Liity verkostomme!

koulutus

£ 150m Euroopan investointipankki lainaa University of Ulster

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

santander-uk-yliopisto_ulsterUlsterin yliopisto on saanut 150 miljoonan punnan lainan Euroopan investointipankki joka tukee keskeisiä kampuksen kehitystöitä.

Ilmoituksen tekivät Ulsterin Belfastin kampuksella yliopiston varakansleri professori Richard Barnett, Euroopan investointipankin varapresidentti Jonathan Taylor, valtiovarainministeri Simon Hamilton MLA sekä työllisyys- ja oppimisministeri tri Stephen Farry MLA.

Hyödyllisin päähanke on yliopiston maamerkki Belfast Cityn kampuskehitys, 250 miljoonan punnan projekti, joka siirtää suurimman osan Jordanstownin kampuksesta Belfastin keskustaan ​​vuoteen 2018 mennessä. Ulster investoi myös 55 miljoonaa puntaa Mageen, Colerainen ja Jordanstownin kampukset.

Mainos

Professori Barnett sanoi: "Tämä Euroopan investointipankin sitoutuminen on merkittävä luottamus yliopistoon, kunnianhimoisiin kehityssuunnitelmiin ja Pohjois-Irlannin tulevaisuuteen.

"Yliopistona, joka johtaa korkeakoulujen saatavuuden laajentamista, on tärkeää, että opiskelijamme nauttivat toiveitaan vastaavista palveluista. Nämä investoinnit kampuksillemme rakentavat nykyisiä vahvuuksiamme, tarjoavat opiskelijoille maailmanluokan oppimisympäristön ja henkilökunnalle erinomaisen työympäristön.

- Korkeakoulutuksen hyöty yhdistettynä laajempaan positiiviseen vaikutukseen talouteen varmistaa, että yliopiston investoinnit jättävät pysyvän perinnön tuleville sukupolville. Pelkästään Belfast Cityn kampuskehitys luo yli 5000 rakennus- ja siihen liittyvää työpaikkaa rakennus- ja sovitusaikana tarjoten kaivattua työpaikkaa ja palkkoja paikallisyhteisöille. "

Mainos

Jonathan Taylor sanoi: "Investoinnit koulutukseen ovat välttämättömiä, jotta voidaan varmistaa Euroopan kilpailukyky globaalilla areenalla ja antaa tuleville opiskelijasukupolville mahdollisuus innovoida ja hyötyä uusista mahdollisuuksista.

"Ulsterin yliopiston järjestelmän selkeä visio auttaa tuottamaan sekä koulutuksellisia että taloudellisia hyötyjä Pohjois-Irlannissa sekä rakentamisen aikana että tulevina vuosina. Olemme sitoutuneet tukemaan samanlaisia ​​laadukkaita investointeja Pohjois-Irlannin keskeisiin infrastruktuureihin tulevaisuudessa. "

Valtiovarainministeri Simon Hamilton MLA sekä työllisyys- ja oppimisministeri tohtori Stephen Farry MLA suhtautuivat myönteisesti Euroopan investointipankin 150 miljoonan punnan rahoitukseen Ulsterin yliopiston uudelle Belfastin kampukselle.

Ulsterin yliopiston Belfastin kampuksella puhunut valtiovarainministeri Simon Hamilton ilmaisi tyytyväisyytensä Euroopan investointipankin rooliin projektin rahoittamisessa ja sanoi: "Olen todella iloinen siitä, että Euroopan investointipankki on suostunut tukemaan Ulsterin yliopiston kunnianhimoista uutta kampusta Belfastissa. Tämä EIP: n luottamus Pohjois-Irlantiin noudattaa hallituksen nykyistä sitoutumista järjestelmään ja varmistaa, että hankkeen taloudelliset, koulutukselliset ja elvyttävät edut toteutuvat.

”Infrastruktuuriin sijoittamisen merkitystä ei voida aliarvioida. Olen sitoutunut käyttämään kaikki vaihtoehdot rohkaisemaan entistä enemmän investointeja infrastruktuuriin. Ja tähän sisältyy Euroopan investointipankin investointien rakentaminen muille Pohjois-Irlannin infrastruktuurin alueille. Seuraan henkilökohtaisesti EIP: n lisämahdollisuuksia Pohjois-Irlannissa neuvotteluissa pankkivirkailijoiden kanssa Luxemburgissa ensi kuun puolivälissä. Olen erityisen kiinnostunut tutkimaan uudistettujen paikallishallintorakenteidemme tarjoamia mahdollisuuksia olla johtavassa asemassa tulevassa infrastruktuurin kehittämisessä.

"Olen päättänyt nähdä Pohjois-Irlannin infrastruktuurin jatkuvan investoinnin ja parantamisen ja varmistan, että kaikki käytettävissä olevat keinot tarvittavan rahoituksen saamiseksi - mukaan lukien Euroopan investointipankki - tutkitaan täysimääräisesti ja hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan kaikkien Pohjois-Irlannin hyödyksi. ”

Työllisyys- ja oppiministeri tohtori Stephen Farry MLA sanoi: "Olen tyytyväinen Euroopan investointipankin lainaan. Se on selkeä osoitus luottamuksesta korkeakoulualalle. On rohkaisevaa tietää, että osastoni vuonna 16 myöntämä 2010 miljoonan punnan rahoitus on tuonut kehityksen tähän vaiheeseen. Odotan innolla uuden kampuksen avaamista vuonna 2018 ja sen tarjoamia etuja yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle, Belfastin kaupungille ja Pohjois-Irlannin taloudelle.

"Korkeakoulutus on avain Pohjois-Irlannin tulevaan taloudelliseen hyvinvointiin, ja kehotan kollegoitani tekemään kaikkensa helpottaakseen pankin vastaavia investointeja korkeakouluihimme."

koulutus

EU ilmoittaa 25 miljoonalla eurolla koulutukseen kriisitilanteissa ja 140 miljoonalla eurolla kestävien ruokajärjestelmien tutkimuksen tukemiseen

Julkaistu

on

Puhuessaan Global Citizen Live Tapahtumassa Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ilmoitti, että Euroopan unioni lupaa 140 miljoonaa euroa kestävien ruokajärjestelmien tutkimuksen tukemiseen ja elintarvikkeiden nälän torjumiseen CGIARja lisäksi 25 miljoonaa euroa Koulutus ei voi odottaa.  

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi: ”Meidän on yhdistettävä voimamme koronaviruksen voittamiseksi ja maailman rakentamiseksi uudelleen. Eurooppa tekee osansa. Eurooppalaiset ovat alusta alkaen toimittaneet 800 miljoonaa rokotetta maailmalle, vaikka meillä ei olisi tarpeeksi itsellemme. Meidän on nyt tehostettava toimia, jotta voimme lopettaa tämän pandemian maailmanlaajuisesti, lopettaa nälän ja antaa lapsille kaikkialla maailmassa yhtäläiset mahdollisuudet. Team Europe on jo sitoutunut lahjoittamaan 500 miljoonaa rokoteannosta haavoittuvassa asemassa oleville maille ensi kesään mennessä. Lisäksi Euroopan komissio sitoutuu tänään 140 miljoonalla eurolla parantamaan maailmanlaajuista elintarviketurvaa ja vähentämään äärimmäistä köyhyyttä, ja 25 miljoonaa euroa koulutukseen ei voi odottaa, mikä tukee konfliktien ja kriisien läpi elävien lasten koulutusta kaikkialla maailmassa. ”

Kansainvälisistä kumppanuuksista vastaava komissaari Jutta Urpilainen sanoi: "Meidän on yhdistyttävä saadaksemme kestävän kehityksen tavoitteet takaisin raiteilleen. Kuten edelleen todistamme, emme voi koskaan pitää pääsyä koulutukseen itsestäänselvyytenä. Team Europe on tähän mennessä osallistunut yli 40 prosenttiin Koulutus ei voi odottaa, ja EU: n uusi 25 miljoonan euron rahoitus tukee sitä edelleen haavoittuvimpien lasten tavoittamiseen ja palauttamiseen koulutukseen. Lisäksi luomme CGIARille 140 miljoonan euron huomattavan tuemme ansiosta mahdollisuuksia nuorille ja naiset, kun ne vastaavat tämän päivän keskeiseen haasteeseen edistää kestäviä ruokajärjestelmiä. Koordinoidut maailmanlaajuiset toimet ovat ratkaisevia elintarvikejärjestelmien ympäristön, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävän muutoksen aikaansaamiseksi. ” 

Mainos

Lue koko lehdistötiedote, The presidentti von der Leyenin lausunto ja tietosivu Team Europen COVID-19-maailmanlaajuisesta vastauksesta.

Mainos
Continue Reading

koulutus

Vuoden 2021 yliopistojen sijoitus osoittaa, että eurooppalaisilla yliopistoilla on vahva yhteistyöaste

Julkaistu

on

U-Multirank, jonka komissio on aloittanut ja osarahoittanut Erasmus+, on julkaissut 8th yliopistojen sijoitus, pisteyttämällä lähes 2,000 yliopistoa 96 maasta ympäri maailmaa. Muiden tulosten joukossa se osoittaa, että eurooppalaiset yliopistot tekevät tiiviimpää yhteistyötä muihin alueisiin verrattuna etenkin opetuksen ja oppimisen, tutkimuksen, tiedonvaihdon ja kansainvälistymisen suoritusalueilla (henkilöstön ja opiskelijoiden liikkuvuus, yhteiset tutkintotodistukset ja julkaisut). Yleensä yliopistot, jotka työskentelevät yhdessä muiden instituutioiden, yritysten ja teollisuudenalojen, hallitusten, alueellisten elinten tai rajojen yli, toimivat yleensä paremmin kuin ne, jotka eivät keskity yhteistyöhön. Arvioinnissa otettiin huomioon seitsemän näkökohtaa: strategiset kumppanuudet, kansainväliset yhteiset tutkinnot, harjoittelujaksot, kansainväliset yhteisjulkaisut, yhteisjulkaisut teollisuuskumppaneiden kanssa, alueelliset yhteisjulkaisut ja patentit teollisuuden kanssa.

Joka vuosi, U-Multirank vertaa korkea -asteen oppilaitosten suorituskykyä opiskelijoille tärkeimmillä aloilla ja tarjoaa maailman suurimman muokattavissa olevan online -sijoituksen. Yliopistot voivat käyttää U-Multirank-tietoja arvioidakseen vahvuutensa ja heikkoutensa ja löytääkseen tapoja luoda tai vahvistaa strategisia suunnitelmiaan, myös yhteistyön näkökohtia. The Euroopan yliopistojen aloite on yksi komission johtamista lippulaivahankkeista kohti eurooppalaista koulutusaluetta. Tavoitteena on luoda ylikansallisia liittoutumia, joissa opiskelijat, henkilökunta ja tutkijat voivat nauttia saumattomasta liikkuvuudesta - sekä fyysisesti että virtuaalisesti - opiskella, kouluttaa, opettaa, tehdä tutkimusta, työskennellä tai jakaa palveluita missä tahansa yhteistyössä toimivassa kumppanioppilaitoksessa. Tähän mennessä 41 tällaista liittoutumaa yhdistää yli 280 korkeakoulua eri puolilla Eurooppaa. Kaiken kaikkiaan näille 287 eurooppalaiselle yliopistolle on käytettävissä enintään 41 miljoonan euron budjetti Erasmus+ -ohjelmasta ja Horisontti Eurooppa -ohjelmasta. Lisätietoja on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

koulutus

Kriisinhallintakomissaari Janez Lenarčičin lausunto kansainvälisestä päivästä koulutuksen suojelemiseksi hyökkäyksiltä

Julkaistu

on

Kansainvälisen koulutuksen suojelemispäivän (9. syyskuuta) yhteydessä EU vahvistaa sitoutumisensa edistää ja suojella jokaisen lapsen oikeutta kasvaa turvallisessa ympäristössä, saada laadukasta koulutusta ja rakentaa parempaa ja enemmän rauhanomainen tulevaisuus, sanoo Janez Lenarčič (kuvassa).

Kouluihin, oppilaisiin ja opettajiin kohdistuvilla hyökkäyksillä on tuhoisa vaikutus koulutuksen saatavuuteen, koulutusjärjestelmiin ja yhteiskunnan kehitykseen. Valitettavasti niiden esiintyvyys kasvaa hälyttävästi. Tämä on aivan liian selvää Afganistanin viimeaikaisesta kehityksestä ja kriiseistä Etiopiassa, Tšadissa, Afrikan Sahelin alueella, Syyriassa, Jemenissä tai Myanmarissa. Global Coalition to Protect Education from Attack on todennut yli 2,400 hyökkäystä oppilaitoksia, opiskelijoita ja opettajia vastaan ​​vuonna 2020, mikä on 33 prosenttia enemmän kuin vuonna 2019.

Koulutukseen kohdistuvat hyökkäykset ovat myös kansainvälisen humanitaarisen oikeuden rikkomuksia, sääntöjä, joilla pyritään rajoittamaan aseellisten konfliktien vaikutuksia. Tällaiset rikkomukset lisääntyvät, mutta tekijöitä harvoin vaaditaan vastuuseen. Tässä mielessä asetamme kansainvälisen humanitaarisen oikeuden noudattamisen johdonmukaisesti EU: n ulkoisen toiminnan ytimeen. Yhtenä suurimmista humanitaarisista avunantajista EU jatkaa siten kansainvälisen humanitaarisen oikeuden kunnioittamista ja puolustamista niin valtioiden kuin valtiosta riippumattomien aseellisten ryhmien aseellisen konfliktin aikana.

Mainos

Tilojen tuhoamisen lisäksi koulutukseen kohdistuvat hyökkäykset johtavat oppimisen ja opetuksen keskeyttämiseen pitkällä aikavälillä, lisäävät koulunkäynnin keskeyttämisen riskiä, ​​johtavat pakkotyöhön ja aseellisten ryhmien ja joukkojen rekrytointiin. Koulujen sulkeminen vahvistaa altistumista kaikenlaisille väkivallan muodoille, mukaan lukien seksuaalinen ja sukupuoleen perustuva väkivalta tai varhainen ja pakkoavioliitto, joiden taso on noussut rajusti COVID-19-pandemian aikana.

COVID-19-pandemia paljasti ja pahensi koulutuksen haavoittuvuutta maailmanlaajuisesti. Nyt enemmän kuin koskaan meidän on minimoitava häiriöt koulutushäiriöissä ja varmistettava, että lapset voivat oppia turvallisesti ja suojelemalla.

Koulutuksen turvallisuus, mukaan lukien jatkuva osallistuminen turvallisten koulujen julistukseen, on olennainen osa pyrkimyksiämme suojella ja edistää jokaisen tytön ja pojan oikeutta koulutukseen.

Mainos

Kouluun kohdistuviin hyökkäyksiin vastaaminen ja estäminen, koulutuksen suojaavien näkökohtien tukeminen sekä oppilaiden ja opettajien suojeleminen edellyttää koordinoitua ja monialaista lähestymistapaa.

EU: n rahoittamilla hankkeilla koulutuksessa hätätilanteissa autamme vähentämään ja lieventämään aseellisten konfliktien aiheuttamia riskejä.

EU on edelleen eturintamassa tukemassa koulutusta hätätilanteissa, ja se käyttää 10 prosenttia humanitaarisen avun määrärahoistaan ​​koulutuksen saatavuuden, laadun ja suojelun tukemiseen.

Lisätietoja

Tietosivu - Koulutus hätätilanteissa

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa