli Ho Chi Minh City ja Bombay palasi Mumbaihin, kirjoittaa Colin Stevens.

Saksassa Karl Marx Stadtista tuli Chemnitz vuonna 1990 maan yhdistymisen jälkeen. Entisessä Neuvostoliitossa, nyt Venäjällä, viranomaiset nimeivät Königsbergin Kaliningradiksi Mihols Kalininin mukaan, joka oli yksi bolshevikkien vallankumouksen johtajista. Stalingradista tuli myös Volgograd Stalinin kuoleman jälkeen vuonna 1953

Mutta on toinen suuri kaupunki, jonka nimenmuutos saatat olla vähemmän tuttu.

Mainos

Maaliskuussa 2019 Kazakstanin pääkaupunki nimettiin uudelleen Nur-Sultaniksi Kazakstanin eroavan presidentin Nursultan Nazarbajevin kunniaksi.

Kazakstanin pääkaupungille annettu uusi nimi on kunnianosoitus kunnianosoitukselle ensimmäiselle presidentille, joka valittiin ensimmäisen kerran vuonna 1990 ja valvoi edelleen öljyrikkaan maan merkittävää nousua.

Pääkaupunki on maan dynaaminen poliittinen ja kaupallinen keskus, ja se on myös yksi Keski-Aasian mielenkiintoisimmista ja palkitsevimmista kohteista.

Mainos

Ajatus uuden pääkaupungin luomisesta kuului Nursultan Nazarbajeville, sillä sen väkiluku on hieman yli miljoona - sama kuin Brysselissä.

Se ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun kaupungin nimi muuttuu. Akmola nimettiin 6. toukokuuta 1998 uudelleen Astanaksi. Nazarbajevin pitkän hallinnan aikana kaupunki nimettiin UNESCO: n "Maailman kaupungiksi" vuonna 1999, ja vuodesta 2000 lähtien se on ollut Kansainvälisen pääkaupunkien ja suurten kaupunkien edustajakokouksen jäsen.

Historiaa harrastaville Nur Sultain oli korkeimman neuvoston puheenjohtaja (valtionpäämies) 22. helmikuuta - 24. huhtikuuta 1990.

Matkan neuvonantaja sanoo, että Nur-Sultan ylpeilee maisemaa, joka kimaltelee uudella arkkitehtuurilla ja rakennushankkeilla, kun valtion infrastruktuuria rakennetaan edelleen.

Laajan 722 neliökilometrin levinnyt kaupunki, jonka nimi muutettiin presidentin asetuksella, koostuu neljästä piiristä - Almaty, Saryarka, Esil ja Baikonur. Nur-Sultan sijaitsee Kazakstanin keskustassa Esil-joen päävesiväylän kanssa. Sen sijainti keskellä Euraasian mannerta tekee siitä taloudellisesti edullisen liikenne-, viestintä- ja logistiikkakeskuksen - eräänlaisen kauttakulkusillan Euroopan ja Aasian välillä.

Monia sijoittajia houkuttelee sen nopea kasvu, sillä talouden perusta on teollisuustuotanto, liikenne, viestintä, kauppa ja rakentaminen. Sen suurimpia yrityksiä ovat Tselinogradin autokorjaamo, "Tsesna-Astyk" -konserni, Tulpar-Talgo-autojen kokoonpanotehdas LLP ja helikopterien kokoonpanotehdas "Eurocopter Kazakhstan Engineering".

Kaupunki on vuosien varrella tullut yhdeksi maan suurimmista yrityskeskuksista, ja huolimatta koronaviruksen johtamasta taloudellisesta taantumasta, yrittäjyyskulttuuri menestyy edelleen täällä: 128,000 XNUMX pk-yritystä toimii Nur-Sultanissa.

Pääkaupunki, jonka miehitys oli ennen kuin hedelmätöntä ruohoa, on maan rakentamisen johtaja, ja tämä heijastuu osittain sen asukkaiden hyvinvointiin, sillä keskimääräinen kuukausipalkka on 154,000 XNUMX tengeä korkeampi kuin maan keskiarvo.

Uuden pääkaupungin pääsymboli, sen alkuperäinen "käyntikortti", on "Baiterek" -kompleksi. Muita ainutlaatuisia arkkitehtonisia rakenteita ovat rauhan ja hyväksynnän palatsi, jonka on suunnitellut kuuluisa brittiläinen arkkitehti Norman Foster ja joka on valmistettu pyramidin muodosta sekä "Khan Shatyr" -ostoskeskus - maailman korkein teltanmuotoinen rakennus.

Tämän valtavan, sisämaahan kuulumattoman maan pääkaupunki veneilee myös kaikkein syrjäisimmällä akvaariossa - "Duman" ooppera- ja balettiteatterin "Astana Opera" sekä Keski-Aasian suurimman moskeijan "Hazret Sultan" varrella.

Jos se ei ollut kaikki, siellä on myös katedraali Jumalan äidin hukkumisen kunniaksi; siunatun Damosel Marian arkkihiippakunnan roomalaiskatolinen katedraali; synagoga "Beit Rachel Khabad Lyubavich" ja Keski-konserttisali "Kazakstan".

Kansallisen koulutusjärjestelmän lippulaivat sijaitsevat myös täällä: Nazarbajevin yliopisto, LN Gumilev -niminen Euraasian kansallinen yliopisto, Kazakstanin kansallinen taiteellinen yliopisto, S. Seifullinille nimeltään Kazakstanin agrotekninen yliopisto, Moskovan valtionyliopiston Kazakstanin haara nimeltään MV Lomonosov ja Astana. Lääketieteellinen yliopisto.

Astanan talousfoorumi ja muut tärkeät kansainväliset tapahtumat järjestetään pääkaupungissa säännöllisesti, kun taas Kazakstanin ja Etelä-Siperian rautateiden risteyksessä sijaitseva Nur-Sultan isännöi historiallista Etyj-huippukokousta.

Vuonna 2011 pääkaupunki, joka tunnettiin puhtaista ja hiljaisista kaduistaan, isännöi VII Aasian talvipelejä ja vuonna 2017 kansainvälistä näyttelyä EXPO-2017, jolle rakennettiin koko näyttelykompleksi EXPO-Town. Esil-joki. Näyttelykompleksin sydän oli pallo "Nur-Alem", ainutlaatuinen pallo-muotoinen rakennus, jonka halkaisija on 80 metriä ja jonka päällä on kaksi äänetöntä tuuligeneraattoria.

Nur-Alem on ensimmäinen tulevaisuuden energian teknologinen museo tasavallassa.

Suosituin vinkki ensimmäiselle vierailijalle: maa voi olla kylmä talvella, joten touko-syyskuu on parasta turistikäynnille.

Kaiken kaikkiaan on selvää, että huomattavan lyhyessä ajassa Kazakstanin kuuluisan ensimmäisen presidentin mukaan nimetty uusi pääkaupunki on todella asettanut itsensä maailmankartalle.

Monet ovat yhtä mieltä siitä, että yhä vaikeimmassa maailmassa kaupungista, josta on näyttävä siluetti ja grandioottiset hallintorakennukset, on tullut itsenäisyyden ja globaalin menestyksen symboli.

Nykyään sitä verrataan suotuisasti muihin suunniteltuihin pääkaupunkeihin, kuten Canberraan, Brasiliaan ja Washingtoniin.

Astanasta, joka tarkoittaa "pääkaupunkia" Kazakstanissa, tuli Kazakstanin pääkaupunki vuonna 1997, jolloin se siirtyi Almatysta.

Kunnioitettu Liiketoiminta sisällär-lehden mukaan kaupunki on vuodesta 1997 käynyt läpi "massiivisen muutoksen" ja "täynnä futuristisia pilvenpiirtäjiä, jotka muistuttavat tieteiskirjallisuutta."

Sen nousu maailman näkyvyyteen on sopiva perintö entiselle presidentille, joka palveli lähes 30 vuotta ja täytti 80 vuotta 6. heinäkuuta.

Nur-Sultanin viiden parhaan täytyy nähdä

1. Nykyaikainen arkkitehtuuri

Astanan kasvu on ollut henkeäsalpaavaa, ja paikat, kuten kaareva Khan Shatyr sekä rauhan ja sovinnon palatsi, ovat näkemisen arvoisia.

2. Poikkeukselliset museot

Kazakstanin pääkaupunki on kulttuurinen yhteys, jolla on upeita nähtävyyksiä, kuten Kazakstanin kansallismuseo ja Kazakstanin tasavallan ensimmäisen presidentin (hieman egosentrinen mutta kiehtova) museo.

3. Aktiviteetit lapsille

Nähtävyyksillä, kuten Duman-vapaa-ajankeskuksella (jolla on valtava akvaario) ja upeilla kaupungin keskustan valoesityksillä joka ilta, nuorilla on paljon tekemistä.

4. Maailmanluokan ostosmahdollisuudet

Kazakstanit ovat täysin omaksuneet maailmanlaajuisen ostosmaailman, ja Astanan kauppakeskuksista, kuten Khan Shatyr ja Mega Mall, löydät galaksin arvostetuista brändeistä.

5. Palautumaton yöelämä

Astanassa on täynnä energiaa, eikä tämä ole missään muualla ilmeistä kuin kaupungin klubit, joissa kohokohtia ovat suklaahuone ja muoti.

Continue Reading

Astana EXPO

Kongressi #Astana keskittyy uskontoon keinona käsitellä globaaleja haasteita

Julkaistu

on

Maailmalla on suuria haasteita. Lähi-idän pitkäkestoisista konflikteista ja epävakaudesta ja epäluulosta monien kansakuntien välillä on vaikea kiistää, että maailma käy läpi myrskyisä ajan.

Monien syiden vuoksi on esitetty ongelmia, joita meillä on edessään eräiden maiden ja alueiden taloudellisista vaikeuksista, geopoliittisista ristiriidoista ja kansalaisten epäluulosta nykyisessä poliittisessa järjestelmässä. Kuitenkin muutamia perusteellisia ja uskottavia ehdotuksia on esitetty, miten ratkaista ihmiskunnan ongelmat tänään. Ehkäpä yksi vastaus on tarkastella henkisiä arvoja ja edistää uskonnon näkökohtia, jotka ovat olleet positiivinen voima maailmassa vuosituhansia.

Jotkut voivat pitää tätä ehdotusta vanhana. Toiset voivat jopa väittää, että uskonnolla on negatiivinen vaikutus maailmaanmme. Tämä on ymmärrettävää, koska jotkut pahan ääriryhmät ovat yrittäneet kaapata uskonnon levittääkseen vihaa ja jakautumista. On kuitenkin muistettava, että yli 60 prosenttia maailman väestöstä seuraa tiettyä uskontoa ja valtaosa tekee niin puhtaasti rauhanomaisella tarkoituksella. Juuri tästä syystä on ratkaisevan tärkeää, että uskonnolliset johtajat varmistavat, että uskoa ei käytetä vihan ja häiriön välineeksi vaan itse asiassa edistää ihmisten ystävällisyyttä ja rauhanomaista rinnakkaiseloa.

Mainos

Tämä on ollut yksi maailman ja perinteisten uskontojen johtajien kongressin päätavoitteista. Tällä viikolla eri uskontokuntien johtajat sekä valtion virkamiehet ja kansainvälisten järjestöjen johtajat kokoontuvat jälleen Astanaan kuudennen kerran keskustellakseen siitä, miten uskonto voi auttaa ratkaisemaan monia haasteita, joita maailma kohtaa ja varmistaa, että usko on hyvä voima.

Presidentti Nursultan Nazarbayevin aloitteesta perustettu kongressi, joka tapahtuu joka kolmas vuosi, on kasvanut vaikutusvaltaa ja valtaa. Osallistuvien valtuuskuntien määrä kongressikokouksissa on kasvanut 17: stä 2003issa, kun kongressi perustettiin, 82iin tänä vuonna.

Uskonnollisilla johtajilla on epäilemättä merkitystä joidenkin olemassa olevien kysymysten ja kriisien ratkaisemisessa. Esimerkiksi siviilit ovat kärsineet suuresti konflikteista Myanmarissa ja Jemenissä. Lisäksi olemme viime aikoina todistaneet, miten Ukrainan Donbass-alueen konflikti on edelleen jakanut kaksi väestöä uskonnollisista syistä. Uskonnollisilla johtajilla on valtuudet ja vaikutusvalta osallistua väkivallan ja konfliktien ehkäisemiseen näissä maissa. Epäilemättä tämä ei ole mahdollista ilman poliittisten johtajien osallistumista. Tästä syystä 82-maiden 46-valtuuskunnat osallistuvat tällä viikolla Astanaan kuudennessa kongressissa.

Mainos

Uskonnolla voi olla merkitystä parantumalla joissakin maissa ja alueilla vallitseviin alueisiin poliittisia, kansallisia ja etnisiä ryhmiä. Loppujen lopuksi uskonnot kaikista uskontokunnista ovat opettaneet meille arvoja, jotka edistävät ykseyttä ihmiskunnan kautta - mukaan lukien ystävällisyys, kunnioitus ja myötätunto. Tämä voi kuulostaa toiveajattelulta nykyisen epäluottamuksen ja erimielisyyden ilmapiirissä, mutta vain sellaiset arvot voivat parantaa ne ongelmat, joita maailmamme kokee.

Uskonnollisten ja poliittisten johtajien tavoitteena tulisi olla tämän viestin levittäminen maailmanlaajuisesti. Siksi on niin tärkeää, että maailman ja perinteisten uskontojen johtajien kongressi jatkaa työtään ja toivottaa valtuuskunnat kaikkialle maailmaan Astanialle keskustellakseen siitä, miten tämä voidaan saavuttaa.

Tietenkään kukaan ei tunne sen vaikutelman, että kongressi voi ratkaista nykyiset kriisit yön yli. Mutta sillä voi olla ratkaiseva merkitys ratkaisun edistämisessä. Tämän pitäisi olla tämän viikon kongressin tarkoitus ja sen työn tarkoitus tulevina vuosina.

Continue Reading

Astana EXPO

Elämä #EXPO: n jälkeen: Mitä rakennuksia ja infrastruktuureja odottaa?

Julkaistu

on

Kazakstanin presidentti Nursultan Nazarbayev on jakanut EXPO 2017 -sivuston tulevaisuuden suunnitelmat. ”Nur Alem ja monet muut paviljongit säilytetään expo-perintönä. Näyttelyn valmistuminen on perusta useiden uusien laajamittaisten projektien käynnistämiselle ”, Nazarbajev kertoi.

Astana International Finance Center (AIFC) on ensimmäinen kehityslinja. Keskuksesta, joka avaa tammikuun 1, odotetaan olevan rahoituskeskuksena Keski-Aasialle, Kaukasukselle, Euraasia talousliitolle (EAEU), Lähi-idälle, Länsi-Kiinalle, Mongolialle ja Euroopalle.

Mainos

"Sen on tultava finanssikeskukseksi, sijoituskohteeksi kiinnostavaksi ja sen on sijaittava kunnollisella markkinaraolla kansainvälisessä rahoitusjärjestelmässä", lisäsi Nazarbajev. Se on islamilaisen rahoituksen ja vihreän rahoituksen kehittämiskeskus, ja sillä on oma pörssi

Toiseksi suurin Exosivustolla kehitettävä projekti on World Mining Congress (WMC) & Expo 2018. WMC on yhtenäinen kansainvälinen foorumi, jossa esitellään saavutuksia ja jaetaan kokemuksia sekä keskustellaan ja otetaan käyttöön innovatiivisia teknologisia ratkaisuja kaivosteollisuudessa. metallurgisen teollisuuden. Kazakstan on valmistautunut isännöimään WMC: tä vuodesta 2013.

Kansakunnan suuret odotukset, jotka liittyvät tapahtumaan, johtuvat pääasiassa investointien houkuttelemisesta, erityisesti Mines & Money -huippukokouksessa, joka on menestyvä eurooppalainen muotoilualusta B2B-kokouksille. WMC: n ja Mines & Money: n odotetaan houkuttelevan noin 300 sijoittajaa. Teollisuus on pääomavaltaista, ja tähän mennessä maaperän sijoittamisen mahdollinen pinta-ala on yli 1.1 miljoonaa neliökilometriä.

Mainos

WMC-kongressin, jonka aiheena on ”Innovatiivinen huippuosaaminen - askel eteenpäin kaivoskasvun kasvuun”, toiveet liittyvät myös Industry 4.0: iin ja tekniikan siirtoon. Näytteilleasettajat esittelevät mineraalien louhinnan automaation ja prosessoinnin sekä teollisuuden digitalisoinnin viimeisintä kehitystä. Tieteellisen kehityksen hankkiminen käytännön käyttöön on osa WMC-suunnitelmaa.

”Koko EXPO-näyttelykompleksi toimii siis edelleen innovatiivisen ja kestävän kehityksen tarkoituksiin. Kutsun kaikkia aktiiviseen yhteistyöhön uusien keskusten työssä ”, sanoi Nazarbajev.

Muut näyttelypaikalle suunnitellut hankkeet ovat Tulevan energian kansainvälinen keskus vihreiden teknologioiden siirtämiseksi ja Kazakstanin "Piilaakso" IT-yrityksille ja startup-yrityksille, tunnetaan muodollisesti kansainvälisenä IT-startup-keskuksena.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa