Liity verkostomme!

Oppilaitokset

Kansalaiset ja organisaatiot kutsutaan ilmaisemaan näkemyksensä Erasmus+:sta ja muokkaamaan ohjelman tulevaisuutta

SHARE:

Julkaistu

on

Komissio aloitti 15. syyskuuta a julkisen kuulemisen kerätä kansalaisten ja järjestöjen näkemyksiä aiheesta Erasmus +, EU:n koulutusta, nuorisoa ja urheilua koskeva lippulaivaohjelma.

Julkinen kuuleminen auttaa komissiota keräämään tietoa tuloksista ohjelman nykyisessä sukupolvessa käyttöön otettujen uutuuksien, kuten esim. Eurooppalaisia ​​yliopistoja, Ammatillisen huippuosaamisen keskukset ja Erasmus+ Teacher Academies. Se antaa myös näkemyksiä siitä, miten osallisuuden vahvistamiseksi ja yksinkertaistamiseksi toteutetut toimenpiteet edistyvät. Lopuksi sen tavoitteena on kerätä kansalaisten ja sidosryhmien näkemykset ohjelman kestävyydestä ja joustavuudesta sekä sen panoksesta yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemisessa sekä heidän ehdotuksiaan tulevasta ohjelmasta.

Rakennetaan vaatia todisteita Tämä vuonna 2022 järjestettävä julkinen kuuleminen otetaan huomioon Erasmus+ -ohjelman yleisen suorituskyvyn arvioinnissa, joka perustuu viiteen kriteeriin: tehokkuus, tehokkuus, relevanssi, johdonmukaisuus ja EU:n lisäarvo. Se osallistuu myös käynnissä olevan ohjelman (2021–2027) väliarviointiin ja edellisen ohjelman (2014–2020) loppuarviointiin.

Samanaikaisesti tämän kuulemisen kanssa toteutetaan muita tiedonkeruuharjoituksia arviointiprosessin edistämiseksi, kuten kyselyt, haastattelut, tapaustutkimukset, data-analyysit ja sosiaalisen median analyysit.

- konsultointi on saatavilla kaikilla 24 EU-kielellä ja kestää 12 viikkoa 8 asti. Lisätietoja on saatavilla tätä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa